Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dream Theater

Başlatan Requiem, Eylül 08, 2006, 07:00:31 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ben de bakıyorum :D resimler falanngüzel saol

Sumween

bi kaç şarkısını indirdim berbattı açıkçası :S hele bir tanesi (adını hatırlamıyorum şu an) tam michael jackson modundaydı ya acaba ben mi en berbatlarını indirmişim die düşündüm =) koray saolsun bi iki tane önerdi onlar güzeldi bak :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Learning to Live i dinliyordun o sıra.. =) Müzik açısından aslında gayet güzel parçadır da.. Siz daha çok gaz parça olsun , vokal hede hödö yapsın arasıra istediğiniz için kötü gelir tabi :D Bunların vokalleri genelde clean sölediği için bazıları yadırgıyor.. İlk başlarda bende "bu ne ya hiç yakışmamış bu adam gruba" demiştim ama sonradan dinledikçe anladım ki bu grup tamamen tapılası, saygı duyulası insanlardan oluşmuş :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

ben açıkçası taparcasına sewiorum kendilerini özellikle davulcularına ay lev ye diorum
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Kozy_mac

bombay vindaloo ve fatal tragedybaya güzel şarkılar deneyin derim=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Requiem

Haziran ayında çıkacağı duyurulan yeni Dream Theater albümünün adının Systematic Chaos olacağı duyuruldu. Grup yeni albümle birlikte Dünya ve Avrupa turnesini de duyuracağını açıkladı.

Kaynak: www.dt-home.com

Umarım son albümlerden çok daha sağlam bi şey gelir.. 29 Haziran daki konserde yeni albümden de bir şeyler çalarlar demek istiyorum ama albüm konserden önce mi sonra mı çıkar bilemiyorum..

Special Edition CD ve DVD kapağı

Normal CD kapağı

Bulduğum bilgilere göre parçalar ve süreleri böyle;

01. In The Presence of Enemies Pt. 1 (9:00)
02. Forsaken (5:36)
03. Constant Motion (6:55)
04. The Dark Eternal Night (8:51)
05. Repentance (10:43)
06. Prophets of War (6:01)
07. The Ministry of Lost Souls (14:57)
08. In The Presence of Enemies Pt. 2 (16:38)

lp_ken_an

ya ben sarkılarını bi türlü begenemedım bilmıorum cok sıkıcı gelıor..yada ben kötü sarkılara denk geldim

Sumween

sen kötülere denk gelmişsindir bence... bende bi-iki şarkısını dinlediğimde ''berbat'' demiştim Requiem bana bi kaç parça önerdi ve gerçekten sevdim onları mesela Endless Sacrifice ve As I am güzel parçalar..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

tsk ederim bide onlara bakıyım!!!bagenirim umarım

Darkshines

Koskoca Dream Theater senin beğenine kaldı .p

Littleches

29 Haziran'da Taxim : Refresh the Venue'de kaçırmayın çok üzülürsnüz (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Konserin muhteşemliğini, heyecanını üzerimden attıktan sonra yeni albümün(Systematic Chaos) parçalarını da sizle paylaşmak istedim :p

Rapidshare dan download yapacağınız gibi 8 parça 180mb ediyor.. mp3 paylaşımı sorun olabileceği için isteyen pm atsın.. Albüm benim acayip hoşuma gitti çok dehşet olmuş.. Anlatamıyorum ben bu grubu  yaf =)

sirtreze

dünyanın en ii gitarsitine(bence) sahip olmak kolay değil...systematic chaos albümünü dinleme şansım olmadı ama şiddetle önerdiler...birde bu grubun tşörtleri ve çantaları albümlerinden daha önce girdi ülkemize.. :D o yüzden uğrunda ölecek çok fanı oldu belkide...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

Littleches

Daha yeni fark ettim lan Rock bölümünde topic , Koray bunu taşımak sana düşer abicim (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

lp_mike_chester

dream theater hiç dinlemedim  ama arkiler baya övdü.. bir dinliyelim bakalım
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !