Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Duman

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:42:05 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Türkiyede rockın ilahları gibi bişi ama müzikte ve tarzda orjinalite göremiorum açıkçası yaptıkları şarkıları da çok basit buluyorum.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

askere gidiyolarmış ohh kurtuluyoruz cehennemin dibine kadar yolları var arkalarından teneke de bağlıycam ben

ugur-acikgoz

ölügelin hislerimin tercümanı olmuşsun walla bende yazacaktım böyle bişey ama biri çıkar sen nediyon lan dumana der diye yazmadım :) :)

ölü gelin

benim görüşüm kimse bişi demesin sevmiyorum öteside yok

Littleches

Quote from: ugur-acikgoz on Ekim 21, 2006, 06:41:10 PM
ölügelin hislerimin tercümanı olmuşsun walla bende yazacaktım böyle bişey ama biri çıkar sen nediyon lan dumana der diye yazmadım :) :)

kimse yakana yapışmaz sen açık görüşLü ve sözLü ol arkadaşım .. ölü gelin gibi çatır çatır sölemiş ne geldiyse içinden sende öle ol sana tavsiye ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ugur-acikgoz

hoca ayıp ediyon ben zaten açık görüşlü bi insanım şüphen olmasın ama bundan önce bi manga olayı vardı yine gerginlik olmasın diye yazmadım ben

ölü gelin

sen onlara bakma arada bööle çatlak sesler çıkıyo littlechez dooru konuşuyo :wink:

ewrimcan

1aralar dinledim beendim ama sıkıldım. şimdi yeniden dinlemee başladım ve hala sıkılmadım.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

Quote from: ewrimcan on Ekim 23, 2006, 12:27:51 PM
1aralar dinledim beendim ama sıkıldım. şimdi yeniden dinlemee başladım ve hala sıkılmadım.
allah aşkına biri şöyle yazmayın 1 kıllanıyorum abi feci pls :S :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

trendy

duman spr yaa!!  :cool:

wape

ya askere gidiyolarmış gidip beste yapıp albüm çıkarsınlar ne güzel
canlı performansları hasta ediyo konserlerini henüz kaçırmadım hatta kaanla bile tokalaştım :D
süper grup çok seviyorum kaanın o içtenliği bitiriyo işi gitarlarda ari ve batuhanda süper işler yapıyo

Requiem

Bir şey soracağım.. grubun bateristi Alen ama ben hep askerde olan asıl bateristleri için geçici olarak grupta yer alıyor diye duymuştum ama hala görebilmiş değilim asıl elemanı.. Yoksa öyle biri hiç yok mu?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

yok alen sadece konser albümünde çalıştı seni kendime sakladım ve diğerlerinde yok asıl elemen değil yani :D

Requiem

valla her konserde onu görüyorum.. seni kendime sakladım'ın klibinde bile o oynuyor..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

röportajlrında seni kendime sakladım da alen le çalışmadık alen sadece konser albümü için diyolar ama
nası yani ya ?