Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Quote from: -Kh-bu bır savas fenerbahce galatasaray besıktas....

futbola dostanı gozle bakmak 90 larda bıttı

Abooov kolay gelsin sana.. biraz daha az küfürsüz yap şavaşını bari..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

kufursuz savas kansız dewrıme benzer

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ousan

kafayı yedi bu kh sonunda....

tome3.mpq

sen bıde benı mac ızlerken gor ouz

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Silver_Sky

futbol takımını konusuyoruz hep.ya diger branşlar mesela basketbol.bence en büyük atılımı basket takımımızda yaptık.kesin bu sene sampiyonuz.euroleagudede en az bir final-four olsa ne ii olur.

tome3.mpq

abı yanlızca futbolla zaten bıze kendını rakıp gorenlerı ezıoz bıde basket yuzme kurek boks vs vs. ozaman hepten madara olurlar ya TURKIYENIN EN BUYUK SPOR KLUBU FENERBAHCE EN BUYUK BASKAN AZIZ YILDIRIM

bu arada requıem turkıyede en az kufur eden taraftar fenerın buna ıtırazın olmasın gorunuo hersey cunku muhaha bejeke kufreder anca kendı duyar o kufurlerı cunku carsı pazara cıktı
6s yı takan yok onlar zaten ezık ama genede kufredıolar

trıbunlerınde en az fenerın kufur eden taraftarı warsırf 4 buyukler dııl tum turkıye genelınde...

mupez

Quote from: -Kh-
Quote from: selinkinparkacaba tarihi fener nası yasıyo..
hımm bi düsünelim sikeyle mi yoksa parayla mı?
bi sey kesin futboluyla tarih yasmadıı kesin,ki tarih yasdıı da(tartısılır)...

şikeyi ortaya atarsan 6s batar sız sımdı kesınlıkle gecen sezon bılek hakkıylada almısınızdır lıgı

arkadas 6s hakkında denıcek tek sey

rerere rarara gaasray gaasray muhahaha emın ol selın fenerın tarıhınde watan satmak yok emın ol fenerın tarıhı gaasrayın tarıhınden daha fazla ılk barındırıo
bazı beynı olmayan okuzler fener kurtulus savasına adam yollamadı dıe vatanhaını dıo muhahaha onu dıyenın aklına sokım turkıyenın en buyugu fenerdır ...

ha muzzy ıstersen laf at senı tutan yok karsılıgını tokat gıbı alırsın burası ozgur bı forum ben laf atıyım sen karsılık wer bu ısler bole

denızlı 1 6s 0

oc denızlı barı bunu yensınde kadıkoye gelınce daha az s*kelım onları

lütfen mesajlarınıza edit yapın... shimy

SENN BU YAZDIKLARINI OKUYUNCA GÜLMEKTEN ÖLÜYROUM YAAA  :D  İLAHİ KH SENDE OLMASAN NASIL GÜLCEZ  :D

VATAN SATMAK MII KURTULUŞ SAVAŞINDA BİZ CEPHEDE SAVAŞIRKEN İNGİLİZLERLE GENERAL HARRİNGTON KUPASI MAÇNI BABAM MI OYNADI  BİZ CEPHEDE ÜLKE İÇİN SAVAŞIRKEN SİZ İNGLİZLERİ EĞLENDİRİYORDUNUZ BUNU NE ÇABUK UNUTTUN

EVET SİZİN TARİHİNİZDE BİRÇOK İLKLERİNİZ VAR MESELA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 0 PUAN ÇEKEN İLK VE TEK TÜRK
TAKIMISINIZ  :D

MESELA İLK VE TEKLERDEN BİRİ KENDİ BAŞKANI KENDİ TARAFTARINA KENDİ FUTBOLCUSUNU DÖVDÜREN TEK TAKIMSINIZ  :D

MESELA 24 YILDIR TÜRKİYE KUPASINI GÖREMEYEN BİR TARAFTARA SAHİPSİNİZ :D

EVET BİZ GEÇEN SENE BİLEK HAKKIYLA ŞAMPİYON OLDUK ELLE KOLLA DEĞİLL :D BİLEKLEEE GALİBA HAZIMSIZLIK YAPTI BU ŞAMPİYONLUK SİZDE HAZIMSIKLIK YAPTIYSA SODA FALAN ÖNERİRİZ BİZ SİZE  :D  HAZIMSIZLIĞA BİRE BİR

YAA DOSTUM ALLAH AŞKINA SEN KAÇ YAŞINDASIN YAA 11 FALAN MI SEN HİÇ FENERBAHÇE NİN TARİHİNİ ARAŞTIRDIN MI FENERBAHÇENİN KURUCULARI KİMDİR KİMİN NESİDİR HİÇ ARARŞTIRDIN MI YOK ABİ BEN BİLMİYORUM DİYORSAN BEN SANA BİGÜN ANLATAYIM DA ÖĞREN TAMAM :D HADİ BAKİM ABİSİ HADİ :D

BU ARADA SENİN BUNDAN SONRA YAZDIĞIN MESAJLARI OKUMASAM MI DİYROUM YAA GÜLMEKTEN KARNIMA AĞRI GİRİYORDA SENİN MESAJLARI OKUYUNCA  :D

tome3.mpq

aptal... bız kupa macı yaptık savasa katılmadık sız dusmanı ewınızde besledınız hangısı watan haınlıgıne gırıo ha sansür cocuu
bızım baskanımız oyuncuyu dowduruo bızım baskanımız yetımın yoksulun parasını calmıyo ha sansür senı 0 cektık tamam sen sampıonlar lıgınde 0 cekmıs ezık bı takıma her sene fark yıyosun neden ezık bı takımı yencek gucunuz yokmu solesene sansür 11 yasındayım sansür bunuda yaz bıyere sen 30 yasında ol gel 11 yasındakı adama EZİL ejdadını sansür senı

selinkinpark

oha artık tansu yavass biraz bre

mupez

Quote from: -Kh-(Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.)... bız kupa macı yaptık savasa katılmadık sız dusmanı ewınızde besledınız hangısı watan haınlıgıne gırıo ha sansür cocuu
bızım baskanımız oyuncuyu dowduruo bızım baskanımız yetımın yoksulun parasını calmıyo ha sansür senı 0 cektık tamam sen sampıonlar lıgınde 0 cekmıs ezık bı takıma her sene fark yıyosun neden ezık bı takımı yencek gucunuz yokmu solesene sansür 11 yasındayım sansür bunuda yaz bıyere sen 30 yasında ol gel 11 yasındakı adama EZİL ejdadını sansür senı

yazı yazık gerçekleri okuyunca tabi küfür edersin hak veriyroum sana gerçekler acıdır arakdaşım malesefff  :D  

tabi anlıyroum yetimin yoksulun parasını çalmıyor rusya ve israilin % 50 lik silah ihtiyaçlarınıda babam karşılıyo zaten   :D  aziz yıldırım sütten çıkmış akkaşık zaten o yüzden Türkiyede en sevilmeyen adam konumunda :D

ezik olduğunu sende anladın bak sonunda kendi ağızınla diyorsun   " ezık bı takıma " :D  anladığına sevindim bunu eziksin hep ezik tam ezik :D

ama öyle böyle aziz yıldırım gibisi de yok haa nasıl kıvırıyor aynı asena gibi dansöz bi insan 75 defa başkanlığı bırakıyroum diyipte sonra tekrar geri dönerse o adama dansöz derler :D  azize dansöz azize :D
BİNLERCE DANSÖZ VAR

bu arada ben kimseye ezilmiyroum ezilen belli acizce küfür eden belli ezileninde kim olduğu belli oluyor :D

:D:D:D:D:D:D:D:D

NOT: bu arada saat kaç arkadaşım :D

selinkinpark

artık yeter kimse kimseye laf atmasın küfür edilmesin LÜTFEN!!

muzzy

Fener'de istenmeyen fotoğraf
Stadı'nda Perşembe günü oynanan UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında Randers ile karşılaşan Fenerbahçe'de tribünleri dolduran Sarı-Lacivertli taraftarlar tartışılıyor. 2-1 sonuçlanan maç boyunca tezahürat yapmayan ve suskun kalan seyirciler Fenerbahçe taraftar sitelerini de bir hayli kızdırdı...

bi zmanlar bizim taraftarımız şöle ii böle ii die konuşup duranlara gelsin bu haber...ben deil bak haber sölüyo..ki tüm Türkiye gördü zaten muhteşem taraftarı...

Silver_Sky

dostum nereye istersen cekebilrisn bunu.ama ingilterede bütün maclar böyle seyredilio.gutbol bir eylencedir.savas deil.sürekleri ayakta izlencek diye bir gaye yok.bütün dünya tkımlarının taraftarları farkındaysan böle izlior maclar.özelliklede ingiltere liginde.egitilmiş taraftar die buna denir.

muzzy

saçma saçma konuşmayı bırak..onu kime yazdığımı o biliyor...sen ne konuşuyon...yemin ediom güldüm yazdıklarına haa....heryerde öle seyrediliyomuş bura heryer mi....sen böle dion sor bakim kh ne diodu taraftarınız hakkında..

al bunlar da kendi taraftar sitelerinizdeki tartışmalar...

"100. yılımızı yaşıyoruz. Bunu, futbolcu ıslıklayıp, küfür eden, sinemada film seyreder gibi statta boy gösteren kitle için hatırlatma baabında söylüyoruz. Hatırlatırız baylar, bayanlar bu yıl bizim 100. yılımız. Gelip maç seyrettiğiniz yer farkında mısınız ama bizim mabedimiz. Orada sizin terbiyesizliklerinize asla yer olmadı ve olmayacak. O mabed takıma her şart ve zeminde destek olmak için, rakiplere cehennemi yaşatmak için yapıldı. Siz orayı kendi futbolcularımıza cehenneme çevirin diye değil.

Biz Fenerbahçe taraftarıyız. Yıllardır verdiğimiz koşulsuz destekle herkese örnek olduk, örnek gösterildik. Biz ne Beşiktaş ne Galatasaray taraftarına benzeriz. "Hep destek, tam destek" ilkesi bizim tribünlerin bağrından çıkmıştır ve yıllardır buna uymanın nice yararlarını gördük. Bizim stadımızda böyle şeyler olmaz. Bindiğimiz dalı size kestirmeyeceğiz.

Biliyoruz bu hale gelişiniz, bu derece çoğalmanız yıllardır süre gelen bir süreç sonucu. Bir anda gökten zembille inmediniz. Yönetimin taraftarla kopukluğu sizleri bu derece palazlandırdı. Çoğaldıkça cesaretlenip, takım kaptanımıza, yılların emektarı büyük kalecimiz Rüştü`ye, Mahmut Hanefi`ye ve daha nicelerine küfür edecek kadar küstahlaştınız. Buna kimsenin hakkı yok.

Ama artık yeter!!!

Sayın Başkan ve yönetim kurulumuza sesleniyoruz. Bütün bunlara son vermek, tribünlerimizi eski enerjisine kavuşturmak sizin elinizde. Çıkın "Bu yapılanları kınıyoruz. Bundan sonra Rüştü`ye, Ümit`e veya başka bir futbolcumuza yapılan olumsuzlukları kendimize yapılmış sayacağız" deyin. Maç boyu oturan, sadece kendi futbolcusuna küfür ve hakaret etmek için ayaklanan bu kitle belki o zaman kendine gelir."

Silver_Sky

saıl ben buna gülüorum.sacma sapan işte.işin gücün yok bunlarımı arıosun. yazık ne diim.