Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

HIM

Başlatan nane, Eylül 08, 2006, 09:22:01 PM

Previous topic - Next topic

nane

1995 yılının ortalarında Finlandiya'da kurulan H.I.M. (His Infernal Majesty), günümüzde gotik rock müziğini yeniden filizlendiren ekiplerin başında yer alıyor. Topluluğun kendine model aldığı isimler ise Sisters of Mercy ve The Mission U.K.. H.I.M.'i benzerlerinden ayıran önemli bir özellik, tehditkar melodiler eşliğinde mistik aşk hikayeleri anlatmak.

“ Uyuşukluğumu Johnny Cash ve Roy Orbison'la geçiştirmeye çalışıyordum” diyen şarkıcı ve şarkı yazarı Ville Hermani Vallo tarafından kurulan H.I.M., Brian Eno ile kendinden geçen Migé Amour (bas), düzenli olarak Jimi Hendrix dinleyen Lily Lazer (gitar), Gas Lipstick (davul) ve Zoltan Pluto (keyboard) tarafından oluşuyor.

Adlarını ilk duyurdukları kısa çalar “The EP 666 Ways to Love”, onların aynı zamanda 1996 yılında yayınladıkları ve İskandinav müzik sektöründe iyi bir satış grafiği yakalayan ilk kayıtları. Bir yıl sonra çıkan “Greatest Love Songs, Vol. 666”, sadece topluluğun kült statüsünü sağlamlaştırmakla kalmadı, aynı zamanda onların dünya çapında bir ün elde etmeleri için ilk adım oldu. Chris Isaak'den yorumladıkları 'Wicked Game', büyük bir liste başarısı yakaladı. Bu albümün hemen ardından tüm Avrupa'yı hedefleyen bir turne gerçekleştiren topluluk, başarı merdiveninin basamaklarını üçer beşer tırmandı. Üç yıl sonra çıkan H.I.M.'in ikinci albümü “Razorblade Romance”, yine büyük bir müzikal ve ticari başarı kazandı; ünlerine ün kattı. Daha önce White Zombie ve Nine Inch Nails ile çalışan yapımcı John Fryer, topluluğu birinci lige taşıdı. “Deep Shadows And Brilliant Highlights” 2001, bir buçuk yıllık sıkı bir çalışmanın ürünü olan 10 şarkıdan oluşan son çalışmaları “Love Metal” 2003 yılı sonunda çıktı.

blind_clown

Finlandiyalı grubun Darklight adlı son albümü de 2005 eylül de piyasaya cıktı.. klasik soundlarınadn hiçbirşey kaybetmemişler yeni albümlerinde... h.i.m fanlarının beğenerek dinleyeceği bir albüm olmuş...

parça listesi:

Vampire Heart
Wings Of A Butterfly
Under The Rose
>>Killing Loneliness<<(tavsiye  ederim)
Dark Light
Behind The Crimson Door
The Face of God
Drunk On Shadows
Play Dead
In The Nightside of Eden

iyi dinlemeler
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

nane

hehe o kısmı atlamışım :D kusuruma bakmayın  :redface:  saol blind

Dehşet xXx

''KiLLing LoneLies'' zaten HIM'e aşık oLmamı sağLayan bi şarkı dierLerinide dinnedim bittim bittim dediim gibi gothic müzik benim bi nevi iLahım (çarpıLcam şimdi)

Littleches

sen gothic müzik dinLicem diyosan , ASHES IN THE BRITYLE AIR dinLe.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

sewerim him i özellikle linde yi şarkıları birbirine çok benzedii için ara sıra dinlediim iyi bi gruptur ama join me ,gone with the sin ve rip out the wings of a butterfly şarkıları çoook güzel

delilah

ben gone with the sin e bitmiştim :) sonrasını hatırlamıyorum  :mrgreen:
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ölü gelin

valla bu adamlar bana hiç cazip gelmiyo şarkılarını dinledim ama hiç beğenmedim bende mi bi anormallik var anlamadım herkese bayılıyo ama ben nedense  bayılamıyorum

black_ece

Quote from: ölü gelinvalla bu adamlar bana hiç cazip gelmiyo şarkılarını dinledim ama hiç beğenmedim bende mi bi anormallik var anlamadım herkese bayılıyo ama ben nedense  bayılamıyorum
çünkü yukarıda yazdıım şarkılar haricinde çok standart bi müzikleri var ve bazı şarkıları da beş para etmiyo o yüzden sewmiosn ben de sadece linde için dinliorm :D:D ve bazı şarkıları mükemmel o yüzden

ölü gelin

hiç bi şarkısı mükemmel deil dinlerken kabız oluyorum ya hele o ville valo nun sesi varya harbi söylüyorum duyma yetimi kaybediyorum onları dinlerken

Mr. MeTaLkiSS

Solistleri bam margera'ya çok benziyo lan zaten araları da çok ii müzikleri konusunda kararsızım ya :lol:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ousan

bunlar gothic yapmıyo ki....
nese... benim sevdiğim bi gruptur.. tüm albümlerini dinledim.. ama bi sürese sonra sıkabiliyor...

Sumween

şarkılarının farklı wersionlarından remixlerinden filan oluşan bi albm çıkarmşlar ''uneasy listening vol.1'' diye... daha sert şarkılardan oluşan bi tane daha çıkarıcaklarmış o da seneye bahar aylarında... diyor dandirikten bir dergi=)) :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

HIV

Quote from: delilah on Eylül 16, 2006, 12:30:47 AM
ben gone with the sin e bitmiştim :) sonrasını hatırlamıyorum  :mrgreen:
bende gone with the sin e bitmişitm sonrası da geldi ztn..

HIM  gothic tarzıyla tanınan bi grup değilidr burdaki söylenenlerin aksine.neden HIM için gothic denilmiş anlayamadım.Hım in çok daha farklı bi konsepti var ve biz buna "Love Metal" diyoruz,daha doğrusu HIM in vokalisti ville valo öyle söylüyor

Ville nin amacı görülüdğü gibi metal de daha farklı bi akım yaratıp bunu geliştrmektir.Bir kaç yıl sonra eminim bu çok daha iyi oturacaktır.Ayrıca HIM in kndini bu şekilde farklı bi kulvarda geliştrmesi eminim ilerde adının sıkça söz edilmesine de yol açacaktır..Çünkü dnedkleri tür özgün ve farklıdır..

black_ece

gitaristlerini daha çok seviyorum :D
bu arada him in sitesinde villenin en sevdiği yemek olarak
body of christ
en sevdiği içecek olarak da
blood of christ geçiyo :D
yarıldım resmen villeciime :D