Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MTV TÜRKİYE

Başlatan ousan, Ekim 25, 2006, 09:06:04 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

eet ya cok geyik ama qüsel yapmıslar :D

makinacı

açıkçası ben beğendim sayılır...şu türk vjler gelsin o zaman anlaşılcak herşey...dream tv artık sıkmaya başlamıştı...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Aperion

evet ya dream tv pff artq hiç baqmıorm bile ya çok kötü programlar olmaya başladı vj leir fln sewmsiz mtv yi şimdi bekliorm vj lerini öğrenemdm bn hala :)

makinacı

mtv nin djleri zannımca kadıköy tikisi diye tabir edilen şahıslardan oluşacak...

Mr. MeTaLkiSS

bence de öle olur ya ama sırf tiki toplamazlar eer kanalın başında duran mantıklı biri varsa
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

doğru ya metalkissin dedikleri, sonuçta mtvden bahsediyoruz dandik bi kanal değil ki... biraz dikkat ederler vjlerini seçerken =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

matrax_zalim

abi mtvde doğru dürüst şarkı çıkmıyo ki
boşverin şu kanalı yaa
D R A U G A R

Sumween

ya bizim tarz pek çıkmıyo o yüzden pek izlemem ki hiç izlemem aslında ablamda kaldığım günler izleyebiliyorm mtv sadce :D ama bayağı tikicanlar çıkıyo yani milleti coşturacak tarzda.... önceden ablama her gittiğimde sabahtan akşama kadar ne zorum warsa, LP çıkcakmı diye bekliyodum ya :D

I choose hush...

matrax_zalim

size şunu söleyim dream tv kadar rock çalan başka kanal yok.
siz bilirsiniz yine de
sonradan geri dönersiniz dreame haklıymışsın dersiniz
D R A U G A R

Sumween

yok canım dreamin hakkını yemiyoruz :D

I choose hush...

selinkinpark

eet dream kadar rock-metal müziğe değer veren bi kanal daha yok adamlar o kadar proqram yapıyolar yüxexes die dimi :D
hakkı yenmez...

makinacı

dream tv reklamlara bugunlerde biraz fazla yer vermeye başladı...deil rock müzik herangi bi dalda müzie denk gelemiom ben hiç...

lewen_th

dream sıkmaya başlamıştı gerçekten..deramda rok geceleri çıkıo rock me programında..mtv nin müziklerinin yanısıra programları da güzel yaw..bazıları iğrenç olsa da.. misal i bet you will ve dirty sanchez iğrenç yaw.mide bulandırıyo..ama pimp my ride en sevdğim programı

makinacı

Quote from: lewen_th on Kasım 27, 2006, 04:55:20 PM
dream sıkmaya başlamıştı gerçekten..deramda rok geceleri çıkıo rock me programında..mtv nin müziklerinin yanısıra programları da güzel yaw..bazıları iğrenç olsa da.. misal i bet you will ve dirty sanchez iğrenç yaw.mide bulandırıyo..ama pimp my ride en sevdğim programı
i bet you will de bazen abartı durumlar oluodu yaw...domuz kafasıyla plajda amerikan futbolu oynamışlardı birinde :D

Sumween

yuh yaw ıy onlar ne :S hiç rastlamadm :S

I choose hush...