Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

madem bu kadar sewiosun..bida maçına gittiğinde olanlara gülmeyi bırakıp bağıranların gerçekten sewenlerin yanına geç..ki takım bi iş yapıp mutlu olduğunda katkın olduğunu hissedebil...

ZongiR

iyi oynamıslar bide son vuruslar iyi olsaymış dahada iyi olurdu.nese kral gene yapacağını yaptı attı gene golunu
alın size kralın bugüne kadar attığı gollerden birkaç kesit.  gol şov

http://www.youtube.com/watch?v=nha7aTDsxek
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

muzzy

tome3.mpq

Quote from: muzzy_lp on Ekim 25, 2006, 03:39:21 AM
Quote from: ölü gelin on Ekim 19, 2006, 09:31:42 PM
kh de benle iyi dalga geçti ya

neyle dalga geçiomuş o beaa..ne çabuk unuttular kendi ewlerinde bi oyuncudan 4 gol yediklerini..sonra o herifin onlara attığı gollerle gol kralı olduunu...dalga geçecek en son kişiler eziklerdir...kendinize de eziklerle dalga geçirtmeyin...heriflerin avrupa ne bi bilgisi yok gelip burda ötmesinler..

ayrıca selin senin gibi gülenler yüzünden o gün o rezilliği yaşadık...ali sami yen e 5-10 bin kişi gelio ama gerçek taraftar onlar işte..işte o taraftar o gün millet gülerken takımını satarken halaa yırtılıodu desteklemek için..onlar kadar geri kalanda ruh olsaydı daha 15 dk kala maçı satmazlardı..son dakikada maç çevirdiğimizi bu taraftar ne çabuk unutuyo da böyle rezilliklere başvuruyor....izlemek için deil sonuna kadar sesiniz kısılana kadar bağırmak için gidin...

tabı canım tabı 20.000 taraftarı 500 kısının susturdugu gunlerı ne cabuk unuttun sızın taraftarınız kadar rezıl taraftarmı war hala otuosun aq

benımle adam gıbı konus 50 defa dedım bana laf etme dıe hala dınlemıosun sakat bıraktırcan kendını bana

bılgım yokmusmus sen topa portakal derken bız kluplerde oynuoduk sen televızyonu radyo zannederken bız avrupa maclarını kacırmıoduk

merak etmeyın bu senede kadıkoy bu senede boru gıbı gırecek fener galıbıyetı bu senede ızleyecegınız taraftar olucak

ha bı rekor beklıoruz turkıenın en fazla berabere kalan takımı ? hehe

rakiplerime pardon düşmanıma halı samiyen stadında iyi malubiyet ve beraberlikler

http://www.youtube.com/watch?v=zp_JeOwFCiQ

al ızle bıdahada taraftar deme bu sizin yüzkaranızdır nerde lan o senin bahsettiğin sözde ateşli 6s taraftarı ha ? 

izlediniz ulan izlediniz taraftarmış bizim maltepesporun taraftarı bile sizden daha iyi taraftarlık yapıo lan

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Mr. MeTaLkiSS

vayyy beee neymişin sen yaaa uffff artık direk idolüm oldun ya :S dayı bu işin sonu yok ya bi o sana atıyo laf bi sen ona ama ilk sen başlatmıştın herneyse ya taam burda bitsin artık daa fazla tartışılmasın fener galatasaraydan ii abi biz kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz ok? yeter artık..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

tome3.mpq

sen hala olayın kım ıyı kım kotu mevzusu olmadıgını anlayamadınmı?
tartışmada bıtmez spor baslıklı topıc acılmıs fener galatasaray war sen bıtsın dıon asla bıtmez ama bana laf gelmesın bende ona laf etmıyım Ok?
bu olay savas baska bısı dııl 6s = Fb düşman...

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Mr. MeTaLkiSS

taam kimse laf atmasın elemana kendi kendine savaşsın kendini yesin bitirsin a k :lol: ne sawaşı la :D
Limp Bizkit forever...

tome3.mpq

olum sen at gozlugumu takıosun sagını solunu gormemek ıcın

ulan stadlarda her mac en assa her macda dıorum bak 20 30 kısı bıcaklanır bu savas dıılde ne bu ısler ole ewde sıcak koltukda oturarak olmuo kocum gıt sokakları tanı sonra savas varmı yokmu dıe gel benne dalga gecmeye calıs sen yokken bız wardık...

Mr. MeTaLkiSS

Sawaş dediin şey senin gibiler yüzünden var dayı ben bilmio deilim ben hoşgörmüo moddayım oyüzden savaş ne diorum.
Limp Bizkit forever...

tome3.mpq

kardes ınsan 3 kelımesının 3 undede yanlıs hıtam kullanırmı ya

ben suana kadar ne maclarda olay cıkarttım nede macda adam bıcakladım kapiş?

ayrıca takım ıcın bırbbırını bıcaklayanın aklına sokıyım bızım lafda savasımız bukadarını ıdrak edemıomusun? edıosan nıe bos konusuosun

dunyadakı savasların couda senın gıbı umursamazlar yuzunden oluo anladınmı

burda kapanmıstır bnım hakkımda bısı yazma daha agır konusurum

Mr. MeTaLkiSS

Ben sana bıçakladın demedim zaten anlayışın kötü dayı savaş fln ne yani bu şekilde yazarsan olayın lafta olduunu nası idrak edeyim iki tane adam gibi laf edemiceksen ağır konuş. ben burdayım..
Limp Bizkit forever...

tome3.mpq

ya guzel ınsan anlamıonmu yoksa gormekmı ıstemıon bunun adını sen koy ozaman savaş dıılse ne mıllet bırbırını olduruo yahu soyle adını bu olayın bundan sonra ole hıtap ederız

Mr. MeTaLkiSS

Savaş bana ağır bi kavram gibi gelio olanlar için tipik bi rekabet abi yani. ama gereksiz olduu kesin..
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

tmm da konu iice daılmıs bence konu galatasaray...

muzzy

al sana cehennem lan...şu sahadan kaçan tavuklara bak sen...

http://www.youtube.com/watch?v=ulLlz3F-HKo,

buda Galatasaray lılar için...

http://www.youtube.com/watch?v=tdprd2xcFso&mode=related&search=