Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Siyah Kan

Başlatan darklord, Eylül 16, 2006, 10:36:01 AM

Previous topic - Next topic

darklord

hiç bi kitabı okurken bu kadar zevk almamıştım!!!

black_ece

ahhh beni bitirdi bu kitap yaf jean yine döktürmüş dedim ama başından sonunu tahmin etmiştim yani vöyle biticek dedim doğru çıktı :mrgreen:  :mrgreen:
ama kurgusu fln süper

darklord

ya ne yalan söliyim ben tahmin edememiştim aslında edemediğim daha ii oldu insan daha cok zevk alıyo bide cidden jean e helal olsun adam öle bi anlatmıştı kii yani kullandığı dil zaten süper helede o siyah kan ın oluş şekli yanin adamın milleti öldürüş şekli falan çok orjinaldı bence

black_ece

Quote from: darklordya ne yalan söliyim ben tahmin edememiştim aslında edemediğim daha ii oldu insan daha cok zevk alıyo bide cidden jean e helal olsun adam öle bi anlatmıştı kii yani kullandığı dil zaten süper helede o siyah kan ın oluş şekli yanin adamın milleti öldürüş şekli falan çok orjinaldı bence
o tahmin işi benim adli bilimler e olan düşkünlüğümden geliyo zaten :D:D:D
yoksa çoğu kişi tahmin edemezdi ben adli tıp ders notlarını bile okuduğum çiçn biraz tecrübeliyim sonunu tahmin etmede :mrgreen:

darklord

bide testerenin sonunu da tahmin etmiştim dede tam olsun :razz:

black_ece

yok o kadar diil ama kurtlar imparatorluğunun sonunu tahmin etmiştim

darklord

bak bende ihanet noktasında insanları öldüren delta gücünü yöneten gizli adamı tahmin etmiştim. ama dan brown hep aynı stil yazdığı için gizli adamları tahmin etmek zor olmuyo...

black_ece

Quote from: darklordbak bende ihanet noktasında insanları öldüren delta gücünü yöneten gizli adamı tahmin etmiştim. ama dan brown hep aynı stil yazdığı için gizli adamları tahmin etmek zor olmuyo...
melekler ve şeytanların daa da vinci şifresinin dee sonunu bildim ehuehu
adam başından sonu belli kitaplar yazıo ben napiim sadece kurgu güzel die okuyorum o kitapları

linkin lady

bi kitap bukadarmı güzel olur ya ne yalan söliim bi günde bitiwerdi kitap :)

EBRU ?!

ya çk sewerk okuduqm bi kitaptı !dehşet
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P