Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

saw 3

Başlatan lp_rockgirl, Ekim 22, 2006, 06:12:47 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

millet ben bi saw manyağı olaraktan haber weriyorum az kaldı saw 3 de giriyor gösterime we fragmanıislediim kadarıyla 2 den we 3 dn daa garip bi film olmuş bu hepimise hayırlı olsun:D:D:D

shimy

ya işin cılkı çıkmadımı be 2 3 bu iş muazzez ersoyun nostalji kasetlerine döner ben söyliyim :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

:D ille bi batık espri yabcan dimi mahsun redrose :D
artık sıktı saw ya :S

shimy

nie lan msn nickine yazarken hiçde öyle demiodun aq. hıh :P :razz: bu saw işi götürmez baba (bodrumada gidelim (ne alaka be ) )

Requiem

Filmi izledikten sonra yorum yapsanız daha mantıklı olur. 1 ve 2 gayet iyiydi 3 neden olmasın.. Tabi tadında bırakmak da gerekebilir bazı şeyleri..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

ikisinide izledim çok güzellerdi (tabi hiç bi şey 1 in yerini tutmazda) ama herşey tadında güzel orda kalsa daha ii bence

selinkinpark

doru sölüosun ama benim görüsüm kasıpta 3.ye gitmem 1.2. güseldi ama yeter artık :D ;)

Mr. MeTaLkiSS

Yetmez iiyse bitmesin abi nefret ediorum bişi bitince bakınız matrix, baba, y.e. we daa bi sürü şey saçmalansın ama uzatılsın ve bence çok da güzel olcak yani Elm Sokağı Kabusu'nun 3.sünde de ilk filmde kaçan bi kızı falan öldürüodu Freddy belki Saw'da da eski filmlere dair bişiler olur umarım :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

valla içinde yara bere kan revan olan şeylere bakamam ben o yüzden bööle mal gibi postları okumakla yetiniyorum bi yorum yapamıyorum :(

nane

yavs ben 1i sevmiştim 2. pek hoşuma gitmemişti benim :S
keşkene fragmanının linkini verseydin yavs merak ettim şimdi inş. ii olmuştur :D

lp_rockgirl

fragman linkin mi ühüüüüü :(seredeli çok oldu yaws:S:S buursam weririm ama bencede bi seredin sonra yrum yapın belki hepsine bin çeker belki de denildii gibi keşke sonu gelmesedi fln denilir bakcaz artıkn:D:D:D

Sumween

hheeeyy millet yarın okul çıkışı arklarla buna gideceğiz yorumumu bekleyin hehe :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

çokta tınımızda :D:D

Sumween

banabak yeşim bu günlerde çokı ona buna bulaşmaya başladın lan menapozdamısın zürtük karı? :mrgreen: dikkat etiysen konuları da sen bozuyon yani... millet yeşime tın..konuya dewam..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

tome3.mpq

walla ben 1 ıde 2 yıde sewmedım :S sonu olmayan fılım fılım dııldır bana gore

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..