Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Cradle Of Filth

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:04:57 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

Cradle Of Filth Biyografisi:
Ingiliz black metal grubu Cradle of Filth, 1991’de kuruldu. Baslangiçta solist Dani Davey, gitarci Paul Ryan, onun klavyeci kardesi Benjamin, basçi John Richard ve davulcu Darren’dan olusuyordu. Bir yil sonra “Invoking the Unclean” adli bir demo kaydettikten sonra, grup gitarci koltugunu ikinci demolari “Orgiastic Pleasure”dan sonra grubu terk edecek olan Robin’e verdi. Ancak basçi Richard da kisa süre sonra grubu birakinca Robin, bas gitarin sorumluluklarini üstlenmek üzere gruba döndü.

Tabii bu da gitarci Paul Allender’a kapilari açti. Üçüncü bir demo’yu takiben (“Total ****ing Darkness”), Cradle of Filth -yeni davulculari Nicholas Barker’la- 1994 ortasinda ilk albümleri “The Principle of Evil Made Flesh”i yayinlayacak olan Cacophonous firmasiyla anlasti. Kadro degisiklikleri devam etti: Ryan kardesler gruptan ayrildi; yerlerine gitarci Stuart ve klavyeci Damien Gregori geldi. Grupla ilk ortak çalismalari olan “Vampire or Dark Faerytales in Phallustein” mini albümünü 1996’da yaptilar. Normal uzunluktaki ilk albümleri “Dusk and Her Embrace” ayni yilin sonunda yayinlandi; klavyeci Les Smith Damien’in yerini aldi. Cradle of Filth’in bir sonraki çalismasi “Cruelty and the Beast” 1998’de yayinlandi. 2 yil sonra grup “From the Cradle to Enslave”le dönüs yapti.

Albümler:
2001 - Bitter Suits To Succubi (Spitfire)
2000 - Midian (Koch)
2000 - Principle Of Evil ( --- )
1998 - Cruelty & The Beast (Fierce)
1997 - Dusk & Her Embrace (Fierce) 1996 - Vempire ( --- )
1994 - The Principle Of Evil Made Flesh (Cacophonous)

rlopd

korkuorm bn bu adamlardan..

tek bildiim şarkıları nymphetamine (ki hala dooru yazamıorm şarkının adını)

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

selinkinpark

haha nie korkuosun be ben cok seviorum vla yerleri cook ayrı benim icin((=

rlopd

boyalı yüz fobisi gibi bişi galiba ne biliyim bi de from cradle to enslave mi ne öle bi kliplri vardı onu izledikten sora zaten....

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

Littleches

haha manyakLar abiLer , live performanceLarı çok kötü ama stüdyodaki kayıtlar ile aralarında dağlar kadar fark var , dani desen bitmiş artık ses kalmamış herifte , paso gırtlaktan bağırırsan öle olur .. çok dedim dinlemedi :) ex-bronx'ta 2 saat programımız vardı , cradLe die tutturduLar streaks of blood'ı sölemiştim parça bitti bende bittim , çok zor parçaları hakkaten coverlamak , black metal , a gothic romance , vampire , nymphetamine , nevermore , amore morte .. süper parçalar .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

b:shRa

çok iiler gerçkten .. ama adamdaki ses bi garipp :D

ZongiR

Black metali Cradle Of Filth para aracı olarak görüyor, Darkthone tanrıya inandıgını söyleyip tanrıya şarkılar yazıyor,o bunu yapıyor şu şunu yapıyor...sonuçta hepsi aynı gereksiz işi yapıyor,black metal yapıyor,bu müzigin tartışmasına bile girmem,içinde sadece anlamsız biçimde küfürler olan,anarşizme iten,içindeki en berbat enerjiyi ortaya çıkaran , bu degersiz düşüncelerini insanlara empoze etmeye çalışan ve bunu layıkıyla  başaran insanlara ve de bunu destekleyen insanlar bu duyguları ne kadar  hissedebilir ki!

para içinde olsa muzıkleri ii gibi
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

black_ece

hala doğru düzgün dinleyebilmiş değilim yazık bana

buffy the vampire slayer'ın müziğini bu adamlar yapıyordu dimi ?

black_ece

öyleyse güzel yapmışlar :D

ZongiR

valla debelenip duruyom ama ole bısı bulamadım
buffy the vampire slayer'ın muzik listesine baktım ama bulamadım
benden bu kadar tam olarak bilen varsa solesin
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ya bnde böyle bi müzik var da ,, "buffy the wampire slayer" yazıyo,,sanatçı yerinde de "cradle of filth" yazıyo ondan sordm ..

l_qwerty_p

sleepless ı ve hallowed be thy name i çok güzel coverlamışlar geri kalan şarkıları bni pek ilgilendirmiyor.

Mr. MeTaLkiSS

Adamların solisti kendini vampir sanıyomuş la. Böle eski bi ewe fln girrdiinde hayaletleri hissettiini iddia edio herif a k :lol:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

zuhahahaha :D :D :D :D
ayy çok orjinaL :D :D 
c.o.f'in "Nymphetamine" şarkısı süpper !!