Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

şarap

Başlatan shimy, Eylül 27, 2006, 11:00:11 PM

Previous topic - Next topic

shimy

2001 de kurulan Şarap, Ankara, İstanbul ve Eskişehir' in önemli mekanlarında yaptığı düzenli programların (Baraka (Eskişehir-Ankara), Barfly, Biberon, Biziz, Cazzara, Carpe Diem (Eskişehir), Dip, Dummy, Garage, Gölge (Tunalı – SSK), Highland, Kemancı (Üst - İstanbul), Manhattan , Minibar, Mono, Overall, Uptown (ODTÜ), Yolcu) yanı sıra bir çok önemli konsere de imza attı.
2005 başında Emre Can (Gitar)'ın ve 2006 başında Anıl Karaman (Bas Gitar)'ın katılımıyla son halini alan Şarap (Ümit İşbilen (Davul), Can Akdoğan (Gitar), Görkem Ulaş (Vokal)) besteleriyle ve kendine has tarzıyla çizgisini koruyor...

www.rocknturk.com dan çalıntıdır :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

yalo

Quote from: shimy on Eylül 27, 2006, 11:00:11 PM

2001 de kurulan Şarap, Ankara, İstanbul ve Eskişehir' in önemli mekanlarında yaptığı düzenli programların (Baraka (Eskişehir-Ankara), Barfly, Biberon, Biziz, Cazzara, Carpe Diem (Eskişehir), Dip, Dummy, Garage, Gölge (Tunalı – SSK), Highland, Kemancı (Üst - İstanbul), Manhattan , Minibar, Mono, Overall, Uptown (ODTÜ), Yolcu) yanı sıra bir çok önemli konsere de imza attı.
2005 başında Emre Can (Gitar)'ın ve 2006 başında Anıl Karaman (Bas Gitar)'ın katılımıyla son halini alan Şarap (Ümit İşbilen (Davul), Can Akdoğan (Gitar), Görkem Ulaş (Vokal)) besteleriyle ve kendine has tarzıyla çizgisini koruyor...

rocknturk.com dan çalıntıdır :P
sımdı sıteme nıye geldıgın anlasıldı  :mrgreen:

ousan

Heh bu çok güzel :)

yalo

Quote from: ousan on Eylül 28, 2006, 08:43:17 AM

Heh bu çok güzel :)
barı alıntı yazın calıntıdır taaam ıtıraf edıyorum bende orjınal sıtesınden caldım  :D

shimy

aman noolcak işte onu yazmayabilirdimde hıh idare edin işte üstelik senin sitenede o amaçla girmiorum ya nerden çıkardın tamamen dostça amaçlarım var :P :D nese dewam ama kimse tanımıo heralde bunları :D:D bende dahil :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ousan

ben tanıyorum :D :P

Littleches

Rock'n Dark Express yarışmasında yarı final'de sodanın elediği gruptur. (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

SODA    vs     ŞARAP
SODA ŞARAP'ı eledi
Allahım isimlere bak =)
gruba şarap denir mi yaa ya da soda isim mi bulamadılar
ya da anlamları ne altında gizli bişi mi aramak lazım

nu_metalist94

İlk defa duyuyorum...
ACİL 5Lİ BATERİ ARANIYOR MÜMKÜNSE 55 İNÇ !

Ra[P]uNzEL

walla bence sarap cok gzel bır grup amator olarak ck iyi ilerlio bence iiyi yerlere warcagına emıınım en cok ta cadı ve benı bilmezsin

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!