Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

odtü

Başlatan makinacı, Ekim 15, 2006, 04:38:26 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

ankara güzel şeir...odtü de beyenen beyenir beyenmeyen beyenmez bence türkiedeki en iyi okuldıur...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ölü gelin

şu an için istatistikler boğaziçi üniverstesi olduğunu söylüyo

makinacı

örsanstatikler de odtü dio....

Sumween

ya çocuğu rahat bıraksanıza anaaa. koş örsan odtüye geliom bende (b.k geliom:odtü) :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

Quote from: Sumween on Ekim 27, 2006, 06:24:05 PM
ya çocuğu rahat bıraksanıza anaaa. koş örsan odtüye geliom bende (b.k geliom:odtü) :D
koş yoksa düşersin hesabı...koşuom la...

Requiem

Ders bakımından ne kadar iyi bilmem ama baya bi  yeşillik barındırmasıyla gözümü gönlümü açmış bir okul..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

girmesi zor...çıkması daha da zor...

tome3.mpq

hıh
odtu tarıhe gırıcem bende kolay sadece calısmam lazım bıraz okadar
ama odtu benım hayat kaynagımı elımden aldı
bılmıyorum

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ewrimcan

ben de buraya gidecem ödtü de. iktisadi ve idari bil.fak.

işine geleni basan basına basalım

Mr. MeTaLkiSS

ben zaten odtü kötü anlamında sölemedim ama olmazsa başka yerleri tercih etmemezlik yapmayın yani kısıtlamayın kendinizi... Bizim ikiz arkadaşlar vardı. teki odtü kimya teki ankara kimya kazandı arada dünya kadar puan farkı var ama dersler aynı yani sadece odtüde ingilizce o da ankarada ingilizce almak istersen ingilizce de veriyolar fark o yani :D işe alınırken insanların biraz eli yüzü konuşması da önemli yani bunun milyon tane örneği var ama odtü iidir ve bambaşkadır o ayrı
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ewrimcan

e tabi boğaziçi de neden olmasın. :razz:       odtü amerika tarafından kurdurulmuş ve şehir krokisi tank namlusu şeklinde  ve sscb(şimdiki rusyanın komünistkenki adı) yi hedeflemiş. burdan mezun olan öğrencilerin komünizmi yenmesi amaçlanmış ama ilginçtir türkiyenin ilk komünistleri burdan çıkmış!!!!

işine geleni basan basına basalım

nane

hmm orta doğu teknik üniversitesi orta okuldan beri yıllardır halimdeki tek üniversite onun yüzünden herşeyimden vazgeçitm belli bi süre için  :(

Requiem

Gülben Ergenin sabah programındayken Gülben Ergen'e gelen  övgü dolu bir faksın altında "Middle East Technical University"  yazıyormuş. Gülben Ergen'in de "Bizi Amerika'dan izleyen bir seyircimiz çok güzel bir faks yollamış" dediğini duymuştum.

ZongiR

Middle East Technical University yazması normal zaten amerikan üniversitesinden farkı yok açılış günlerine bi bakın herseyleri aynı adamların dışarıyla.fakat adamlar iyi eğitim veriyor imkanlarıda iyi.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Requiem

Yazması normal de.. Gülben Ergen normal değil..