Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPE yurttan sesler :D

Başlatan shimy, Ekim 24, 2006, 04:23:58 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

SAKIN Bİ DA SCREAM ATMA UURRR :S :S :D

Sumween

uğuuurrr uğuuuurrr aaaaaaa wuuuuaaaaaa öldürücem kendimiiii uğur içiiiin :D (höh fanın da böylesi) ama ciddi ciddi screamlerinin sonu gelmesin uur yaşayamamm :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

Quote from: black_ece on Ekim 26, 2006, 05:11:09 PM
Quote from: Littleches on Ekim 26, 2006, 02:52:34 PM
bravooooo ... (: eğlenceLi olmuş .. uğurun scream vocaL'i iç açıcı , yeşim'de ışık var .. ece'de kafa sesi ile başlayıp kafa sesi ile bitirmiş , helal olsun güzeL çalışmalar siz hep sıkılın böle söleyin dinLeyeLim (: tebrikLer .. Koyarım bende bi iki çalışma (.
kafa sesi ne ya :D :D :D
nese ben seni harbi bekliorm hasalfest e :D

olabilir , ufak bi konser verebiliriz zamanı gelsinde .. konuşuLur .!

Kafa sesini sormuşsun açıkliyim ; Parçalarda nüans vardır , senin anlıyacağın şekilde ( inişLer ve çıkışLar ) Çalan her parçanın sözLeri notalara göre söyLenir .. Sen bi nota seçmişsin , o notayLa sölemeye başlayıp aynı nota ile bitirmişsin ne iniş var ne çıkış ;) umarım anlatabildim ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Littleches

Quote from: ugur-acikgoz on Ekim 26, 2006, 10:30:21 PM
eyw littleches devamı gelecek screamlerimin fanlarım öyle istiyo çünkü :) :) hepinize sevgiler saygılar beni sizler yarattınız :) :)

Sanırım yaşın henüz 16 veya 17 pek fazLa bu tür scream vocaL yapma konuşacak sesin kalmaz çatallaşır sesin , 22 yaşından sonra sesin oturacak henüz oturmadı o zaman dilediğin kadar bağır (:

Haaa bide bağırırken gırtLaktan değil diyaframa hava doldurup bağır , yoksa bağırırken boğazın tahriş olur (bkz: dani filth)  (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

hehehe çok saol littleches bende ışık olduğunu görmüş sevindirik oldum sesimi beğenmeyenler utansın :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

uğurun ilk screamini duymadınız daha yaa en mükemmeli o... upload edip koyacaz siteye ,burdakilere 5 çeker o ilk faint ya unutamam :D :D sonuna da dikkat edin yani...

I choose hush...

ugur-acikgoz

ya ben benim kadar kötü sesi olanı duymadım ya sumween e bi kere dont stay i söylemiştim yemin ediyom türkü gibi olmuştu :) :) ya littleches sağolasın öğütler için ama ben zaten scream atan biri değilim ara sıra öyle komedisine bağırıyom o kadar :) :)

black_ece

:D ya uğur seninki gibi ses kimsede yok olum çırpınma :D

Sumween

walla benim screamleri duymadığınıza şükredin millet öle böle değil yani beyninde şimşekler çakıyor insanların (öyle diyolar walla sınıftakilerle serwistekiler :D)

I choose hush...

b:shRa

ehuhe harbi uur sen bi daha scream olayına girme,,çevrendekilerin kulak;senin de boğazın için :D

shimy

evde olsam diğerlerinide koyardım ama evde değilim ya dewamı da var bunların uğur ve eceden nerdesin uğursdan yakamoz falan :S çok komiklerdi ya :D

black_ece

bir ben nerdesin i söylemedim iki ben allah belanı versini söyledim üç eğer onu ve sonunu dinlersen -nazlı için sölemiştim çünkü -buraya konulmaması gerektiğini de çakrdın sakın koyma onu burayaaa

Sumween

Quote from: black_ece on Kasım 02, 2006, 05:16:16 PM
bir ben nerdesin i söylemedim iki ben allah belanı versini söyledim üç eğer onu ve sonunu dinlersen -nazlı için sölemiştim çünkü -buraya konulmaması gerektiğini de çakrdın sakın koyma onu burayaaa
yeşim yani onu buraya koyarsan beni yok bil la sonumu hazırlarsın bacım :D yani dikkat pls baştan dinle bi daha sonunu dinlemeye üşendim mi ne yaptın?

I choose hush...

shimy

ben dinledim hepsini dangalaklar :D illaki koyacam hehe rezil oldunuzzz :twisted:

ugur-acikgoz

nazlı walla gelemez bidaha buraya :) :) elin içine çıkamaz yani onlar yayınlanırsa