Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

eee başka türlü hızlı gitmezler ececim :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ewrimcan

dubai kralı schumi ye 3 milyon dolarlık, yapay bir ADA hediye etti!!  adanın önümüzdeki sene tamamlanması beklenio!!

işine geleni basan basına basalım

ugur-acikgoz

ya kim nederse desin mclaren abi öbür yıl raikkonen şampiyon olsun takım şampiyonluğnuda mclaren alsın :) :)

ewrimcan

seneye alonso şampion, markalarda da mclaren-renault çekişmesi yaşanır.

işine geleni basan basına basalım

ölü gelin

ferrariyi unutmayın bence renaultta kim varki heikiki var ki o çömez daha bi de fisichella var (ismini doru yazamadım) o adam da becerebilseydi alonso gitmeden önce becerirdi mc laren de zaten dayanıklılık sorunu var seneye de düzeltemezse arabayı çekilsin yarışlardan

selinkinpark

bi anlamadım bunu ben yaw bi raikkonen biliom onunda tipini gördüm sadce :D

ölü gelin

otur hafta sonları izle anam çok sevecen kesin yani ben de ilk başlarda kıl oluyodum ama sonradan sonraya insanda hastalık falan yapıyo ben bi ara her gün rüyamda bi formula 1 arabasını görüyodum hatta schumhacer ferrarisiyle bizim köye geliyodu :D

muzzy

sewgiye bak beaa.. :D

ölü gelin

olm bağımlılık yarattı diyom ya ne sevgisi şimdi ben mart ayı nası gelecek diye bekliyom aq

muzzy

bence çok bekleme...ben şamp olduktan sonra kaç ay bordo maçını bekledim...olan oldu..akışına bırak..hemen gelio zaten..

immortal

mc laren hamiltonu almış.Alonso aerodinamiği bozulasıca şahsiyet artık çoluk çocukla uğraşçak :)kimi r. de aynadan bakıp güler artık ona.Mc laren sen istedin.biz sana tutkunken kimi gibi adama araba sürdürtemedin ee şimdi sıra sende artık biz gülecez sen ağlayacan.alonso ve hamiltonla sana ii 3-4. lükler dilerim.çünkü 1. kimi 2. massa olcak :P
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

selinkinpark

askoom sen  bana öğret ben bi bok bilmiyorum yani :rolleyes:

immortal

kız mart gelsin bi yarış izle direk manyıyon zaten aşık oluyon hemen izleye izleye öğreniyon.ben transa giriyom alonsoya sövmekten hahaha bi de kazanınca gıcık gıcık hareketler yapmıyomu ....üff ben tutkunum be f1 için yaşıyom offf
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ugur-acikgoz

aahhh kimi aahhh keşke gitmeseydin mercedesten  :cry: :cry:

black_ece

ahh schumi ahhh aynı şey senin için de geçerli ferrari öksüz kaldı