Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lord of the Rings

Başlatan rlopd, Eylül 08, 2006, 05:36:45 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 02, 2006, 07:55:08 PM
Ya ben okudum savaşlar kitapta oldu bitti şekilde anlatılıyo ama Peter bey film biraz ilgi toplasın die savaş sahnelerini abartmış ii de yapmış...  :D
ewet öyle bi de şu war boromir paşayı biraz daha iyi gösterebilirlerdi filmde adamı tamamen kötü huylu ne yapacağı belli olmayan biri yapmışlar... kitapta boromirin de deirleri kadar ii ama sadece biraz daha yüzüğe karşı zayıf we hırslı biri olarak anlatılıyor... bi de filmde yani yolgezer de acayip çirkin ya daha yakışıklı birini bulsalardı yani boromir yolgezer ,yolgezer de boromirin rolünü oynasaydı daha iyi olurdu :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

mentor

dünyann en ii fılmı
Rüyamda bir telefon çalıyordu, ama gerçeklik mi rüyama sızdı yoksa rüyam mı gerçekliğe karışıyor, ayırt edemiyorum.
...
telefonu açıyorum. tyler çıkıyor

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Sumween on Kasım 01, 2006, 01:44:14 PM
ewet öyle bi de şu war boromir paşayı biraz daha iyi gösterebilirlerdi filmde adamı tamamen kötü huylu ne yapacağı belli olmayan biri yapmışlar... kitapta boromirin de deirleri kadar ii ama sadece biraz daha yüzüğe karşı zayıf we hırslı biri olarak anlatılıyor... bi de filmde yani yolgezer de acayip çirkin ya daha yakışıklı birini bulsalardı yani boromir yolgezer ,yolgezer de boromirin rolünü oynasaydı daha iyi olurdu :D
oha be o adam da yakışıklı deil mi yani :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

bisey dicem boromir hangisiydi  yaaaa :(
yolgezer hangisiydi :(

Sumween

1.si adam aşırı tipsiz çaataş yani bi daha söylüyorum rahatlıkla.suratta bir zorlanma ifadesi war her daim(başka bi kelime kullancaktım da wazgeçtm :D )
2.si selincim boromir şu ilk filmin sonunda pıtır pıtır ok yeyip ölen yakışıklı herif (ikinci bölümde ölmesi gerekiyodu ayrıca erken öldürmüşler filmde) :D

I choose hush...

selinkinpark

ha temem bouyu calan hani hainlik yapmaya calısıodu frodo ya dmi :D

Requiem

Quote from: selinkinpark on Kasım 02, 2006, 08:44:41 PM
ha temem bouyu calan hani hainlik yapmaya calısıodu frodo ya dmi :D
Evet o
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

o boru olayını çok sewmiştim ben filmde ya.. boru (hangi haywandı unuttum) bi haywanın boynuzundan yapılmış we kitaba göre de o borudan en yüksek sesi çıkarabilen tek kişi de Boromir'miş... baya zorlanmak gerekiyomuş çalmak için :D benimki ölünce kardeşi faramircan'a kaldı düdük,öttüremez o uyuz tabi boromir kadar :D

I choose hush...

Mr. MeTaLkiSS

Tabi ya benim filmde en sewdiim karakter boromirdi yani adam ölmek bilmedi ya müthiş adam.
Limp Bizkit forever...

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Kasım 03, 2006, 09:11:29 PM
Tabi ya benim filmde en sewdiim karakter boromirdi yani adam ölmek bilmedi ya müthiş adam.
walla ya bn aşıktım bi aralar ona süper adamdı yani cırt curt oklar saplanıyo tık yok herifte takdir ettim sağlam adam =P

I choose hush...

Darkshines

Filmdeki en karizma tip Gandalf'ı kesip gidip çömez prensese ölen Witch King idi Boromir'i de filmde baya kötü üçkağıtçı yapmışlar oysa kitapta öyle değil

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Darkshines on Kasım 05, 2006, 09:06:13 PM
Filmdeki en karizma tip Gandalf'ı kesip gidip çömez prensese ölen Witch King idi Boromir'i de filmde baya kötü üçkağıtçı yapmışlar oysa kitapta öyle değil
ona kesip deil de kesme ihtimali varken diyelim istersen ha?? :lol: yannız extendedda izlerseniz bu sahneleri görürsünüz dayılar
Limp Bizkit forever...

wape

bi filmde izlemiştim
l. o. r. sinemadayken bi kız onun afişinde yüzüğü görüyo bana buundan al diyo sevgilisine
sonra giriyolar satıcı adama soruyolar oda sizi bilmem ne dağına(yüzüğün yapıldığı dağ) götürelim orda var diyo onlar da yutuyo ben kopmuştum :D

konuyla alakalı ama filmle asla :mrgreen: yazayım dedim yinede

Sumween

Quote from: wape on Kasım 07, 2006, 08:05:56 PM
bi filmde izlemiştim
l. o. r. sinemadayken bi kız onun afişinde yüzüğü görüyo bana buundan al diyo sevgilisine
sonra giriyolar satıcı adama soruyolar oda sizi bilmem ne dağına(yüzüğün yapıldığı dağ) götürelim orda var diyo onlar da yutuyo ben kopmuştum :D

konuyla alakalı ama filmle asla :mrgreen: yazayım dedim yinede
süpermiş la hahahahh... daha hala lotr un dandirik yüzükleri orda burda geziyo yaw ne kopya millet :S :D

I choose hush...

Mr. MeTaLkiSS

bende de vardı bi tane üstündeki yazılar çıksın ortaya diye attım ateşe yandı bitti kül oldu gitti :razz:
Limp Bizkit forever...