Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

walla bende kaçıom erciyes maçına..koordinator olduum için üniler bedava götürüo..heheee...nese bugün bunların yeri deil..bugün Galatasaray ımız en önemli maça çıkıor..kesinlikle berabere bile kalmamamız gereken bi maç...Galatasaray ımıza yürekten inanıoruz....liverpool maçındaki ruhu yakalarsak taraftarı da arkamıza alıp psv ye fark bile atarıs..yeterki o ruh gelsin..

BAŞARILAR GALATASARAYIMIZ......

Sumween

dikkat konuyla alakasızdır: siteye girip geyiğe bi iki post atıp çıkanlardan sonra bi de sırf spora yazıp çıkanlar çıktı başımıza... bilemiyorum yani muzicimm :D :S :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

üff ya metalkiss ciddimisin lan kıro bak şimdiden heyecanlandım walla :) :) evet muzzy nin dedikleri doğru psv yi çimlerin arasına gömecez bugün :)

Mr. MeTaLkiSS

walla ciddiyim la belki muzzy de gelir yani siz exşhre gelin ben direk götürecem sizi ordan maça liverpool Sami Yen'e gelceq demi :wink::lol:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

evet asy ye gelecek metalkiss ciddimisin lan lan bi gitsek warya istanbula manyak olur :) :) bu işi msn de bi detaylı konuşak ya :)

Mr. MeTaLkiSS

yapma böle cimbomum ya :S Abi dandik dündük iki hataya iki gol ya yazık amk
Limp Bizkit forever...

immortal

ya yazık bize yaa öle gol yenirmi üfff.Çok sinirlendim liverpool maçına gitçem ben.
Ankara üniversitesinden arkadaşlar varsa ünv. götürüyo bu günkü maça 9 otobüs gittiler.Güzel oluyo valla ama maç böyle olursa üff düşünmek bile istemiyom  :cry:
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Mr. MeTaLkiSS

Eet ya benim de hevesim kırıldı hele bugün o sahaya inme fln rezaletlerini gördükten sonra çok utandım yani :S
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

o gerzekler görsün simdi cezayı bosa bilet gitcek son macı %90 seyircisiz olcak malozcan hepsi off..
ulan o kdr gittik baırdık caırdık ilk yarı ne güseldi ohh mhh derken ikinci yarı sıctık aq hala necatiyi sokuyo oyuna ya öff:(

ZongiR

3. gol gelseydi mac  bitmezdi herhalde tum taraftar sahaya :evil:  :evil: :evil:
ne m a l herifler varya ne gectiyse ellerine...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Mr. MeTaLkiSS

m.al herifin başta Hasan Şaşı almaması hata ya... Biz topu orta sahada kaybedioz herif nerde koşamıycak ayağına top gelmicek adam var onları alıyo o.ç. Hadi onu bırak Ümit Karanı nie çıkarıyon yani onun yerine giren herif de forvet azıcık topla oynuycak it gibi koşçak adam alsana m.al bu gerets ya işallah defolur gider.
Abi bi insan formsuz bile olsa adamın hırsı varsa bu tip maçlara koyması lazım liverpool maçında da başta çıkarmadı sonradan girince herif oyun dönüodu az daa e koysana bu maça da adamı öküz herif
Limp Bizkit forever...

ZongiR

eet ya adam hasanı nasıl almaz ya.ben yedekleri duyunca zaten bu mac bitti dedim ya kim onlar.cıkardıgı adamlarda ayrı bi hata yaptı zaten...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

muzzy

tüm hata gerets-mondi ve taraftardaydı...yenildiimize filan deil ama bizim taraftarımızın bunu yaptıını görünce yemin ediom ağladım..biz bunları yapacak takım değildik..iki dakka bile kalsa köküne kadar desteklerdik kim hatalı olursa olsun dewam ederdik..ama 15 dk kala nası yaparlar böle bişi nası yuuulamay başlarlar anlayamıyorum..bu rezillikleri yapan bizim taraftarımız olamaz..yemin ediorum utandım milletin önüne çıkmaya...yarın bigün takımınızı böle sattınız dediklerinde napacaz biz ya...bir an önce herkesten önce taraftarımızın kendine gelmesi lazım..bu saatten sonra bu kadronun değişeceği de yok tek yapmamız gerekn takıma o ruhu kazandırmak....

ayrıca kralı ayrıyeten kutluyorum..sahada herkes onun kadar istekliolsa son 15 dk rahat 2 gol bulurduk..taraftara çok çabuk kapılıp maçı bıraktılar..gerçekten yazııkk...

ölü gelin

bizim sınıftan bi arkadaş gitti dün valla gitmediğiniz iyi olmuş onun anlattığına göre tabi taraftar çok sorun çıkartmış

ugur-acikgoz

ahh gs aahhh ne hallere düşürdün lan beni utnarak gittim bugün okula millet benle dalga geçti walla gazeteleri okurken az kalsın ağlayacaktım :( :(