Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

mupez

işte kh dene bu arkadaş febeşli olduğunu yine belli etti :D  yok yok ben anladım geçen seneden bi hazımsızlık var bu arkadaşta :D dostum bu hazımsızlığa karşı sırma sodalar var öneririm sana :D  şş bu arada şu aşağıdaki resme iyi bak siz ömrü hayatnız boyunca böyle bi kareografi yapamıyacaksınız :D

ugur-acikgoz

helal sana mupez bu arkadaş ta sindirim sorunu var senin gibi taraftarın a.q.  insan saygılı olur biraz

muzzy

abi bunları süper yaptıkta..bu kabusu bence bileti olup giremeyen 10.000 taraftarımıza adamak lazım..rezillik resmen yawww..lanet olsun..şerefsiz UEFA ne var sami yen de oynasak..bu stadla işimiz zor.. :evil:

ugur-acikgoz

ya o biraz uefadan çok bizim yönetimin suçu isteseler lisans alırlardı ama gerekli şeyleri yapmadılar ne biçim stadlar var izin alıyoda ali sami yene mi izin vermeyecekler ama hakikaten nasıl olacak bu iş bu stadda bende bilmiyom

muzzy

bıktım 5 beraberlik oldu beaa...bu maçla yenme serisine başlamamız dilğiyle..başarılar GALATASARAY ımız...

mupez

1 90+3 kapak HASAN KABZE  :D  

başkada da bişi demek istemiyroum onlar anlar :D

muzzy

abi walla artık dalgayı bırakmak lazım ciddi ciddi puan kaybedioruz..bu maçtan da güzel bi oyun ve skor çıkmassa şampiyonlar liginden de ümidi kesmeye başlıyacam..oyun çok kötü bişiler değişmesi lazım artık..bu sene ilk defa hakan-ümit yanyana oynayacak..onlara güveniorumm..eğer olursa cl de olur....

mupez

sorun belli dostum başta başkan olmak tüm yönetim istifa edicek sonrada necati ittirip gidecek o zaman bak görürsün işler nasıl güzel oluyo ama bunlar varken olmaaz bee biz daha çok puan kaybederiz

muzzy

elimizde bunnar olduğuna ve yönetiminde biyere gideceği olmadığına göre bunlara ümit bağlayıp oturcaz...bugünkü maç kesinlikle bi dönüm noktası olmalı yoksa ipin ucu çok kaçacak..dediğim gibi hakan la ümite güveniorum...

ugur-acikgoz

slm millet yine geçirdik bjk ya iyi alıştık biz bjk maçlarına valla helal sana aslan :mrgreen:

muzzy

özellikle birinci yarı harika bi maç oynadık...geneldede güsel bi oyundu..tebrikler çocuklar..... :)

ugur-acikgoz

sırada trabzon ve liverpool maçları var ingiltereden bi beraberlik alıp trabzonuda bi yensek o havayla daha kimse tutamaz aslnları

muzzy

buda resmi sitemizden süper bi resim...

black_ece

teprikleeer :mrgreen:

muzzy

buda süper bi pankart.... :D  :D  :D