Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bağımlılık yapan maddeler

Başlatan black_ece, Ekim 02, 2006, 06:58:19 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

otomatik portakal film'ini izleyip asit almaya karar veren amerikaLı bir gerizekaLının son anLarı ;

asit'i sokakta ki bir satıcıdan yükLü miktarda alır ve daha ilk kullanımıdır , yüxek bir dozu yutar .. aradan sadece 2-3 dk geçer ve mide bulantısı başLar tuvalete koşar tüm midesini boşaltır ve artık özgürdür , aynaya bakıp gülmeye başLar ve kendisini "PORTAKAL" olarak görür hemen mutfağa koşar bir meyve bıçağı alır ve tekrar banyoya gelir aynaya bakarak kendi suratını doğramaya başLar ..! Artık hakkı rahmetine kavuşur ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

otomatik portakal çok güzeldi.. ilk kitabını okumuştum sonra filmini izlemiştim.. peh :D
---
uyuşturucu kötü bi şeydir...
---
onun kötü sonlarını daha gerçekçi bi şekilde görmek istiyosanız pls izleyiniz REQUIEM FAR A DREAM.. bence muhteşem bi filmdi.. beni çok etkilemişti...
---

MikeShinoda_LPU

geçende tv'de izliyodum bi profesör söylüyodu birkaç ay boyunca her gün çikolata yenirse bağımlılık yapıyomuş :razz:

Sumween

abi felaket siwilce yapıyo lan bağımlılıktan önemli be :D :D :D 

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

b:shRa

Quote- Aile ilişkileri azalır, odasında yalnız kalmayı tercih eder.
- Daha fazla para harcamaya başlar
- Bazen neşeli, sakin, bazen öfkeli, saldırgan davranışlar gibi ruhsal değişimler gün içinde gözlenir.

galiba annem gittiği seminer ve okuduğu kitaplardan öğrendiği bu belirtileri bende gördüğü için bana acaip dawranmaya başladı .. (bkz.bileklerimi kontrol ediyo bakışlarıyla ..)

Sumween

Aile ilişkileri azalır, odasında yalnız kalmayı tercih eder.
- Okul başarısı ve okula devamı azalır.
- Bazen neşeli, sakin, bazen öfkeli, saldırgan davranışlar gibi ruhsal değişimler gün içinde gözlenir.

ii de bu benim lan :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

hehehe güwenme bu psikolojik belirtilere,,herkeste olur .. bnde şiddetle var .. ki ben kim uyşturucu almak kim :D

ousan

yaw bu tip belirtiler bi çok şeyde var.. ailelerde hemen en kötüsüün düşünüp uyuşturucu kullandığımızı sanıyolar.. bende de oldu o olay.. annem kolumu falan kontrol ediyodu.. sınavdan 1 gün önce eve içipde gelme dedi fln..

bnm annem ztn kuruntulu bi kadn .. babam hele ,, tam bi telaşe .. biraz asık-suratlılık ediyim ;; hemen "kime noldu??!" fln .. Hele bi de bi ara bileklerimi iğne izleri için kontrol ederken kesiklere rastladı ki onu hiç sormayın baya geyikti :D

black_ece

Quote from: Sumween on Ekim 05, 2006, 03:49:09 PM
Aile ilişkileri azalır, odasında yalnız kalmayı tercih eder.
- Okul başarısı ve okula devamı azalır.

ii de bu benim lan :S
merak etme aynı zamanda da benim :D böyle bir genelleme yapılmış yani bu bizim genel halimiz ama onlar birden değişmeye başlıyor öyle düşün
hayret benimkiler bakmadı bana halbüki keşlere benzediğimi garanti ederim :D

shimy

Quote from: ousan on Ekim 05, 2006, 09:46:17 PM
yaw bu tip belirtiler bi çok şeyde var.. ailelerde hemen en kötüsüün düşünüp uyuşturucu kullandığımızı sanıyolar.. bende de oldu o olay.. annem kolumu falan kontrol ediyodu.. sınavdan 1 gün önce eve içipde gelme dedi fln..
sende nasıl bi imaj çizdiysen artık ondan kontrol ediyorlardır :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

bende bu tip belirtierin sebebi okul o da zararlı demekki parmaklarımda falan kesiklere sebep oluyo kollarda morarma halsizlik yorgunluk ...

ugur-acikgoz

amerikada lsd kullanan insanlara ehliyet dahi verilmiyo sürekli halisülasyon görüyor bir toplu iğne kadar alınca tozu resmen uçuyo beyin bu maddeyi kullanan biri evdeki eşyaların kendisine güldüğünü söylüyodu

ayy çok geyik ya .. düşünsenize;;evdesiniz,,ders kitapları size gülüyo :D ki bana zaten gülüyorlar ama ben onlara dil çıkartıyom :D

ugur-acikgoz

öyle komik ama gerçek adam anlattığında yere yatacaktım gülmekten bu arada imzan manykmış neyse geyik oldu biraz konuya dewam