Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Coca Cola

Başlatan ZongiR, Eylül 21, 2006, 02:28:35 PM

Previous topic - Next topic

shimy

cola veya kola her ne karın ağrısıysa hiç bi türünü içmeyin arkadaşlar size atalarınız türk işi mis gibi ayran sunmuş nie geri tepiosunuz?
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

Quote from: black_ece on Eylül 25, 2006, 11:07:36 PM
Quote from: shimy on Eylül 25, 2006, 09:10:36 PM
Quote from: black_ece on Eylül 25, 2006, 07:02:11 PM
arkadaşlar kola içmek istiosnz cola turka 4 eva :D
hele o iirenç içeceği hayatta içipte tayyipe para kazandırmam ya ayran var o gencecik midelerinizi ciğerlerinizi nie mahvediosunuz arkadaşlar...
sonuçta Türk ekonomisine katkıda bulunuyo Türk markası yani ülker yemem içmem diyipte nestle leri götürmenin alemi yok senin için demiyorum üstüne alınma :D sonuçta ülker ülke ekonomisine biraz olsun katkı sağlıyo
tayyip amca vakfına gidiyo o paralar ne türk ekonomisi ya bilal bey amerikada sonraa fetullah hoca amerikada onlara kim para yollayacak

Requiem

Valla pepsi turca fln dinlemem alayını içerim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

:D:D ya paranın nereye gidiceeni umursamıyosan bile midene yazık:D:Daz iç asit dolu o :D

ugur-acikgoz

walla dimesin meyve suları benim için vazgeçilmez herkese dimes kayısıyı tavsiye ediyorum için kendinize gelin :mrgreen:

ölü gelin

ben kezzap içiyorum bu aralar az buçuk gebermeyi düşünüyorum da tavsiye ederim yani güzel oluyo muahahaha :mrgreen:

b:shRa

shimycim senle aynı fikirdeyim ;; bn de kullanmam ve koladan da nefret ederm .. turka fln da içmem .. bu yaşta midemizi eritmek yanlış ..

tome3.mpq

Quote from: shimy on Eylül 23, 2006, 11:45:43 AM
coca-cola içen eziktir vede acınacak haldedir ülkeni düşünmüosan sağlığını düşün arkadaşım...

sen hayatında hıc ıcmedınmı? baskası para werıp alır onume koyar ıcerım ama asla para wermem acınacak halde neden olsun para werıosa o onun dusuncesızlıgı senın yaptıgın abd malı olan bıdunya sey war(sen bu arada genel olarak kastedılmıs bı kelıme)

ayrıca turk mallarını savunmayın bana hepınızın kısılıklerını az cok tahmın edebılıorum sokak satıcılarının satıgı cou sey turk malı donup bakmıonuz bıle turk bı fırma ayakkabı uretse dandık dıyıp almazsınız turk gencı = 0 sadece bosluktan ıbaret asalaklardır peh

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

Quote from: -Kh- on Ekim 08, 2006, 03:47:34 PM
coca-cola içen eziktir vede acınacak haldedir ülkeni düşünmüosan sağlığını düşün arkadaşım...

sen hayatında hıc ıcmedınmı? baskası para werıp alır onume koyar ıcerım ama asla para wermem acınacak halde neden olsun para werıosa o onun dusuncesızlıgı senın yaptıgın abd (Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.)ı olan bıdunya sey war(sen bu arada genel olarak kastedılmıs bı kelıme)

ayrıca turk mallarını savunmayın bana hepınızın kısılıklerını az cok tahmın edebılıorum sokak satıcılarının satıgı cou sey turk (Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.)ı donup bakmıonuz bıle turk bı fırma ayakkabı uretse dandık dıyıp almazsınız turk gencı = 0 sadece bosluktan ıbaret asalaklardır peh

eet içmedim ve içmemeye dewam ediyorum bi itirazınmı var???

ZongiR

Quote from: -Kh- on Ekim 08, 2006, 03:47:34 PM

sen hayatında hıc ıcmedınmı? baskası para werıp alır onume koyar ıcerım ama asla para wermem acınacak halde neden olsun para werıosa o onun dusuncesızlıgı senın yaptıgın abd (Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.)ı olan bıdunya sey war(sen bu arada genel olarak kastedılmıs bı kelıme)

ayrıca turk mallarını savunmayın bana hepınızın kısılıklerını az cok tahmın edebılıorum sokak satıcılarının satıgı cou sey turk (Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.)ı donup bakmıonuz bıle turk bı fırma ayakkabı uretse dandık dıyıp almazsınız turk gencı = 0 sadece bosluktan ıbaret asalaklardır peh

Kh destekliyorum bu konuda.genclik bitmis ya sadece coca cola icmemekle olmaz bu.kh ın dedigi gibi kacımız sokakta satılan mallara bakıyoruz ki cogumuz utanırız basında durup elimize alıp bu ne diye bakmaya...biri beni gorur de simdi mal olmayalım die...orda satılan mallar kotu adi diyebilir birkacımız hatta cogumuz ama onlara biz guc vermezsek onlara yardımcı olmazsak bole demeye devam ederiz...sanki bilindik markalar anasının karnından kusursuz mu cıktı hersey zaman icinde bu hali aldı bizim sayemizde ozenti genclik sayesiinde...adamları kendi paramızla zengin ediyoruz...

bana simdi sanki kendisi bize dediklerini yapıyomu diyebilirsiniz ben herseyi yaptıgımı idda etmiyorum ama elimden geldigince artık yonelmemeye calışıyorum
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

tome3.mpq

kımse yapmıyo bende yapmıorum ama yeterıne destek oluorum
oof of benım derdım basımdan askın

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

b:shRa

ya ben ööle "içmem içirtmam" fln deilim ;; içmem;;ama başkasından banane ? içiyosa (zararını bilerek) içsin .. hiçç tınım deil ..

shimy

içmem içenide sevmem

Requiem

o zaman senin hiçbir yabancı marka da kullanmaman gerekir
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

eh gerektiği kadarıyla kullanmamaya çalışıyoruz tabi ama mevzu o deil benim için sağlık açısındanda çok zararlı bi içecek...