Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Reanimation

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:20:54 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Grubun hazır malzeme üzerinden para kazanması için bir remix albümü idealdi ama 'Reanimation'ın daha ilk dakikalarından, bu albümün sadece grup üyelerinin evlerini daha şık bir hale sokup sonra MTV Cribs'de hava basmalarına neden olacak bir yapıt olmadığını anlıyorsunuz. Kısaca ifade etmek gerekirse, bu yeni bir 'Limp Bizkit - New Old Songs' vakası değil. 'Reanimation'ın remix albümleri tarihinde en çok satan albüm unvanını şimdiden kapması tesadüf değil. Bu bir remix albümü ama ruhu var. Projenin başındaki Mike Shinoda'nın ve onun görev verdiği insanların, şarkıları yeniden biçimlendirirken çok titiz davrandıkları belli oluyor. Mesela Jonathan Davis'in Humble Brothers ile rötuş attığı 'One Step Closer'ın yeni yorumunu (1stp klosr) orijinalinden daha iyi olmuş. Sonra Orgy'den Jay Gordon'un kotardığı 'Points Of Authority' yorumu (Pts.of athrty) ve Taproot'tan Stephen Richards'ın kurcaladığı 'Pushing Me Away' yorumu (P5shing Me A*wy) hemen dikkat çekecek kadar sıra dışı olan remiksler. Altı çizilmesi gereken bir diğer önemli nokta da, albümün bir remix çalışması olması yüzünden, Linkin Park'ın rock tavrının kaybolduğunu düşünenlerin yanılıyor olacakları. Gitar temelli şarkıların çoğunda gitar es geçilmemiş ve insanı kafa sallamaya yönelten Linkin Park sound'u korunmuş. Albümün bir özelliği de yeni parçaların ve sadece Japon baskılarında bulunan şarkıları (My Dsmbr, H! Vltg3, X-ecutioner Style) barındırması. Gerçi bunlar bildiğimiz Linkin Park türküleri gibi değil ama her biri 'parkın müdavimleri' için hazine değerinde. Bence 'Reanimation', merakla beklenen yeni Linkin Park albümü öncesinde hayranları fazlasıyla oyalayacak, melez teorinin yeniden ispatlandığı, remix albümler söz konusu olduğunda 'başyapıt' sayılabilecek bir uzun çalar.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

ya bunları nerden buldun littleches yaa allah alla çok saol :D ;)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

bu albüme bayılıyorum ben özellikle part of me ve krawling

Mike989

Quote from: black_ecebu albüme bayılıyorum ben özellikle part of me ve krawling

ya part of me parçasının remix i var mıydı bu albümde? :rolleyes:  :rolleyes:

black_ece

Quote from: Mike989
Quote from: black_ecebu albüme bayılıyorum ben özellikle part of me ve krawling

ya part of me parçasının remix i var mıydı bu albümde? :rolleyes:  :rolleyes:
hayır sadece part of me halinde var şarkı:D

Kozy_mac

övgüyü hak eden bi albüm olduğu kesin :ünlem:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Darkshines

Quote from: Littleches on Eylül 12, 2006, 03:20:54 PM
Taproot'tan Stephen Richards'ın kurcaladığı 'Pushing Me Away' yorumu (P5shing Me A*wy) hemen dikkat çekecek kadar sıra dışı olan remiksler.

Benim için en dikkat çeken parça .) Çalışma için tşk.ler

black_ece

Quote from: Darkshines on Kasım 19, 2006, 11:30:45 AM
Quote from: Littleches on Eylül 12, 2006, 03:20:54 PM
Taproot'tan Stephen Richards'ın kurcaladığı 'Pushing Me Away' yorumu (P5shing Me A*wy) hemen dikkat çekecek kadar sıra dışı olan remiksler.

Benim için en dikkat çeken parça .) Çalışma için tşk.ler

bu şarkıya bitiyorumorijinalinden daha güzel

makinacı

en tatlı şarkı pts of athrty
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Littleches

En güzel parça P5shing me A*wy .. Live in texas'ta insanLar susuyor bu parçayı dinleyebilmek için ulan orda olmak vardı ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

kesinlikle ya o live in texas konserinde olmak icin her bi b*kumu verirdim ya :(
rüyalarıma konu olan tek konser :cry:

black_ece

ya yaramı deşmeyin ahh ahhh :'(
when i look into your eyes... kısmı  sonradan eklense de süper olmuş orijinalinden daha güsel :D

LP.soldier

en az mt ve ht kadar kaliteli remix album ve o beyenmediğiniz Phoenix bu albume en büyük katkı sağlayan kişidir. :razz:Ppr:kut en beyendiğim parça :wink:

lpstreetsoldier
lpcrew

folligue

Vallaha bana göre en güzel parcaları 1 Stp Klsr (one step closer iste ya yazılımını unuttum)...Gayet iyi bir calısma olmus ve pop ve rap remix'i yapan insanlara bir ders vermiş...

The Executioners 'la yaptıkları bir klip varya hani Wiscon Static(Static-X'in vokal/gitar'ı) gitarını calmıs o klip cok hosuma gitmişti ya arkada 3 zenci geçmişler klavye ve turn tableların basına... :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

mthnLP

..live in texas'ta gercekten süper pushing me away..