Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

michael kenji shinoda

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:59:21 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Mike Kenji Shinoda California'nın Agoura eyaletinde 11 Şubat 1977 de doğdu. Şu an (eğer taşınmadıysa) Los Angeles'da yaşıyor. Jason adında bir kardeşi var. Agoura Lİsesi ve Pasadena Resim ve Dizayn Kolejinden muzun oldu. Mike da Joe gibi Linkin Park kurulmadan önce grafik tasarımları yapıyordu. İlk çaldığı enstrüman piyano. Dinlediği kişiler arasında The Roots, Dido, Madonna, Kittie, Sneaker Pimps, Portishead, Nine INch Nails ve Deftones gibi isimler yer alıyor. Yarı bir Japon olan Mike bu sebepten Japon yemeklerini çok seviyor. Mike hakkında birkaç ayrıntı; Hybrid Theory albümünde en favori şarkısı "Papercut" olması, "Hybrid Theory EP" ve "REANIMATION" albümlerinin prodüktörlüğünü yapması, ilk satın aldığı albümün Bon Jovi'nin "Slippery When West" olması, ilk canlı performansını Killer B'de yapmış olması... Takma isimi; Mad Madness.

muzzy

yine saol....yaw nie hepsini sen yazdın alalaaa.. :D  :D ..nese dewam

black_ece

:):):):):)
mike çok şeker ya acaip yetenekli bi insan bi de fm olmasaymış :)

shimy

nie yaa bence FM ii oldu onun için bak ne güzel ödül bile aldı millet ödüllendirio siz beenmionuz hayret :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

acmilan_mrswetmore

mike a bayılıyorum yaa .harika biri o özellikle sesine hastayımm  :mrgreen:
FOREVER LP :wink:   :cool:

MikeShinoda_LPU

cidden güzel rap yapıyo
zaten parayı bu müzik piyasasında raperler vuruyo
hem gördüğüm en ahlaklı rapçi :lol:

b:shRa

Quotegördüğüm en ahlaklı rapçi

kesinlikle katılıyorum ..

Sumween

harbi çok tatlı adam yaaa.... rapperlerden nefret ederdim onu görmeden önce ama sesi çok etkileyici ya bu kelimeyi laf olsun diye söylemiyorum gerçekten şarkıların bazı bölümlerinde gerçekten süper çıkıyo sesi... sewiorum herifi yaaaa aaah ahh :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_legend

mike çok sevimli ve sempatik çok tatlı yarı japon herhalde ondan.... :lol:

Darkshines

Quote from: b:shRa on Ekim 04, 2006, 07:50:35 PM
Quotegördüğüm en ahlaklı rapçi

kesinlikle katılıyorum ..

ahlaklı derken ? bazı şarkılarında küfür var kaçırmış olmalısınız davranış diyorsanız doğrudur..

Quote from: lq_legend on Ekim 21, 2006, 02:19:46 PM
mike çok sevimli ve sempatik çok tatlı yarı japon herhalde ondan.... :lol:

pöff konsere de gelse yarı japon olduğundan mı gideceksin ?

shimy

insanların sevme yönünü tartışmak saçma bence o mike ı o yönüyle seviyodur sen başka yönüyle bunu sorgulayamassın
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

lan ousan hepsini değiştirmiş ya her gördüğümde hönk oluyorum ühü :'(

Darkshines

Quote from: shimy on Kasım 08, 2006, 03:25:46 PM
insanların sevme yönünü tartışmak saçma bence o mike ı o yönüyle seviyodur sen başka yönüyle bunu sorgulayamassın

Kişinin veya grubun müziğinden çok japon olmasıyla veya herhangi bişey ile tanınmasını anılmasını sevmediğimden adamın o kadar iş yapıp her piyasaya el attıktan sonra , her türlü enstrumanı çaldıktan sonra sadece yarı japon olarak akıllarda kalması sorgulamama sebep oluyor kanımca.. ama farketmez sevgi onun sevgisi..

sHiNoDa

hastası olduum anlasılıyodur heralde:D

ousan

Quote from: sHiNoDa on Kasım 24, 2006, 04:27:27 PM
hastası olduum anlasılıyodur heralde:D
nickeden belli :P