Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP ile 12 saat.!

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:05:30 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Sabah uyandın saat 10:00 kapı çaldı açtın, karşında 6'sı birden hii die gülümsüyoLar (: 12 saat başLadı akşam 22:00'de uçağa binip dönecekLer 12 saat içerisinde onLarLa neLer yaparsın be arkadaş Ha.?
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

hızlısından albüm kaydeder bi de istanbul turu çekerdim

shimy

hep derim şimdide diorum bizim dürümcüye götürürüm ayranda beleş biraz aızları yansın :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

nane

hmm önce misafir perverliimizi gösteririmki tekrar gelsinler dimi ama ondan sona konuşmaya çalışırım :D daa fazla şey örenmeye çalışırım onlar hakkında 12 saat dolduundada gitmemeleri için elimden geleni yaparım :D

b:shRa

ayy süppeR bi konu ..
öncelkle chaz,mike ve joe'yu alR geRisini kapının dşında bRakıRm (yoq cnm şakaa ) ..
soRaa ... eet bnm de sesim baya güçlüdR ,, hızlı bi single kaydedeRm belki .. ..
soRaa .. hıı tabe unuttum ,, bnm ünlü makaRnamdan yapaRımm =)) ..
bölece soRa tekRaR gelRleR =)) ..
sooRa akşam kızılayda onlaRla dolaşıRm ki millet çatlasıın =PP
soRa daa tabiki cep ve ev nomu msnimi fln veririim ..
işştee gün bööle the end oluuR ..

shimy

inanmıyorum sende mi ankaralısın :D ozamn benide almayı unutmayın :D

sen iste almas mıyııs  :lol:

shimy

hatta LP ile gezerken bide ank. buluşmasını çıkarıız aradan :D oda nezamn olacaksa :D

Littleches

ben hiç gezdirmem evde takıLırız , brad'e bnm gitarı veririm o bize çalar bişiLer chester mike ben 3 vocaL şarkı söleriz , tüm üyeLeri tek tek yakından tanımaya çalışırım , hepsiyLe samimi olurum ne isterLerse tüm misafirperverLiğimi ortaya koyarım .! akşama doğru dışarı çıkartırım yemek yenicek güzide mekanLardan birine gider yemek yeriz .. güler eğleniriz , daha sonra arabayı alırım anamdan hadi havaLimanına güle güle çocukLar ...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

matina

soruya boardım ozamn 12 saatten az bi vakit geçirirdik  :lol:

Mike989

anneanneme söylerim onlara önce çok güzel yemekler yapar, sonra  LP ile ilgili evde olan herşeyi imzalatırım. bir iki arkadaşımı eve çağırır onlara hava basarım :mrgreen: sonra yeni albümlerini sorarım ne biliyim bi sürü şey yaparım :D  :D  :D  :D  :D  :D
(ama tabi hayal hepsi. keşke gerçek olsa :(  :(  :( )

muzzy

Galatasaray maçına dekkelirse maça götürürüm adamların gözü gönlü açılır.. :D  :D ..dekkelmesse ewde oturur bilgden lp dinlerdik.. :D

ewrimcan

kahvaltı ederdik sonra st.pierre 'e götürtür HACI olmalarını sağlardım. hristianların hac yeri antakya biliosnz. snra harbiye'de şelele başına giderdik ööle yemeinden snra saatlerini ÖDÜNÇ alır 2saat gerie alırdım. snra geri verirdim. stüdyoya gider müzük yapardık. 22de u uçaa gittiimizde (24oluo tbii) uçak kalkmış olur ve ertesi güne kadar bizde kalırlardı!!!!  :D  :twisted:

işine geleni basan basına basalım

ewrimcan sen ant.lı mısııın ?? ben de ne tesadüff!! :. eet haklısın ,, lp'yi haRbiyeye götürmessek ayıp olurr .. en sewdiim mekanlardan biridir şasen .. her antakyaya gdişimisde giderim ve heerrkese tawsiemdir .. ist.daki pierre lotti den daa güsel ..
nesse eet bn de ilawe ediyoRm harbiyeyi ama ank.dan oraya uçmak zaman alablir  :D

black_ece

yalnız bunların ikisi yahudi onlar hacı olamıyo ehuehu
yaf ben bütün gün oturur konuşurdum onlarla istanbul da dolaşa dolaşa bi de siteye girerdim bakın burası da bizim fan club ımız derdim :D:D:D