Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Deja-vu

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:38:43 PM

Previous topic - Next topic

unattended

2004 yılı Roxy Müzik Günleri birincisi Deja-Vu zıpır mı zıpır bir rock grubu. Rock, nu-metal ve ska’nın içine etnik öğeler ekleyip parçalar yapan Deja-Vu, prodüktör Oğuz Kaplangı ile çalışmakta olduğu “Kendin Coş” isimli albümünü Haziran ayında Elec-Trip Records’dan çıkardı.

Albümün ilk klibi “Kendin Coş” adlı parçaya Cem Gül tarafından çekildi. Bir kompresör fabrikasında çekilen klip, Dream TV’nin Dream On listesinde 4 hafta bir numarada kaldı. Aynı klip MTV World Chart Express’e 10 numaradan girdi. İkinci klip “O Ha!” adlı parçaya, CNN Türk’ün “Kampüste Kameramla” yarışmasının birincilerinden Mehmet Kösemen tarafından çekildi. Bu klip de tıpkı ilki gibi gençlerin zevkine hitap eden bir tarzda, “underground” görüntülerle oluşturuldu.

Cenk Sönmez: Vokal

Barış Orhan :Elektro gitar, geri vokaller

Tolga Nemutlu:Bas, geri vokaller

Barış Bilgen:Davul

Doğan Yılmaz :Bağlama, Elektro Bağlama,

soruya gelince ..valla ben bu grubu ilk gördüğümde kesinlikle DEJA-VU olmadım .çünkü daha önce hiç denenmemiş bi şeyi yaptılar.
nu-metal-ska -bağlama .kesinlikle çok orjinal bir fikir.Kendin Coş albümünü şiddetle tavsiye ederim .2. kliplerini O HA ! adlı parçaya çeken grup hakkında merak ettikleriniz ,sormak istedikleriniz için www.dejavu.web.tr .(grup üyeleriyle forumda online olarak karşılaşma imkanınız var ;);) )
unattended

Hi5 Profilim

shimy

anılcım keşke canlarımın bide fotolarını koysaydın :) nese aşığım ulan bu gruba öteside yok okadar :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

blind_clown

http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

unattended

Quote from: shimyanılcım keşke canlarımın bide fotolarını koysaydın :) nese aşığım ulan bu gruba öteside yok okadar :mrgreen:

yaf 1000 oldu sölüyosunuz bana..başlık açarken gerekli olduğunu sanmıorum..nese arkadaş koymuş saolsun..
unattended

Hi5 Profilim

black_ece

yaf ben daha doru düsgün dinleyemedim bunları en kısa zamanda alıp dinlicem bi röpörtajlarını okudum çok matrak insnlar ya

shimy

neeeeeee dejavuyu hala dinlemedinmi :S seni şiddetle kınıyorum ece ilk hedefin bi müzik marke doruca albümlerini al vede dinle 13 tane mükemmel şarkıyı kaçırdıın için kendinden utnmalısın...

ölü gelin

ne çilekeşi ne mangası ya bir numara bunlar tanımıyorum deja vu'nun üsüne kimseyi

Littleches

ben pek tasvip etmiyorum yaptıkLarı müzik olsun tarzLarı olsun fakat eğlenmek için dinLemek isteyen dinLesin hop hop hoplarsınız , deja vu gibi bi grup türk rock piyasasının en iyisi de değiL , saçmalamayın LÜTFEN.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

ama bu göreceli birşey saçmalamayın demek nedemek :S ben tapıyorum deja-vu ya sevmeyen sevmez kimseyi ırgalamaz

Littleches

Sen tapma deja-vu'ya demedim bende zaten , fakat türk rock piyasasının en iyi grubu değil deja-vu sen sevginLe yüceLtirsin ama ben müzik bilgimLe başka grupLarın altına atarım ;)

shimy

ben senden hiç beklemzdim o saçmalamayın lafını çok şaşırdım açıkcası :S

Sumween

nabıonuz abi sakin... nese OOOOHHAAAA şarkısına hastayım bu grubun yeşim saolsun dier yolladıın şarkı da güseldi lan adına bakmaya üşendim şimdi.. :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

canlarım onlar beni yaaaa :) ankirock festte harikalardı  :bonus:

Littleches

yahu ben kendimi ifade edemiyorum sanırım , deja-vu kötü bir grup değil yanLış anlaşıLma var sanırım , "saçmalamayın" derken siz 1 numara diyorsunuz deja-vu fanatiği olduğunuzdan dolayı bu çok normaL tabi ki sizin için zirvede olacaktır , fakat şöle bişi var ki maalesef 1 numara değil deja-vu müzikaL anlamda hiç bişey , insanın tarzına bağLı , ben tarafımca konuşuyorum metalcore/hardcore dinLeyen biri deja-vu'ya uzaktan bakar benim gibi .. Haa dinlenmez mi derseniz eğlenmek için dinLenir tabi ki hoş grup , TR de çok daha iyi olan grupLar var deja-vu'dan bunun için öle bir laf kullandım yanLış anlaşıldıysam özürde dilerim .. Sakat bi laf ettiysem affoLa .!

Sumween

siz dedin üstüme alındım beni dahil etme tapmıyorum dejavuya :D aradan çıkayım dedim polemiğe de dönüşmesin please...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!