Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

tmm sen güledur....diecek bişi bulamayınca böle dersin...

Requiem

Quote from: Silver_Skydostum nereye istersen cekebilrisn bunu.ama ingilterede bütün maclar böyle seyredilio.gutbol bir eylencedir.savas deil.sürekleri ayakta izlencek diye bir gaye yok.bütün dünya tkımlarının taraftarları farkındaysan böle izlior maclar.özelliklede ingiltere liginde.egitilmiş taraftar die buna denir.
Bi söylediklerine bak bi de imzana bak.. İkisi birbirini tutuyo mu hiç..

Ayrıca futbol savaş değildir diyorsun ama Kh ' nin yazdıklarına bakarsan kimse cevap verildiğini anlarsın.
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

Quote from: mupez
Quote from: -Kh-(Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.)... bız kupa macı yaptık savasa katılmadık sız dusmanı ewınızde besledınız hangısı watan haınlıgıne gırıo ha sansür cocuu
bızım baskanımız oyuncuyu dowduruo bızım baskanımız yetımın yoksulun parasını calmıyo ha sansür senı 0 cektık tamam sen sampıonlar lıgınde 0 cekmıs ezık bı takıma her sene fark yıyosun neden ezık bı takımı yencek gucunuz yokmu solesene sansür 11 yasındayım sansür bunuda yaz bıyere sen 30 yasında ol gel 11 yasındakı adama EZİL ejdadını sansür senı

yazı yazık gerçekleri okuyunca tabi küfür edersin hak veriyroum sana gerçekler acıdır arakdaşım malesefff  :D  

tabi anlıyroum yetimin yoksulun parasını çalmıyor rusya ve israilin % 50 lik silah ihtiyaçlarınıda babam karşılıyo zaten   :D  aziz yıldırım sütten çıkmış akkaşık zaten o yüzden Türkiyede en sevilmeyen adam konumunda :D

ezik olduğunu sende anladın bak sonunda kendi ağızınla diyorsun   " ezık bı takıma " :D  anladığına sevindim bunu eziksin hep ezik tam ezik :D

ama öyle böyle aziz yıldırım gibisi de yok haa nasıl kıvırıyor aynı asena gibi dansöz bi insan 75 defa başkanlığı bırakıyroum diyipte sonra tekrar geri dönerse o adama dansöz derler :D  azize dansöz azize :D
BİNLERCE DANSÖZ VAR

bu arada ben kimseye ezilmiyroum ezilen belli acizce küfür eden belli ezileninde kim olduğu belli oluyor :D

:D:D:D:D:D:D:D:D

NOT: bu arada saat kaç arkadaşım :D

o.ç ben senın gıbı pm le kufur edıp got korkusuna gırmem sen tırsarsın pm le yazarsın.. %50 lık sılah tıcaretını azız yıldırım karsılıo bunu dewlet bılmıo asker bılmıo bısı demıo sen bılıosun ha sen muneccımmısın kım ezık benmı yoksa senmı bellı oluo acızceymıs sus yalaka kopek

muzzy sızın durumunuz ortada abıcım neyın tartısmasını yapıosun beraberlık rekoruna gıdıosunuz bu sene ne bıze rakıpsınız nede ust sıralara adaysınız gecmısten acma konuyu ezılmıslıgınız cok fenere karsı 3-0 dan 3-4 samıyende babammı yenıldı fenere? bızım trıbunler susuyo ha ? o resmı numaralıdan felan cekmıslerdır kalearkalarında ole oturanın kafasında tokmak patlar kı kalearkalarında oturulmaz loca felandır gelmıs o resmı yayınlıosun burda? besıktas taraftarınıda gorduk gaaasray taraftarınıda gorduk ??? sızlerın taraftarımı bızm taraftarımızla boy olcuscek? sen gıt once kendı trıbunlerıne bı bak

mupez bıdaha ole ezık mezık lafları etme baban olurum kahpesın barı mıllete bellı etme anası belli babası 150 seni

benım taraftarıma laf atana 1 kapak

taraftarıma laf atana 2 kapak

taraftarıma laf atana 3 kapak (*hakem bıle hayran kalır*)

3 kapak= 1 bardak

o bacak daha cok gırcek o cımcoma

ezmeye calısma kapak olursun laf etme rezıl olursun adam ol yanımızda yer bulursun...

naparsın ezık her yerde ezıktır anca konusur

oha diorum artık be bi edit kuralı bukadar çiğnenir :S  pls. mesajlara edit tam 5 tane mesajın birleşimi var burda :S

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

uefa yı her aldığımızı söylediğimizde geçmişe mazi derler diosunuz koyduğun resimler de bayaa bi geçmişte kaldı..şimdiki taraftarına bak öle konuş...taraftarın sesi yetmediği için kaç kere hoparlörden ses verdiğiniz ortaya çıktı beaa...

mupez

Kh sen hakketen geri zekalı bi çocukmuşsun lan ingiliz sömürgesi seni :D hiç bi b.k bilmiyon bilmediğin gibide ötüyorsun işte bilip bilmeden :D en çokda ona gülüyroum yaa olum sen bi kere bi kere eziksin HEP EZİK TAM EZİK yani :D çaktın köfteyi istediğin kdar konuş öle fotomontaj taraftar resimleriyle olmaz bu işler hoparlörlerle olmaz bu işler bilmem anlatabiliyormuyum

AL SANA FOTOMONTAJSIZ DAHA YENİ SAYILCAK BİR TARAFTARINIZIN GÖRÜNTÜSÜ AL BAK FEYZ AL :D

AĞLA AĞLA :D

EMZİKDE VEREYİM Mİ İSTERMİSİN GERÇİ BENİM VERMEM GEREK YOK FENER RUM KANPANYA YAPMIŞ :D

BİR FENER İM VARDI
CANI SIKILAN
CANI SIKILAN
CANI SIKILAN
DİNAMO KİEV İM GELDİ
ŞAMPİYONLAR LİGİ GİTTİ
SIKINTI BİTTİİİİİİİ  

:D:D:D:D:D:D

üstelikde manukyanın çocuğu olduğunu buralarda belli etme  :wink:  :mrgreen:

baban olurum diyorsunda sen git önce kendi babanı bul pardon gerçi siizn babanız aziz yıldıvım unuttum :D

yaa sen varya ne adamsın yaaa aa pardon sen adamda değildin doğruya unuttum :D

BAK DOSTUM İYİ BAK BU YAZIYA

:arrow:  BU ÜLKEDE YABANCI TAKIMLARI YENEN TEK BİR TAKIM VARDIR

GALATASARAY

hadi olum hadi bak dalgana büyümüşmü senle uğraşamıycam git öğrende gel bilip bilmeden atıp tutma senin dürttüğün koyun kadar benim s..ktğm çoban var  senle uğraşamıycam

klavye delikanlısı bu arada imzanda resimler var şu kız resmi çok hoşuma gitti fantezilerimin başrol oyuncusu yardımcı kadın rolünde de sizina ileden bi bayan var ama kim olduğunu söylemicem :D sen anlarsın :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

SANA DAHA FAZLA ŞEYLER SÖYLERDİM DAHA ÇOK RESİMLER DE KOYARDIM AMA ŞU ALTTAKİ RESİM HERŞEYİ AÇIKLIYOR BENCE :D

[/img]

nane

eee yeter ama artık yaa kesin sesinizi ne bu yaa!!! herkes kendi topigiyle ilgilensin laf atmayın artık gına geldi bea yeter

shimy

harbiden ya valla silecem bütün bunnarı o olacak herkes kendi topiine şimdi daılın ulan...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

boşuna cebelleşmein bence bu gs fb kavgasi bitmez

nane

ii de bunlar fb gs kavgasından çok kh mupez kavgasına döndü farkıdasınız dimi??

ölü gelin

eet o da ayrı bi konu ikisi de fanatik mazur görmek lazım aslında :mrgreen:

nane

ıhım küfürleri görmüonuz heralde neyse yaa artık dalaşmayı keserler inşallah başka bbişi diemeyecem

Mr. MeTaLkiSS

adam gelmiş hem galatasaray topicinde galatasaraya laf atmış ordaki biyografide fenere laf atılmamasına rağmen.. hem de burda direk 6s fln diye açmış topici... Açıkçası gülünç yani durumu bu şekilde komplekslerini öne sürersen birilerinin gelip açığına koyması doaldır.
Takımının taraftarı olmak başka taraftarı olmak dier taraftara laf atmak bok atmak dalga geçmek deildir. Yürek işidir bunu ilerde örenirsin zaten gene de bu msjla biraz alıştırma yap.
Ben fenerin yabancılarla maçı olduunda destekliyorm abi feneri. Ama sen cimbomun yabancılarla maçlarında karşı tarafı tutuyosan senin yurttaşlıın, atatürkçülük sewiyen ancak sismografla ölçülür biraz yer altı yani...
Sonuç olarak türk takımları lan bunlar. Azıcık adam gibi konuşun..
mupez aynı şey senin için de geçerli zkerim şimdi dinamo kievi de ha :S
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

tome3.mpq

banane 6s nın yabancılarla yaptıgı macdan ben kendı takımımdan baskasını ıplemem

daımada 6snın rakıbının arkasındayız oç bı klube oç gıbı davranılır taraftarlarının anasının bellı olmadıgı takıma nası gerekıosa ole davranılır okadar!

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Eylül 28, 2006, 01:06:49 PM
adam gelmiş hem galatasaray topicinde galatasaraya laf atmış ordaki biyografide fenere laf atılmamasına rağmen.. hem de burda direk 6s fln diye açmış topici... Açıkçası gülünç yani durumu bu şekilde komplekslerini öne sürersen birilerinin gelip açığına koyması doaldır.
Takımının taraftarı olmak başka taraftarı olmak dier taraftara laf atmak bok atmak dalga geçmek deildir. Yürek işidir bunu ilerde örenirsin zaten gene de bu msjla biraz alıştırma yap.
Ben fenerin yabancılarla maçı olduunda destekliyorm abi feneri. Ama sen cimbomun yabancılarla maçlarında karşı tarafı tutuyosan senin yurttaşlıın, atatürkçülük sewiyen ancak sismografla ölçülür biraz yer altı yani...
Sonuç olarak türk takımları lan bunlar. Azıcık adam gibi konuşun..
mupez aynı şey senin için de geçerli zkerim şimdi dinamo kievi de ha :S
budur son nokta :D

bu arada harbi çok fena konuşuonz ya biraz dikkat edin

ugur-acikgoz

ya herkes kendi topiine yazsın fbli fb topiğine gsli gs topiğine bırakın artık bu ağız dalaşını