Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP ile 12 saat.!

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:05:30 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

Quote from: black_eceyalnız bunların ikisi yahudi onlar hacı olamıyo ehuehu
yaf
kudüs 2 =antakya. onlar da yarı hacı olur.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

walla ben de heralde onnarla önce bi sohbet eder(puhah bu ingle nası etceksem) soora istde dolaşırdm ama bnm jok sefdiim insanları habire öpme hastalıım war cup cup bezdirirdm onları bütün gün... mike büyük ihtimal yeterr laaan die baarırdı ,chazi de bezdirirdim iice mike kadar olmasın :lol:  dierlerine saat başı iki mucuk yeter.... uyy dudaklarım felç olsun feda hepsine....  aa doru ya bi de siteyi gösterirdm onnara bakııın bunnar sizin fannar :neutral:  ıyyy :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumweenwalla ben de heralde onnarla önce bi sohbet eder(puhah bu ingle nası etceksem) soora istde dolaşırdm ama bnm jok sefdiim insanları habire öpme hastalıım war cup cup bezdirirdm onları bütün gün... mike büyük ihtimal yeterr laaan die baarırdı ,chazi de bezdirirdim iice mike kadar olmasın :lol:  dierlerine saat başı iki mucuk yeter.... uyy dudaklarım felç olsun feda hepsine....  aa doru ya bi de siteyi gösterirdm onnara bakııın bunnar sizin fannar :neutral:  ıyyy :mrgreen:
yaf saten chaz mike ı öpe öpe bezdirmiş tir:D:D
hatta telimin ekranını süslüo öpücüklü mike ve chaz ama ben de muç muç die brkmazdım heralde pşlerini
bu arada ikimizin ingilizcesini birleştirir konuşurz mrk etme de sen çaar yeter ki :mrgreen:

selinkinpark

Quote from: Littlechesben hiç gezdirmem evde takıLırız , brad'e bnm gitarı veririm o bize çalar bişiLer chester mike ben 3 vocaL şarkı söleriz , tüm üyeLeri tek tek yakından tanımaya çalışırım , hepsiyLe samimi olurum ne isterLerse tüm misafirperverLiğimi ortaya koyarım .! akşama doğru dışarı çıkartırım yemek yenicek güzide mekanLardan birine gider yemek yeriz .. güler eğleniriz , daha sonra arabayı alırım anamdan hadi havaLimanına güle güle çocukLar ...
:lol:  :lol:
ahaha iste bende size gelirim bölece 12saatim olur anatmaya gerek kalmadı :lol:

shimy

hımmm önce güzel bi karşılama yaparım ben onlara sonra alırım bi kebab falan ev yemekleri yapan bi restorana götürürüm tıka basa altlarına sıçana kadar yedirdikten sonra ordan alır gençlik parkına götürür hakkı bulutu dinlettiririm sonra onlar hakkıyı dinleyince ulan dünyada bööle müzikte yapan varmış bizim acile albüm yapıp millete dinletmemiz lazım derler ve koşa koşa amerikaya giderler albm yapma işini accık hızlandırırlar :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

kebap güzeL düşünce hasta olurlarmış kebaba , akşam yemeği için paso uçağa binip TR de kebap yerlermiş (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ölü gelin

kebabı salla çiğ köfte yedirelim biz onlara o daha ii seslerini de açar :mrgreen:  :mrgreen:

delilah

en başta içeri davet ederim. bi kahve yaparım onlara.. isterlerse fallarına bakarım. neden geldiklerini sorarım.. tabii ki benim için gelmişler niye gelsinler?? sonra ankaradaki bu siteye katılan bütün lp cileri toplar dışarı çıkarız. hep beraber dolanırız.. saat olmuş on iki.. gider güzel bir yerde yemek yeriz. sonra onları çalıştığım stüdyoya götürürüm(lp gelmediği gibi stüdyom da yok).
 orada biraz onlardan tüyolar almaya çalışırım. aman Allahım akşama Anathema konseri var!! Saat 7 gibi bunlar burada biraz daha kalmaya karar verirler.. konsere gideriz en önden one last goodbye ı dinleriz... boyband muhabbeti yapmayacağım buraları geçiyorum o yüzden.. konser sonrası bunların sayesinde sahne arkasına gider hep beraber fotoğraf çektiririz.. daha sonra ayrılık vakti geldiğini düşünürken,ben, benim için de bir bilet aldıklarını söylerler.. yeni albümö kayıtları için şansımı denememi onlarla çalışmam gerktiğini söylerler. ben içimden Allah derim ve koşa koşa onlarla giderim.. geride eğitimimi kariyerimi ve ailemi bırakarak çünkü lp benim gerçek hayallerimden biri oldu.. daima müzik!!
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ms.messer

12 saatte ben şaşkınlığımdan anca kendime gelebilrim açıkcası ama gider tüm lp albümlerini alır imzalatır bissürü poster bulup imzalatır vee bissürü foto çekerdim web cam ı açıp msn den millete bakın bunlar lp yaa bizim evdeler derdm hava atardm sonra konser verrirdik

1stp_klosr

sonradan dönüş yapan hariç hepsine sehri gezdirir türk yemegi yedirirdim adamlar iş yapmaya gelmedi yani.sonradan dönüş yapanıda ewde bırakır türk filmi izlettirirdim
mr.hahn

Sumween

büyük ihtim a LP ile 12 saatimi hastanede geçiriirdm..onnarı görünce piuuuwww die bayılcaam için e onnarda bana kıyamaz hastaneye getirirler heralde... mümkünse mike taşısın beni o olmassa chazcim de taşıabilir taam ya hangisi isterse o taşısın bayıldım kaldım ortada :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
puhahhah rezilim yaaa üff susiim ben :razz:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

ben ismail YK nın konserine götürürdüm  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

shimy

bende yasemin in götürdüğü ismail YK konserinden kaçırırdım tabi ozamn beyinleri pelte halini alacaa için biraz aptallaşmış bi vaziyette olurlardı :P

ugur-acikgoz

yeşimle birlikte bizim okula götürürdük bana acıyıp yanlarına alırlardı belki

shimy

sizin okula niye götürelim canım bizim okul dururken :D ozaman bana acırlardı sırf bizim dilimizi anlamak için ne eziyetler çekiyo yazık kızcağız diye :D beni alıp götürürlerdi :D