Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

ousan

AAAAAAAAAAA
her yerde geyik her yerde geyik...
-------
nese ben bu son şarkılarını gayet başarılı buldum.. en azından gothic görünümde insanlara sunduğu için amy son yıllarda popülerleşen (tr için) bu akım sayesinde tr de çok tutulur...

Mr. MeTaLkiSS

ulan asıl trde tutulmaz mal bizde gothicler satanist olarak yargı gördüünden... Eskiden rock flndı yani şimdi iice bok etmiş gözüyle bakılcak kesinlikle
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ousan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 21, 2006, 01:28:41 PM
ulan asıl trde tutulmaz (Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.) bizde gothicler satanist olarak yargı gördüünden... Eskiden rock flndı yani şimdi iice bok etmiş gözüyle bakılcak kesinlikle
abi son 2 yılda bi etradına bak... ne kadar çok şiey değişti.. herkes bi gorhic olma çabasında.. valla ne yalan söleyeyim bende bi, ara onların içindeydim biliyosun.. hala arada bi olmaya çalışıyorum :D

shimy

ousan ın mesajlarını anlamak için FBI ı çağırmak lazım sanırım :S ama anladığım kadarıyla çok haklı ankarada özellikle konur sokakta bi gothic patlaması var :D ipini koparan gothic olmuş utanmasalar balo kıyafetiyle çıkacaklar sokağa :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

Bence konur sokak cidden rocks yani bence hiç öle deme şimdi yeşim. kız gothic olsun erkeğin gothicini sewmem osman biliosun kafanı patlatırım :lol: :mrgreen:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

yok bende onu kastettim zaten tüm gothikcler konurda ya kendimi orda gündelikçi gibi hissediyorum :D

wape

amy lee süper ya vazgeçilmezlerimden bu kadın şarkıları mükemmel ötesi
bu kadın insan deel ya :D

b:shRa

offf şu foruma girememek insanı hasta ediyo yaa dersanedr şudur budur derken "net" ve "ben" aynı cümlede kullanılamaz olduk iice .. neyyse wape'e katıldıımı söyliceğimi tahmin edersiniz ama yine de dile getirmiş olayım :D 
Amy , grup dağıldıktan sonra yapılabilecek en iyi albümü yaptı... Affern Amyy!!

ölü gelin

valla önceden hastaydım bunlara ama tiksinmeye başladım eva tr ye girince özellikle bi antipati başladı bende şarkılarını hala dinliyorum ama sevmiyorum

Sumween

karı güzel sesi de güzel son albm de ii (kütük post) :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

yeni albüm bayaa güsel...özellikle weight of the world şarkısı..

Littleches

şu klibi çıkan yeni parçayı dinLedim hoşuma gitti .. Klipte başarıLı ve güzeL olmuş .. EVA iyi bir grup , amy'yi canLı izlemek isterdim bende bi kaç video var çok detone oluyo live'larda sampLe'Lar olmasa rezil olacak durumda ama bi my immortaL izlemiştim kendi çalıp söledi süperdi hakkaten çok hissederek sölemiş resmen eritti beni oturduğum yerde ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

delilah

ben son albümlerini hala dinleyemedim yaa.. çok gıcık bir durum.. ben de konura gittiğimde kendimi gündelikçi gibi hissediyorum(orda bi stüdyoya gidiyodum ben nerden bilicem konuru bea).. gothic olmayalım olanları kınayalım.. kıskanıyorum..tamam üzerime gelmeyin işte öff!!
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ölü gelin

ben gohicim dilaracım hatta cuma günü buluştuğumuzda da en kara kıyafetlermi giyip gelcem yaşasın gothic kardeşliği :P:P:P

shimy

http://www.youtube.com/watch?v=9I2iu1N_L8s
hehe ben yaptım bakın bakalım beğenecekmisiniz :)