Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

dorian

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 12, 2006, 05:51:26 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

Dorian

Şu sıralar ilk videoları Bakma Yüzüme ile başta MTV olmak üzere tüm müzik kanallarını fethetmiş Dorian'ın nasıl olup da hayatımıza girdiğini ve bugüne kadar ne aşamalardan geçtiklerini merak edenler aşağıdaki satırları göz kırpmadan okuyacaklardır. Vokalde İlkin Kitapçı, gitarda Murat Ötünç, diğer gitarda Memet İncili, basta Alex Tintaru ve davulda Afşar Yağcıoğlu'dan oluşan Dorian, 2000 yılından beri müzik yapmasına rağmen son halini 2002 yılında aldı. 2002 yılı grup için daha da ciddi bir müzik yaklaşımının ve ilerlemenin göstergesi oldu. Başlayan festival performansları ve çeşitli konserlerle adını daha sık duyurmaya başlayan dorian, yapılan beste ve çeşitli yorumları stüdyo dışına taşımaya başladı.

Albüm çalışmalarını hızlandırıp aynı zamanda da çeşitli barlarda, cover çalışmalarının yanında bestelerini de insanlara dinletmeye çalışan grup belli bir noktada durup sadace albüm çalışmalarına odaklandı. Kendi tarzını yaratırken onlara ilham olan grup ve sanatçıların gölgesinde fazla kalmadan ilerlemeye çalışan grup, zaman zaman drum&bass, acid cazz, anadolu ve tasavvuf ezgilerini müziğinde yerinde kullanmaya özen gösteriyor.
9. Efes Dark Roxy Müzik Günlerine “Rüyadan” adlı parçasıyla katılan grup 20.000 kişilik internet oyuyla jüri özel ödülü alarak yoluna devam etti, aradan geçen zamanı albumlerini tamamlamaya ayıran grup 2005 yılı mart ayında Türkiye de tarzları için olabilcek en iyi global müzik firması olan EMI music ile anlaştı. Albüm kayıtlarına nisan ortasında ATM stüdyosunda giren Dorian, albüm içerisine 10 parça koydu. Albümün Prodüktörlüğünü kendisi üstlenen Dorian, ilk albümlerinin ismini “Yeniden Hayata” olarak belirledi.

bence ii bi çıkış yaptılar :D müssikleride güsel en asından çilekeş gbi geliyorlar bna biras hem en ilah şarkılarıda gel gör beni

shimy

tek kelimeyle harikalar deja-vu'dan sonra favorim :) sadece albümlerinde bi şarkılarını beenmiorum oda yeniden hayata gerisi harika olmuşda birazcık kısa :) ama uzunluuna görede parası var :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_rockgirl

ya eet dediklerine katılıyorumda ne kıs ben anlamdım

shimy

albüm diorum çok kısa sadece 9 şarkıdan oluşuo bende birini sevmiorum gerie kalıo 8 şarkı yoksa yazdıın biyografide bişi yok :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_rockgirl

anladım cnm tmmm ben de saten öle düşünmüştüm :mrgreen:  :lol:

black_ece

gitaristini sewiodum murat ötünç ü ama rock n coke da soad coverlamış adiler yani konserde olmama rağmen farketmedim ya uyuyomuydum bilmem hyr ben bilmiorm şarkıyı zeynep de anlamamış :ünlem:  :mrgreen:

ousan

rockncoke tan sonra gözümden düştüler.... soad çaldılar.. üzüldüm...

unattended

Quote from: black_ecegitaristini sewiodum murat ötünç ü ama rock n coke da soad coverlamış adiler yani konserde olmama rağmen farketmedim ya uyuyomuydum bilmem hyr ben bilmiorm şarkıyı zeynep de anlamamış :ünlem:  :mrgreen:

nedir bu sevgi.. :D
unattended

Hi5 Profilim

black_ece

Quote from: unattended
Quote from: black_ecegitaristini sewiodum murat ötünç ü ama rock n coke da soad coverlamış adiler yani konserde olmama rağmen farketmedim ya uyuyomuydum bilmem hyr ben bilmiorm şarkıyı zeynep de anlamamış :ünlem:  :mrgreen:

sus sus sen zaten hiç konuşma sorucam ben onlara soad çalmak neymiş nası soad çalınırmış o gitarı kafasında paralicam onun :mrgreen:

ousan

toxi city şarkının adı....

black_ece

Quote from: ousantoxi city şarkının adı....
sonra örendim milletin pogo yapıp çıldıırdıı şarkıymış bizimkiler de coşuyo bissürü soad fanı varmış demkki orda

unattended

Quote from: black_ece

sus sus sen zaten hiç konuşma sorucam ben onlara soad çalmak neymiş nası soad çalınırmış o gitarı kafasında paralicam onun :mrgreen:

eferim.. :D  :cool:
unattended

Hi5 Profilim

black_ece

Quote from: black_ece

eferim.. :D  :cool:
sen zaten söle hazırlıklı olsun o adi o gitarı kafasında kırmassam o kafasını a place for my head dinledikten sonra çıldıran chester gibi gitarı alıp turntable nietine kullanıcam + bi de lp coverlamamak neymiş onu da sorucam çok gıcık oldum çook   :twisted:

unattended

haklısın..
unattended

Hi5 Profilim

Mr. MeTaLkiSS

Abi bence heriflere verecen zopayı hele elektrikli ve kızılcık zopası olursa dadından yinmez :D:D:D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!