Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Athena

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:43:00 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

ohooo öyle düşünüceksen bütün müzikler birbiriyle bağlantılı.. Athena'ya rack grubudur diyosan ben sana sormalıyım o soruyu
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Quote from: Mr. MeTaLkiSSPunk da rock'ın alt dalıdır... Tanrı aşkına rock'ı siz ne sanıyonuz ya??

dostum .. metaL müziktede davuL ve gitar var hemde çok daha üst düzeyde , müzikLeri aralarında ayıran başlıca gelen sebep ton farkıdır ..  metaL ve rock nasıL farkLı bir tür ise punk ve rock arasındada fark var ve ska ve rock arasında da fark var ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Mr. MeTaLkiSS

Çıkış tarzları punk devam ediş şekilleri de punktan çok ayrılmıyolar. hatta son albümleri de açık bi şekilde rock. Seninle fazla tartışmıycam Requiem git albümlerini dinle çeşitli yerlerden biyografilerini oku. Sen de görüceksin hangi gruplardan esinlendiklerini nasıl bi müzik yapmaya çalıştıklarını ve ne müzik yaptıklarını...
Ben ska adlı müzik dalını yaptıklarını kabul ediorum. Ama zaten ska dediiniz şeyi de araştırırsanız popla rock arasında bişey olduunu görüceksiniz. Ayrıca Athena yapı olarak Backstreet Boys'a mı benzio yoksa herhangi bi rock grubuna mı. Backstreet Boys'un gitaristi bateristi var ben bilmiorum açıkçası.
Sırf athena'yı sewmediiniz için rock deil fln die bok atmayın heriflere  :ünlem:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Requiem

Athena'yı sevmem diye bir şey demedim hangi sözümden çıkardıysan artık.. Kendi dallarında bence gayet iyiler.. Ayrıca adamlara rock yapmıyolar demek bok atmaksa bi daha düşün. Şurda görüşlerimizi bildirmek tartışmak değildir.. adam gibi konuşuyoruz.. ben tartışmaya çalışmıyorum. Herneyse sen onlara rock grubu demeye devam et..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Athena'yı sevmediğime dair bende birşey sölemedim.! Tartışıcak bi mevzu'da değil zaten bu konu , sen kendi bildiğini okumaya devam et ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Mr. MeTaLkiSS

Ben araştırıp söliorum abi olan bişeyi inkar etmeniz biraz garip geldi.. Ben size karşı bi kasıt taşımıyorum beyler. kusra bakmayın bok atma olayında da haklı olabilirsiniz.. Ama o şekilde bok atanlar da yok deil yani
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

purpletwilight

ya ben bu grubu fıdılken cok sevıyodum hala da sevıyorumm..:P
make musıc not war

black_ece

Quote from: purpletwilightya ben bu grubu fıdılken cok sevıyodum hala da sevıyorumm..:P
burak la da adama benzediler az buçuk

purpletwilight

evt ya buraıda cok sevıyıorumm... bı festte athena da katılmıstı..ısıklar gokhan yerıne buraın ustundeydı:D:D cok gusel cosuyo ama..:P
make musıc not war

black_ece

Quote from: purpletwilightevt ya buraıda cok sevıyıorumm... bı festte athena da katılmıstı..ısıklar gokhan yerıne buraın ustundeydı:D:D cok gusel cosuyo ama..:P
zaten burak katılınca gruba gökhan ın sükse püff die söndü
göz var nizam var burak kiim gökhan kiim d i mi ama:D:D

purpletwilight

ole de gokhan da ıyıdır hakkını yemek lasım..::P
make musıc not war

paranoid

çok saçma bi grup burak nası oraya gitti hala aklım almıyo...

ewrimcan

kime ne yi severim.

işine geleni basan basına basalım

click

çok seviyorum ben bunları ama yeni bir albüm gerek !!!

*linkin_park*

Bende Çok Seviyorum.. En EskiŞarkılarını Bile Seve Seve Dinlioum. Tek Kelimeyle Süper Yah =)