Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

gene penaltı muhahaha zuahzuahzuahu puhauahu bıcak bılıoruz az kaldı bakalım bejekedekı gıbı sanslı olabılcekmısınız

ah mondragonum ah o kadıkoyun soyunma odasından cıkarkenkı pskolojısını kım bılebılrkı

bu sefer kac yıycem acaba puffff ayyhhh

6.s4r4y sizii

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

hehehee ne kadar komiksin lan...40 milyon euro harcayıp 4 kuruşluk takımın gerisindesin halaa konuşuon....

Mr. MeTaLkiSS

beşiktaş ve cimbom dışıdnaki takımlarda aşk eksik ulan biz yensek de yenilsek de burdayız sonuna kadar yani. Paramız yok aşkımız var her türlü cimbombom forever...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

ilk yarıdaki berbat oyunumuza karşın ikinci yarı mükkemmel bi oyun oynadık..Galatasarayımızın öle küçümsenmeyeceğini gösterdik..son 15 dk.ingilizlerin kıçı terledi korkudan bea..HELAL OLSUN ASLANLAR...!!! :twisted:

ZongiR

dunku macin ilk yarisini bende begenmedim zaten begenilcek bi yanida yoktu.Fakat ikinci yaridaki oyunumuzla en kralini bile deviririz.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ugur-acikgoz

galatasaraylı olmaktan bidaha gurur duydum dün :mrgreen:

selinkinpark

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Eylül 28, 2006, 12:46:48 PM
beşiktaş ve cimbom dışıdnaki takımlarda aşk eksik ulan biz yensek de yenilsek de burdayız sonuna kadar yani. Paramız yok aşkımız var her türlü cimbombom forever...
helal iste yha taraftar budur ztn..ehh ztn böle taraftarlar gs de var bide bjkde.. maalesef febeşte böle taraftarı anca parayla bulursunuz(yani satın alırsınız anlamayan icin acıklama yaptım :wink:)

ugur-acikgoz

haklısın bu ülkedeki en kaliteli taraftar gs taraftarıdır

muzzy

artık walla gülüyom yaww...bu ne yaw illa berabere kalcaksınız dio sanki birileri ligde..1-0 dan 3-1 e getirilen maç hiç berabere bitirilirmi yaw..nese yine harika oynadık..HELAL ASLANLARR..!!

ugur-acikgoz

olsun ya oyun çok iyiydi bu oyunla ilerde kimse duramaz ligde karşımızda

muzzy

walla öle görünüo ama hayırlısı.. :twisted:

Mr. MeTaLkiSS

abi get ya ne dionuz siz abi senenin başından kaç puan kaybettik ya benim umudum kalmadı aşkım var bi tek :(
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

ya olsun fb ve bjk da kaybedio puan şüphen olmasın yetişiriz bu oyunla onlara biz

muzzy

hep destek tam destek... :twisted:  :twisted:

muzzy