Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

muse

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 06:53:39 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Dünyanın ilk 3 davuLuna bu adam girebiliyorsa ;

lamb of god - chris adler
slipknot - joey jordison
dream theatre - mike portnoy

bu adamLar davuL tanrıLarı olmaLı ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

son albümlerini tam dinleme fırsatını hala bulamadım..rnc de 3 şarkı falan çaldılar zaten son albümlerinden.. diğerleri eskilerdendi... sahne performanslarını beğendim iyi çaldılar ama biraz ukala davrandılar gibi geldi... ne biliyim placebo kesinlikle daha iyiydi.. kasabianın ve editorsun izleyicilerle olan ilişkileri bile daha iyidi museden.. en iyisi zaten editorsdu... gitar attı :D

Mr. MeTaLkiSS

tabi lan bize atsa uçarak tutardık lan sonra güvenlik falan bile gelse alamazdı elimizden :D olm kasabiandı en ii ya seyirciyi gazladık la kasap kasap die baararak millet şaşırdı a k İştebboo.. Muse dediin gibi çok ukalaydı ama
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

Quote from: ousan on Ekim 21, 2006, 09:44:48 AM
son albümlerini tam dinleme fırsatını hala bulamadım..rnc de 3 şarkı falan çaldılar zaten son albümlerinden.. diğerleri eskilerdendi... sahne performanslarını beğendim iyi çaldılar ama biraz ukala davrandılar gibi geldi... ne biliyim placebo kesinlikle daha iyiydi.. kasabianın ve editorsun izleyicilerle olan ilişkileri bile daha iyidi museden.. en iyisi zaten editorsdu... gitar attı :D
uyuz oldum muse a :( dekor yerleştircez diye geç çıktılar ya placebo resmen basardı muse a zaten sıkıldım ben (muse konserinde tabi cd yi takıp sadece şarkıları ki placebo muse karışık olarak isimlerine ve sözlerine bakmadan dinlersen neyin ne olduğunu bilmeden gidersem olacağı budur tabi )
muse da arkamızdaki adam bizden "kafa yapan bişiler" istediği ve ensemden ayrılmadığı için huzursuz olmuştum konserden bi b.ok anlmadım ya :(

selinkinpark

hıı o gecen sene banada oldu cok sinir ediolar aq ya :D
muse kötüydü :D
ama albüm o kadar kötü diil 2-3 sarkısı qüsel..

Sumween

mtvde zıplayan klipleri starlight warya güzel şarkı o walla adamları da tanımam etmem çirkinler 1, siyah pantolonun altına beyaz çorap giyiyolar 2 tarz mı kıroluk mu? türklerden başkaları da kıro olabilirmi? ahanda polembikk ,tartışın layn :mrgreen: :mrgreen: .....

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

matt in çorap takıntısı var özellikle beyaz çorap giyen kızlardan çok hoşlanıyo :D

Sumween

Quote from: black_ece on Ekim 24, 2006, 11:50:42 AM
matt in çorap takıntısı var özellikle beyaz çorap giyen kızlardan çok hoşlanıyo :D
biliyorum... garip adam ya

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

Bnm kuzenim muse fanı denilecek kadar takip ediyo , çok seviyo benide alıştırdı iyice bu aralar new born'de kala kaldım çok melodik bi parça eski parçaları sanırım ama gayet hoş , bide yeni albümden starlight'ı beğendim ..

Darkshines

çorap vs. gibi piskopatlıkları bilmem de canlı performanslarına hayran olduum Matt'in sesine de ayrıca taptığım grup ayrıca yeni albümünden ziyade eski albümlerini kesinlikle önerdiğim grup..

Littleches

Bliss meseLa inanılmaz etkiliyici bi parça böle bir parça yapıyorsa bir grup bilemiyorum yani .. stocholm syndrome , starlight , map of the problematique , hakkaten güzel parçalar ..

makinacı

Quote from: Littleches on Ekim 14, 2006, 02:50:37 AM
Dünyanın ilk 3 davuLuna bu adam girebiliyorsa ;

lamb of god - chris adler
slipknot - joey jordison
dream theatre - mike portnoy

bu adamLar davuL tanrıLarı olmaLı ..
lamb of god un yerine pantera da olabilirdi dimi
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Littleches

Pantera da olur ama davulcu öldü.!  Pantera dağıldı zaten :) Pantera'nın davulcusu çokta iyi değil ayrıca , düz ritmLer kullanan bir gruptu pantera ağır müzik yapıyordu ve davul sürekLi twin yapan biri idi , ama hızLı cross kullanan biri idi aynı zamanda ..

black_ece

Quote from: Littleches on Aralık 05, 2006, 10:28:24 PM
Pantera da olur ama davulcu öldü.!  Pantera dağıldı zaten :) Pantera'nın davulcusu çokta iyi değil ayrıca , düz ritmLer kullanan bir gruptu pantera ağır müzik yapıyordu ve davul sürekLi twin yapan biri idi , ama hızLı cross kullanan biri idi aynı zamanda ..
bi tercüme etsen bi de ufuk:)
bi hızlı cross u anladım
ama sorucam twin ne oluyo nasıl yapılıyo :)

Littleches

Starlight yaaa dinLe dinLe bıkmıyo insan nasıl bi parçadır , inanılmaz güzel yaa çok kaliteLi bi parça hala dinLemeyenLer varsa dinLeyin çok seviceksiniz .. Bu parçayı anlatmam için kelimeler kifayetsiz kalıyo resmen :)