Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mor ve Ötesi

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:43:42 PM

Previous topic - Next topic

delilah

Quote from: black_eceeet bi yerleri havalanmış snrsk
çok haklısın.. o yüzden artık sevmiyorum o kadar fazla
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mr. MeTaLkiSS

Sewmememe rağmen 2 konserlerinde bulundum dier gelenler için gitmiş olsam da cidden hiç sewmiom umarım bi konserde daa karşıma çıkmazlar...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

bunlar da benim radyoda çıkınca eşlik ettiğim onun dışında pek de aramadığım gruplardan biri işte... ilk çıktıklarında adlarına uyuz olmuştum kim lan bu morötesi herifler diodm ama kulağımız alıştı artık heralde :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

hmm bunlar isimlerini koyarken deep purple dan etkilenmişler :D

ugur-acikgoz

ya arkadaşlar ben size bişey soracam ben biyerde mor ve ötesinin ataist bi grup olduğunu olduğunu duydum acaba bilginiz varmıdır cevaplarınızı bekliyorum :) :)

shimy

yani bu söylentiler heryerde var bende duymuştum ama gerçeklik payı yüksek gibi
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

Quote from: ugur-acikgoz on Ekim 10, 2006, 05:05:04 PM
ya arkadaşlar ben size bişey soracam ben biyerde mor ve ötesinin ataist bi grup olduğunu olduğunu duydum acaba bilginiz varmıdır cevaplarınızı bekliyorum :) :)
şarkı sözlerini bi oku bence öleler :D
bu arada 5 lira verip konserlerine gittim ama hata yapmışım ya hiç coşturamıyolar ya hem de lgs den iki hafta önceydi :D

Mordanadam

Ah benim her şeye araştırmadan,etmeden dogmatik olarak inanan arkadaşlarım..Ne ateistler ne de satanisler bunu bilin..

Quote from: lp_rockgirl on Eylül 11, 2006, 05:49:59 PM
ya seweris de çok gıcık bi noktaları war hiç bi maillere cvp yasmıyolar abi ya:S:S:S

Resmi sitelerinde kendilerine ait adresleri bulunuyordu fakat adamlar nete girmiyorlar fazla..Kerem Ö. bakıyor ara sıra.O kadar saçma ve gereksiz mailler alıyorlar ki en sonunda siteden kaldırdılar adresleri normal olarak..
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

ugur-acikgoz

ya herkes öyle söyleyince bende öyledirler heralde dedim :)

black_ece

ben sarkı sözlerine bakarak karar verdim olabilirler de kime ne :D

selinkinpark

her sabah okula giderken benim kücük sevgilimi dinliyirum kafaı yicem artk sevgülümü öslüorm lan dinleince
ilk defa mvö nün bi sarkısını beendim :bonus:

Sumween

abi küçük sewgilimde ne buluolar herkes o şarkıya hasta dinnedim ama.. ne biliim ayyhh süpeer filan diemedim gerçi bnm gibi antiromantik insan tabi beğenmez hatta şarkının tamamını dinnemedm sıkıldım yaw :S :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

walla benimde sewmediğim bi şarkıdır küçük sevgilim ama cambaz albümü güseldi cambaz falan güsel şarkılar vardı

black_ece

o albümün ismi dünya yalan söylüyor :D
şarkıları iyi vokalin sesi güzel bateri falan da hoş ama konsere gelince coşturamadılar yaf hem de benim gibi zıpır ı :D
bilmem belki o konserlik bi tutukluk falandı ama soğudum birden yine de şarkıları iyidir

ugur-acikgoz

ya ne biliyim ya :) bende pek hoşlanmam walla bu son albümleri kötü bence :)