Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester resimleri..

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:07:29 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

sen hayatında kepçe görmedin heralde :S neresi kepçe nen
bi de bi önceki posttaki sarışın adamla çektirdiği fotolarda inanılmaz süt çıkmış ya sanki adam chaz i esir almış gibi yazık canım :D

b:shRa

tabi kepçe ya :D :D bu kötü bişe deil ki ,, çk sewimli duruyo :D

selinkinpark

höh bsra nesi kepce lan askımın masallah ona hıh o sarısın adam crazytown die bi grup vardı onun solistiydi ececik :bonus:

Sumween

Quote from: selinkinpark on Ekim 15, 2006, 07:33:02 PM
höh bsra nesi kepce lan askımın masallah ona hıh o sarısın adam crazytown die bi grup vardı onun solistiydi ececik :bonus:
aa o crazytownun solistimiymiş ya... bu arada kepçe olayına nokta koyuyorum o bebek kepçe deildir kepçe diyenler kepçe görmemiştir :D (pardon nokta kelimesini unutmuşum:edit :D)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

b:shRa

kepçe iştee kepçeee!! :D :D ya abi bi doğru düzgün,önden çekilmiş fotolarına bakın lütfen yaa acaip belli ..

black_ece

ya sen bizim okulun müdürünü görmedin galiba hööyyyyt değil işte kepçe hafif öne bükük gibi ama kepçe değil kepçelere de lafım yok ama chaz kepçe değil hayatında kepçe görmemiş insan :P

lp_legend

yuh abi siz kepçe görmediniz galiba...kepçe falan deil... chester is the best alayına rest!!! :D

black_ece

Quote from: lq_legend on Ekim 21, 2006, 02:03:07 PM
yuh abi siz kepçe görmediniz galiba...kepçe falan deil... chester is the best alayına rest!!! :D
aynen !!!
chester kepçeyse my de yapışık kulak yani bi doru düzdün bakın adamın resmine kör müsün büşraa ?? :D

lp_legend

bence o bebek ches deil :S chessin bebekliği daha şekerdir bence....

Sumween

Quote from: lq_legend on Ekim 21, 2006, 02:12:03 PM
bence o bebek ches deil :S chessin bebekliği daha şekerdir bence....
walla ben koyarken didim kesin deil die bi de dikkat edin chazin adının yazdıı yer silik biraz hani başka bişi silinip yazılmış olabilir uhhahah CSI moduna girdim :D ama kim olursa olsun kepçe deil yani bu lafın çıkmasına bile şaşırdım sen daha kespçesindir büşra lan :P :D

I choose hush...

AndOne

20.10.2006 Camp Freddy Concert

Sumween

chazzz bunu nası yaparsın bana sil çabuk gözlerini beee benden beter kalem çekmş ya şuna bakk :D :D

I choose hush...

shimy

ya yorumlarınızı bi üst başlıkta yapsanızda buraya sadece resim koysanız daha güzel olmaz mı?? :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

ama ama ben resimlerle ilgili yorum yapıtorum ya
bi de karışma duygularımızı ifade ediyoz şurda ...
bu adam ne b.ok giyse yakışıyo lan tutmayın beni :D
ama bu resimlerde harbi brian molko ya benziyo bi baksanıza takım falan :D süper bu herif

Littleches

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.