Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

chaz'in yeni albüm hakkında yorumu

Başlatan shimy, Ekim 27, 2006, 02:22:08 PM

Previous topic - Next topic

shimy

"Biz Nu-metalden ziyade, bizi esinlendiren müziği yapıyoruz. Nu-metal'i tamamen attık ve onun yerine punk ve klasik rock karışımı ve de yanında seçkin hip-hop ritimleri yer alan bir müzik yapıyoruz. Biz hep farklı türleri karıştırmamızla ve tek bir türle sınıflandırılamamamızla bilindik. Bu şekilde kendimizi bir nevi kendi türümüzle sınıflandırmış olduk. Bu garip gelebilir ancak insanların bekleyeceği ortak bir düşünce var ve biz bunu yeni müziğimizden atmaya çalışıyoruz. Geçmişte yaptığımız tüm tahmin edilebilir müziğin dışına çıkmaya çalışıyoruz. Ama dinlediğinizde bunun Linkin Park olduğuna şüpheniz olmayacak. Hep dediğimiz gibi istediğimiz müzik yazarak kanatlarımızı istediğimiz yere uzatıyoruz, yeni şeyler deniyor ve istediğimiz yere varıyoruz. Bence bunu yeni albümle kanıtlamış olacağız."

Linkin Park 100'ün üzerinde şarkı yazdı ama bu sayıyı gün geçtikçe düşürüyorlar. Chester, kaç parça kaydedileceği konusunda ayrıntı vermekten kaçındı. Ancak çift albüm konusunu da kapattı. "Bu çift albüm işi ölüm öpücüğü gibi. Teoride kötü bir fikir değil ama yayınladığında o kadar da iyi olmaz." Grup, albümün adı konusunda az çok karar vermiş ama Chester bunu gizli tutuyor. "İyi olduğunu düşündüğüm bir ad. Dünya ile ve son yıllarda yaşadığımız birtakım kişisel olaylarımızla uyumlu bir ad."

Chester, Linkin Park'la çalışırken kendi solo projesini bir kenara koyduğunu ama aslında bu projenin hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

"LP ile işimiz bitmeye yakınken o da çıkacak. Bir tadına bakmak isterseniz internette bir şeyler bulabilirsin. Bu rock'ı biraz geri getirecek gibi.”

Chester, KROQ Inland Invasion konserinde Alice in Chains sahnedeyken, sahneye sürpriz bir çıkış yapıp "Man in the Box" şarkısını söylemişti. Sahneye çıkmadan önce ise şunları söyledi; "Muse'u görmek için oradaydım ve beni görür görmez şarkıyı söyleyip söyleyemeyeceğimi sordular. Çok heyecanlıyım, şimdi hatırlamaya çalışıyorum."

KROQ Inland Invasion konserindeki Alice in Chains & Chaz düetini izlemek için..[Tıklayın]

Linkin Park, MTV'de TRL programına stüdyodan web cam ile katılarak yeni albümle ilgili birtakım soruları cevapladı. Müziğin türü hakkında diğer röportajlarında söylenenlerin dışına çıkmayan Mike, şarkı sayısı konusunda ise milyar tane ve çift cd konusunda 100 tane yaparız diyerek Chester gibi kesin bir şeyler söylemekten kaçındı.

Chester'ın 8 Ekim'de Radyo KROQ'Un Loveline programına katılacağı açıklandı.

Mike Shinoda, 19 Kasım'da 1988 galerisinde ilk sanat gösterisini yapacak. Los Angeles'da yapılacak gösterinin adı ise “Diamonds Spades Hearts Clubs”. Mike'ın, Fort Minor için yaptığı 10 tane resim, 13 tane diğer çalışmalardan oluşan ve Craola, Gary Baseman, Dalek, SEEN ve Mr. Hahn işbirliğiyle yapılan yeni çalışmalar yer alacak. Giriş ücretsiz olacak. Aynı zamanda bu çalışmaları internetten izleyebilme ve diğer ürünleri satın alma olanağı da olacak. Hasılatın bir kısmı, Mike'ın, Art Center College of Design bursları bağışları için aktarılacak

www.linkinpark-turkey.com dan alıntıdır....
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

ya bu chaz in  solo albümünü 1400 gözle bekliyorum ya :D
bkz morning after
bkz karma killer
bkz what s in the eye

b:shRa

chaz'in solosu için :: ben fikri sevmedim .. yapıcaklarsa bi albüm;grupla olsun .. ne bu ayrı gayrı :S
grup albümünü tabiki 2800 gözle bekliyoruzz :D

shimy

iyide bu chazin solo albümü ile ilgili değilki LP nin yeni albümüyle ilgili :S

Littleches

Hadi artık .. 2007 deyede bişi kalmadı sayıLı gün çabuk geçer diyoLar "cık" geçmiyoo ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

aynen ya :/ gözümüzün kökü kurudu bekleye bekleye :/ :(

black_ece

ya şu kadar beklemeye güzel bi albüm gelir inşallah yoksa direk fıttırıcam