Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

o da olur ya ben severim kimi yi :D
ama shumi yok :'( ya bi ağlama smileyi koyun adminler huu

ölü gelin

ya schumi gitti ama onun yerine kimicim geldi üstelikte ferrarinin birinci aracına geçti valla bilmiyorum güzel şeyler olcak önümüzdeki sezon 2007 mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum

shimy

hadi hayırlısı beklioz bakalım bende satoya bel bağladım :lol:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

sato mu :S muahaha yapma yeşim ya bazen kardeş olduğumuza inanamıyorum ya

ugur-acikgoz

oo sato manyak ya acayip boktan bi pilot ya yeşim zevklerin mükemmel gerçekten ahh kimi ahhh keşke öbür yıl da mclaren de olsaydın :) :)

ölü gelin

ne diyon olm sen ya mc laren sıçtı herifin ağzına daha ne kadar kalacak orda salla ya ferrari biliyo tabi adamını kıymetini de biliyo ii bööle ii

ugur-acikgoz

ya walla ne olursa olsun ben onu mclarende tanıdım orda sevdim keşke full orda kalıp oranın bi efasnesi olsaydı

ölü gelin

laayyyn adamı hasta etme ne efsanesi ya allah aşkına bütün bi yarışı birinci götürürken son bi tur kala cortlayan bi arabadan nası bi efsane çıkar sence höh yani uğur kınıyorum seni :D:D:D

Mr. MeTaLkiSS

Oh be Alonso kazandı şampiyonluu yeterdi bu kadar şampiyonluk Schumahaer'e tekeri daılınca nası sewindim annatamam :lol:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

seneye mc larende görecez şampiyonlukmu nal toplayıcılıkmı kiminin başına gelenlerin bin beteri gelsin ona inşalllaaahh

Mr. MeTaLkiSS

ben mclaren'ı hep sewmişimdir seneye de Mclarenda şampiyon olsa ne manyak olur ha işallah bakalım
Limp Bizkit forever...

ölü gelin

görecez

Sumween

ya mclareni bi tutuyodum warya ben geçen sene. rengi de siyahtı takımın ne lan bu sene gri midir nedir kimiyle de işte en son geçen sene ayrıldık bi daa görmedim geçen tvde bi baktm ama göçmüş ya adam daha yakışıklıydı önceden... alonso da aynı çağdaşa benzio bu kadar mı  olur layn :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Alonso ben İsmail Yk zaten dünyanın en berbat üçlüsü
Limp Bizkit forever...

black_ece

Quote from: ölü gelin on Ekim 23, 2006, 05:51:33 PM
laayyyn adamı hasta etme ne efsanesi ya allah aşkına bütün bi yarışı birinci götürürken son bi tur kala cortlayan bi arabadan nası bi efsane çıkar sence höh yani uğur kınıyorum seni :D:D:D
katılıyorum katılıyorum ya arabaları sağlamlaştırmaları lazım tekme atsan spoiler düşüyo bu ne ya