Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fifa serileri

Başlatan MikeShinoda_LPU, Eylül 17, 2006, 10:32:59 PM

Previous topic - Next topic

MikeShinoda_LPU

EA Sports'un bu muhteşem oyunuyla ilgili görüşerinize buyrun burdan başlayın. :mrgreen:

tome3.mpq

ea sports 2006 da tam bı rezalettı most wantedde rezalettı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

ulan most wanted a da rezalet dedin ya helal olsun haa..o kadar geröekçi araba oyunu nerde var beaa...sadece görevler saçma o kadar..06 da ii ama çok gerçekçi deil.. ama 07 süpere benzio en kısa zamanda alıorum..

darklord

ewet 07 cıktı ve bilgisayarlarımızdaki yerini aldı henüz almayanlar warsa türk ligi oldugu için bile oynanır herkese duyurulur

MikeShinoda_LPU

fifa 07 tam bi rezalet abiler
2006 bile dah güzel
almamanızı tavsiye ederim
alınırsada türkiye ligi var diye alınır zaten

Requiem

Fifa artık sapıttı sanırım.. eski Fifa dan farkı olsun diye futbolculara yeni bi saç teli ekleyip yeni Fifa diye kakalıyorlar..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

walla ya az bi değiştirir insan ya..bu seneki tek değişiklik oyunu hafiften blur şeklinde yapmışlar...geri kalan herşey aynen dewam..

Littleches

pes'in switch Lerini kopyalamışLar fifa diye sunmuşLar hiç beğenmedim .. en başarıLı futbol oyunu şüphesiz wining eleven 10
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

tome3.mpq

cıx 10 bayık yavas 9 daa ııdı nedense 9 uda sewmedım ( aq mun oyununda top alana kadar 10 takla atıom)

yaw futbolu sahada oynucan pc de futbol olmaz

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

fifa 98 99 2000 we 2001 e bayılırdım...2002 den itibaren sewmemeye başladım(2002 world cup güzeldi ama,yıldızlar ve ateşli top güzeldi) sonra winning elevenle tanıştım we fifa serilerine göz ucuyla bile bakmıorum
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

tome3.mpq

acıkcası hıcbı futbol oyununu sewmem (menecerlık dısında) fps nın kralıyım mausların hastasıyım

Kozy_mac

fifa 07 i pese benzetmişler bu yönü ile çok tepki toplayabilcek bi oyun olmuş  :ünlem:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

muzzy

aman yaw..ea nin her seneki pok yemesi..adam azcık uğraşır yaw mw gibi..onu nası geliştirdiler fifa da tık yok...

lewen_th

fifa 99 ve 2022 yi çok severdim..şimdi o kadar da güzel değil..mesela 07   06nın aynısı..ufak tefek deişiklikler yapıp çıkarmışlar yeni oyun die.seviyorum 07i ama eskiler kadar deil.pesteki oyun haricindeki olaylkar çok hoşuma gidio..kupa töreni olsun sakatlanmalar olsun v.s bunlar çok güzel..ama 07 de böle şeyleri görmek imkansız.adam bi kupa töreni yapar yaw

click

2002 ve 2005 süper şahsen kızım ama severim çok fifayı  ;D