Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Live In Texas

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:24:44 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Quote from: b:shRagelin bRakın bu anti-korsanı da lokum gbi indirin iştee  :D   :D   :D  şaka tabii .. siz dewam edin  :D
zaten indirdim bi de orijinali olsa bne güzel olck

b:shRa

bn şimdi crazwling'i indirdm yaa o ne ööle yaa süpperrr !! .. millet nası da şarkılaRa eşlik edio yaa hayran kaldm .. doru dürüs pogo yapan yoktu (ki bu hoşuma gitti) .. mike ve chaz nassı da terlemişşş ıyykk  :D   :razz:   bi de dikkat ettiyseniz chaz'in ses gitmiş biras ..(live in texas)

black_ece

Quote from: b:shRabn şimdi crazwling'i indirdm yaa o ne ööle yaa süpperrr !! .. millet nası da şarkılaRa eşlik edio yaa hayran kaldm .. doru dürüs pogo yapan yoktu (ki bu hoşuma gitti) .. mike ve chaz nassı da terlemişşş ıyykk  :D   :razz:   bi de dikkat ettiyseniz chaz'in ses gitmiş biras ..(live in texas)
pogp yapmasınlr zaten chester şarkılara eşlik edildii ve pogo yapıldıı zaman uyarıldıını sölemiş
az sapıklık var snrm bu adam da:D:D

az deil chaz de ..  :D
şaRkılara ii eşlik etsinler ama pogonun mantıı ne anlamadım .. çk salakça bncee .. birbirini itip kakıon iştee .. ne saçma .. :rolleyes:   :mrgreen:

ZongiR

live in texas en cok a place for my head i seviyorum.adam sonunda kendinden geciyor o kisma bayiliyorum Bide  crawling hosuma gidiyor...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Aperion

ilk baslarda bunun cd sini bulup raht raht izlemk için herkese sorup duruodum artq pes etmiştm ara ara işte int izleblmiştim sora allah razı olsun dream tv paso live in texası koydu bi arada izledik :mrgreen: performanslarına artq dieck laf yok yni... :bonus:

ölü gelin

Quote from: b:shRa on Eylül 17, 2006, 07:02:43 PM
az deil chaz de ..  :D
şaRkılara ii eşlik etsinler ama pogonun mantıı ne anlamadım .. çk (Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.)ça bncee .. birbirini itip kakıon iştee .. ne saçma .. :rolleyes:   :mrgreen:
haha ne diyon sen ya

black_ece

chester pogo yapanları görünce uyarılıomş ya :D:D onun üstüne bu yorumu yaptı kızcağız:D

ölü gelin

yok be eleman pogo ya itip kalkma diyo ya bide yetmez gibi saçma diyo dostum biz dünyadanız selam istersen senle biz lirik yapalım pogo yerine daha güzel demi bu daha akıllıca hehe muahahahah yarıldım beh

black_ece

e salakça buluomuş demekki :D:D ne var olamaz mı ?? (bende amma avukat kesildim :D:D)

ölü gelin

taam kız ben bişiy demiyom biz onla beraber lirik yapcez poogo dan daha akıllıca o saçma deil

paranoid

o konserde a place for my head bide lying from you izlerken bitiyom yaa a place for my headda kendinden geçiyo...

black_ece

chester inanılmaz bi insan olduunu kanıtlıyo a place for my head de her seyrettikten sonra bi fena oluyorum bi kuduruyorum ben sakinleşmem alıyo baya bi zaman :D

Lying from you gerçekten harika çkmış ... Crawling'de de chaz deil millet sölüyo yarısını :D

black_ece

sen o adamın söylediğinin yarısı kadar şarkıyı onun performansı gibi söyle bakalım söyleyebiliyo musun ??
seyirci de söyler söyler ne var yani yorulmuş adam =(