Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

ousan

devam edin....

shimy

bende başlık nere gitti diodum belli oldu nereye gittiği :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ugur-acikgoz

valla devam etmeye çekiniyo insan yine cinslik yaratacaklar diye

brad

manga ba$ka söze gerek yok ;)
Hiç kimse mükemmel değildir ..

Sumween

walla şimdi bannanıcam die yusuf yusuf olup yalan sölemicem abi açıkçası LPyi daha duymadıım zaman bu grubun iki şarkısı hoşuma gitmişti soora lp diineince annadım resmen melodisini çalıo yaa.... hayatımda enn nefret ettiim şeydir birinin başkasından kopya çekmesi weya taklit etmesi başıma çok geldii için biliorum we nefret ediorum ööle insanlardan... embesil manga ondan soora gözümden ööle bi düştü ki şarkılarına tahammül edemez oldm...ilkokul arkımla hergün kawga ediodm sırf bana özenio şopar die...  
:evil: ANTİMANGAAAA :evil:  hakkıya kurban olsun bunnar demi lan yeşim :mrgreen:  :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

Quotewalla şimdi bannanıcam die yusuf yusuf olup yalan sölemicem abi açıkçası LPyi daha duymadıım zaman bu grubun iki şarkısı hoşuma gitmişti
bööle bi sebeple hangi zeki birini banlar bana açıklı allahını sversen :S  mangayı sevenlere saygı sonsuz ama bazı insanlarda sevmiodur bunada saygı sonsuz olmalı...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

herneese işte nedense bana şööle gelio ki LPden önce mangayı duyanlar sefmştir çünkü hywanlar aynı müzii yaptı resmen... ama sooradan benim kadar gıcık olan olmşmudur bilmem.........

I choose hush...

b:shRa

yok bnce gıcık diiller .. her dji olan rap+rock yapan grup lp taklidi deil bnce .. ayrıca taklit-maklit;;ülkemizede daha önce böyle bi grup tanımıodum .. en azından artıq var :D

black_ece

ya şu dj leri kendini bi geliştirse ve biraz daha tecrübe kazansalar olacak sanki ama işte görücez ne olacak :D

Sumween

Quote from: b:shRa on Ekim 04, 2006, 08:56:46 PM
yok bnce gıcık diiller .. her dji olan rap+rock yapan grup lp taklidi deil bnce .. ayrıca taklit-maklit;;ülkemizede daha önce böyle bi grup tanımıodum .. en azından artıq var :D
sende haklısın tabi diorum ya ilk çıktığında sewdim die.. ama belki de benimki kuruntudur yane ben abartıyorumdur.

I choose hush...

ölü gelin

abartmıyosun nazlıcık adamlar gıcıklık üzerina doktora yapacaklar bence

b:shRa

olsun .. artık bi rock grubumuz var ..

ölü gelin

mangadan önce daha büyük rock grupları var sen rock ı mangadan ibaret mi biliyosun

black_ece

Quote from: ölü gelin on Ekim 04, 2006, 09:31:27 PM
mangadan önce daha büyük rock grupları var sen rock ı mangadan ibaret mi biliyosun
ki manga rock mı yapıyo ?? :S

ölü gelin

orası da muamma ya işte anları da rock kategorisine koymuşlar