Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: -Kh- on Ekim 29, 2006, 09:33:53 PM
ne alaka rockcular sıyah sewer baska renk sewmezmı
ısteeen olsun ısteen olmasın dersen ahanda bole ulkenı bok goturur temızlemek ıcın bı dunya foseptık cukuru acsan o boku kaldıramassın

ben gotumu yırtsam burda derdımı anlatamam sıze
neden metalcı normal ınsan gıbı gıyınmezde orasını burasını kazıtır yok kupesını takar yok sıyahını gıyer hı? neden kendısı gıbı olmazda bırılerıne kedını begendırmeye calısır ben buyum der gıbı hı?

neden metal muzıgın rock muzıgın kapaklarında mısal seytan resımlerı konuluo?
daha gecende ben bırıne dedım ben grup kurdum gıtara baslıorum yardım et vs vs sende bızden oldun sana sıyahları gıydırmek lazım felan dedı

bole zıhnıyete sahıp olanın anasını....

Demek ki sana hep öyle olanlar denk gelmiş gene de genellerken biraz daa dikkatli ol. Ayrıca biyerleri kazıtma küpe takma siyah giyme vs şeyler rapte de vardır. Siyahın tercih edilmesinin sebebi öfke ya bu iki müzik türünde de öfke var yani..
Ayrıca albüm kapaklarını genelde menejerler ayarlar. Onlar da para peşinde koştuundan ve ortada bi sürü metale ve sert şeylere özenen adam olduundan onların dikkatini çekmek için albüm kapaına o tip şeler konulur
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

tome3.mpq

yok abı sen anlamadın ben abartanlara dıorum

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

bu bağdaştırma bu yıllarda rock we metal müzik dinlenmesindeki artışla orantılı olarak arttı. yani artık dış görünüşünü abartanlara satanist damgası wurulmasının yanısıra sadece siyah kalem çeken sadece siyah oje süren weya sadece siyah bir tişort giyen birine de direkt satanist gözüyle bakıyorlar.
yani bir örnek wereyim:'' telewizyonda işte sözde metal bir grubun konserini gösteren bir film wardı solistin de satanist olduğu biliniyodu filmde. bnm biricik ablam da bana dönüp ''bak tam senin sewiceen tipler hıh izle'' dedi ''ne ilgisi war?'' dediğimde ''e senin tırnağından siyah ojeyi eksik görmedim ben şimdiye dek okul olmasa'' dedi. gördüğünüz gibi dandik bir oje beni satanist yapıyor yani birçok kişi öyle düşünüyor :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

eet benim anemde saolsun `bir metalcinin yolculuğu`nu izlerken birinin konserini veriyodu ordaki kalabalık bilet kuyruğuunu gördü ve direk baırmaa basladı haha sen nası bişisin böle ne bicim KIZsın(kız olunca noluosa)satanismisn blah...gbi seler söleip programın icine etmisti...
ayrıca tansu bnmde piercing im vardı bndemi satanisim siyah giyiorum cnkü seviorum satanismiim dövme yaptırcam die satanismi oluorum?

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: -Kh- on Ekim 30, 2006, 01:27:29 PM
yok abı sen anlamadın ben abartanlara dıorum
He öle diosan tamam da satanistlik çok ayrı bi mevki abi ya abartmak bile onu olmak için az bişey yani piercingle fln satanist olunmaz yani.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

delilah

kırmızıyı çok severim siyahı da öyle hele ikisi birlikte müthiş duruyo.. bende satanistlik meyili mi var.. ne saçma.. yani kim yazmışsa valla fena sallamış.. bu kadar dar görüşlü olunur mu her rock dinleyen heavy metal dinleyen satanist mi böyle bir etiket kimin elinden çıkmıştır.. buraları muallak..
  yalan dünya...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Littleches

Satanizm ve metaL müzik çok farkLı şeyLer biri bir "inanç" biri ise bir "müzik" tarzı böyLe düşünürseniz kimsenin kafası karışmaz .. BunLar hikaye ;

Benim 3 piercingim var bi o kadar da küpe var , MetaL müzik belirLi tarzımdır ve gerçekten en sevdiğim renkLer , siyah ve kırmızı'dır .. Ben satanistmiyim.? YOO YOO sanmıyorum ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

tome3.mpq

ufuk metal satanların dınledıgı mevzu cou metal grubu satanısttır cou dınleyende seytana ılgı duymakta her metalcı (bakma aslında bı bok yıyceklerı dııl hot desem kacacak ulke ararlar) kanlı seylere ılgı duyuyo nebılıyım vahset felan bunlar benı etkılemez bunlar guzel seyler dıo (bunu dıenın ve bole dusunenın anasını sıkım aranızda bole dusunen warsa bu lafı ustune alınabılır)

yahu adam metal sıtesınde rutbe olarak satanıstlık werıo benım bukadar gordugumden sonra sıttın sene benım ıcın bole kalıcak

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

Quote from: Littleches on Kasım 01, 2006, 12:39:18 AM
Satanizm ve metaL müzik çok farkLı şeyLer biri bir "inanç" biri ise bir "müzik" tarzı böyLe düşünürseniz kimsenin kafası karışmaz .. BunLar hikaye ;

Benim 3 piercingim var bi o kadar da küpe var , MetaL müzik belirLi tarzımdır ve gerçekten en sevdiğim renkLer , siyah ve kırmızı'dır .. Ben satanistmiyim.? YOO YOO sanmıyorum ..
çok doğru konuşmussun.keşke herkes böyle düşünebilse yani insanın yüzünde bi piercing kulağında bi kaç tane delik üzerinde siyah tişort görünce satanist diye damgalamak çok basit bir durum oldu artık... başlarda milletin böyle demesini kaile almazdım şahsen,ama artık kızar oldum millete görgüsüzleştiler çünkü yani bana söylenen cümlelerin basitliğine bir bakın Allah aşkına '' aa nazlıı kızım satanist olmuşsun yaa!''... bişeyi 40 kere söyleyince gerçek olur hesabı satanistleşme eğilimi göstermeye başlayacağız artık :S

I choose hush...

mentor

ne yanı dın muzık bırleşemez mı cık cok sacma...
Rüyamda bir telefon çalıyordu, ama gerçeklik mi rüyama sızdı yoksa rüyam mı gerçekliğe karışıyor, ayırt edemiyorum.
...
telefonu açıyorum. tyler çıkıyor

Sumween

Quote from: mentor on Kasım 01, 2006, 01:44:12 PM
walla kızma mentor ama senin bu laf biraz alaka+maydanoz meselesini çağrıştırdı bana :)

I choose hush...

black_ece

Quote from: -Kh- on Kasım 01, 2006, 01:22:13 PM
ufuk metal satanların dınledıgı mevzu cou metal grubu satanısttır cou dınleyende seytana ılgı duymakta her metalcı (bakma aslında bı bok yıyceklerı dııl hot desem kacacak ulke ararlar) kanlı seylere ılgı duyuyo nebılıyım vahset felan bunlar benı etkılemez bunlar guzel seyler dıo (bunu dıenın ve bole dusunenın anasını sıkım aranızda bole dusunen warsa bu lafı ustune alınabılır)

yahu adam metal sıtesınde rutbe olarak satanıstlık werıo benım bukadar gordugumden sonra sıttın sene benım ıcın bole kalıcak
kanli şeylerden kasıt olarak otopsi seyrederim resimlerine bakarım beni etkilemez ama ben sadece adli tıp la ilgilendiğim için bakıyorum satanist miyim ?
bence hayır ki psikolojik tedavi gören satanistlerin bazıları az buçuk kırık oluyo

Sumween

senin olayın farklı. tansunun kastettiği kan revan içinde çekilmiş (ya da bi şekilde shoplanmış) fotolara bakınca zewk alan insanlar...ki bütün metalciler böyle değildir, yani ''metal satanların dinlediği mevzu...'' lafı yanlış olmuş. neyse ....

I choose hush...

selinkinpark

Quote from: mentor on Kasım 01, 2006, 01:44:12 PM
höh din olarakmı sayıosun sen satanizm i mentor¿

tome3.mpq

muzıkle dın bırlesır ilahiler mesela