Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Okul hakkında herşeyi burda konuşup anlatalım arkadaşlar... çoğumuzun bu sene bitiyor zaten... herkes okul sewgisini (!) anlatsın burda... not heyecanlarınızı filan :D hadi bakalım.=)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

matemetikten 45 aldım ühüüüüü

ewrimcan

Quote from: black_ece on Kasım 11, 2006, 05:16:22 PM
matemetikten 45 aldım ühüüüüü
ben deee 45 aldım.      şimdi bana sınıfta normalde cahş(arapça eşek-inek denmesinden hoşlanmam-) .   analitik hocam sınıfın delilerini sayıyodu. adımı unutmuş olacak ''optik' dedi.  1haftadır herkes ''optik cahş'' diyo.  girsin ama onlara mat hariç tüm yazılılarım 90ın üstünde.

işine geleni basan basına basalım

Mr. MeTaLkiSS

okulun allah belasını versin pls
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

beni hergün sabahın 6 sında o sıcak yatğımdan kaldırıp yollara düşmemi sağlayan bi yeri sevmem mümkün değil tabii ama bi yandanda ordaki ortamımı ve eğlenceli günler aklıma geldikce duygulanıyorum :( :(

black_ece

aslında ben okulumu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum :D
ama işte sınavf denen o illet var yaaaaa ondan da nefreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ediyorum :)

nane

hehe şu hayatta bittimesine seviindiim tek şey okul iiki bitti kurtuldum  :mrgreen: şimdilik :D
sınavlarıyla hocalarıyla disiplin kurulları kuralları allam tam bi işkence...

tome3.mpq

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Kasım 11, 2006, 08:33:49 PM
okulun allah belasını versin pls

cadas okulun iyi yanı kımse senı oraya zorla gondermıo bela okuma lan :mrgreen:

ayrıca suda war

Siz sıcak okullarınızdaki rahat sıralarda abc yi öğrenirken biz dağlarda che yi öğrendik...

buda bı dusunce tarzı okuyamayanlarda war

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

bu gün edebi metinler yazılısı olduk hehe sanırım 100 alacam :P bide sınıftakilerle baya bi kapıştık ben gene terör estirdim fikirlerimle hepsi cahil olduğu için lafıma laf yetiştiremediler tabi ehehe :cool:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

yarın fizikten 1 alcam... gene çalışmadım=)
editt: zuhaha galiba gerçekten 1 alıyorum fizikten... bu arada zaman zaman kullandığım büyük anlamlı nickimi direk geçeyim buraya ''kimya 0,mat 2,biyoloji 0,(+fizk 1)...hedefim öss birinciliği'' :D (ben dalgamı geçeyim geçeyim görecem ben :S )

aaaarkadaşşşlarr bu arada motiwasyonum için genel bi soru sormam ;bir nevi anket yapmam lazım... İKİNCİ YAZILIDA DÜZELTİRSİN olayı gerçek midir değilmidir?bu notlar diğer yazılılarda düzeltilebilir mi? pls görüşünüzü bildirin... (düzeltilir deyin la düzelmez derseniz hepten salarım dersleri) kiii şu kararımı da bildireyim artık dersleri dinliyoruuuumm =))

I choose hush...

black_ece

coğrafyadan 90
edebiyat tan 94 :)
mat 45 onun haricindeki tüm dersleim züper gibi :)
sefiom ben okulu yaf

makinacı

bu sene 87 den aşşa not almadım ama kimyadan 70 bekliom lise sonda hocalar harbi kolay soruolar
öss denemelerinden nefret ediorm
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

Quote from: black_ece on Kasım 19, 2006, 02:31:25 PM
coğrafyadan 90
edebiyat tan 94 :)
mat 45 onun haricindeki tüm dersleim züper gibi :)
sefiom ben okulu yaf
lise birde bnm de öyleydi lan sınıf birincisiydimmm üstelik!!!

I choose hush...

selinkinpark

coğrafya dan 15 aldım cnkü bütün coğrafya derslerinde uyumusum hem de deliksiz napim aq hep sabaha koyuyolar corafyayı ahh bi de sözelci olcak hahaha :D
ama ben okulu seviyorum en qüzel yıllar hele de lise yılları da basında sayılırım ama cok eleniyorum ben okulda hele tuvalet hikayeleri cok bi süper oluyo zula muhabbetleri fln ahh.... :D

matrax_zalim

yaa Allah rızası için temel fizik bilen var mı yaa.
ünv 1. sınıf için hiçbişey anlamıyorum.yardım edin banaaa
D R A U G A R