Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Cradle Of Filth

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:04:57 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 17, 2006, 10:23:11 PM
dan dini dan dini dastana diosun yani selincim adam tipsiz layn :lol:
kes be öff hıh :D

Dehşet xXx

Quote from: Dehşet xXx on Ekim 22, 2006, 08:51:21 AM
Cradle Of Filth-From the cradle to enslave

Videosu çok manyakkk benim emzikLe doLaştıım zmnLara ait yani bi10-12 yıLLık kLip ama manyakk yaa

ugur-acikgoz

geçen gün nemesis dinliyom annem geldi bu nası bi şarkı olum senin sorunlarınmı var oğlum niye bunları dinliyon dedi :) :) anne git başımdan ya dedim :) :) kadın beni sorunlu sanıyo şimdi :)

selinkinpark

haha bnmde aname öle ya ama babam da anayıslı cnkü o da rockçı en azndan ordan biras yırtıom :D

Sumween

Quote from: ugur-acikgoz on Ekim 26, 2006, 10:20:49 PM
geçen gün nemesis dinliyom annem geldi bu nası bi şarkı olum senin sorunlarınmı var oğlum niye bunları dinliyon dedi :) :) anne git başımdan ya dedim :) :) kadın beni sorunlu sanıyo şimdi :)
hayatımdan bir sahne gözlerimin önünden geçti uğur :D :D bizimkilerde beni sorunlu sanıyo ne matrak kızdım 40 kere sorunlu dediler heralde depresif dawranmaya başladım yaa hale bak :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

abow baban rockcımı o ne iyi babaymış ya :) :) babanıda çağar siteye gelsin üye olsun abilik yapsın bize  :mrgreen: :mrgreen:

selinkinpark

ulan o kadar da diil he :P
sadece dinlio :D

ugur-acikgoz

ne dinliyo wallaha merak ettim :)

selinkinpark

lan sus yeter cok geyiq oldu atcak bizi smdi :D

b:shRa

ya herkes CoF'e düşman ama ben seviom ..Girdiğim tüm forumlarda millet CoF-karşıtı .. Nesi var annamadım kii ?? ..

Ayrıca metal dinlediğim ve odamdan çıkmayıp güneş ışığını sevmediğim için bnmkiler beni psikopat olarak görüyolar; psikoloğa götürcekler .. üff hiç işim yoktu ... Sırf genelde ölmek istediğim ve geçmişte birascık bilek kestiğim için ...öff anne yaa .. Türk sanat musikisi dinlememii mi bekliyosun ?!

selinkinpark

ilk single temptation
kadının sesi cok qüseL..
ama dani biTmis bi piL gibi :(

b:shRa

Dani'nin böğürmeleri bi keresinde beni kusturuyodu nerdeyse :D :D

black_ece

bu gün full mp3 ünü aldım bunların :D
çok iyiler ya :D

Littleches

Dani filth'in en çok cate vocaL'i güzeL .. scream vocal'i çok ince brutaL vocalide inanıLmaz pes bi ton .. Ortasını yaptığı ton cate vocaL oluyo bu arada ece sorar şimdi o ne diye (:

Ben streaks of blood'ı sölediğimde , bana orjinalinden daha iyi vocaL yapıyosun diyen C.O.F fanLarı olmuştu .. :bonus:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

dread

nyphetamine..varmı ötesi ötesi öptüm kuzu:P