Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

saw 3

Başlatan lp_rockgirl, Ekim 22, 2006, 06:12:47 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: -Kh- on Kasım 07, 2006, 02:05:41 PM
walla ben 1 ıde 2 yıde sewmedım :S sonu olmayan fılım fılım dııldır bana gore
Bazı filmlere sonu getirebilmek için zaman çok kısıtlı kalıyo ya öle deme yani. Adam işinde ii yani nie dier filmlerde de ona göre suçlu olan kişileri öldürmeye deam etmesin ki biraz da yapımcılar para kazanıyo tabi bu işten hayırlısıyla :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

abi o nedir yaww :S filmden geleli 2 saat oldu şu an ortamala... yani korku filmi değildi de iğrençti bea aaanaaa bıyk... yok adam bacaanı bişiyle eziyo,yok herifin orasına burasına zincir takıolar çeke çeke koparıo bilmemne ama o zenci adama yapılan işkenceyi sewdim yani anlatiim hemen :: bi alete bağlıyolar elleri ayakları kafayı monte ediolar sonra sırayla çewir babam çewir ne zaman koparsa.. en son kol bacak hepsi kopunca kafa dönmeye başlıyo weee çatırt nıhahaa  :twisted: ıy kusmamak için zor tuttum kendimi be höh.. ama nedense yani bi yerde adamın kafa derisini yüzüp kafatasını kesiyolardı orda herkes öğürüyodu uğultu çıktı salonda ama ben hiç etkilenmedim ya normaldi gayet... :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

4.sü de olacakmış bilginize..

shimy

Quote from: Darkshines on Kasım 08, 2006, 12:47:00 AM
4.sü de olacakmış bilginize..
e yuh artık :S ne buya 30 a da gidermi :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

aslında teksas katliamını sayarsak zaten 4 tane saw filmi war :D yani 5 olcak onunla beraber huaa ne güzel :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_rockgirl

şimdiiiiiii ben bu topiciiii çok oldu açalı we foruma gireliddeee :rolleyes: direkt olarak konuya giriyorum efenim saw 3ü isledim we ben saw manyaaaı olduum için bna daaaahaaa da güsel geldi bu sereden warmı bilmiyorum ama seretmeyen warsa sadece şunu söliebilirm İSLEİİİNNNNNNNNNNN :mrgreen:

matrax_zalim

Quote from: lp_rockgirl on Kasım 15, 2006, 05:59:59 PM
şimdiiiiiii ben bu topiciiii çok oldu açalı we foruma gireliddeee :rolleyes: direkt olarak konuya giriyorum efenim saw 3ü isledim we ben saw manyaaaı olduum için bna daaaahaaa da güsel geldi bu sereden warmı bilmiyorum ama seretmeyen warsa sadece şunu söliebilirm İSLEİİİNNNNNNNNNNN :mrgreen:

bende izledim ve sevdim.o kadar iğrençlikten ne olur canım.
ben alışkınım zaten.seninle de görüşeceiz hanımefendi
D R A U G A R

Littleches

1. ve 2. film gibi yine gayet harika .. Bu arada Testere film serisini yazan adam amerika'da akıl hastanesinde yaşayan bir deLi bunu da öğrenmiş oldunuz ne mutLu bana (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

Quote from: Littleches on Kasım 19, 2006, 03:54:17 AM
1. ve 2. film gibi yine gayet harika .. Bu arada Testere film serisini yazan adam amerika'da akıl hastanesinde yaşayan bir deLi bunu da öğrenmiş oldunuz ne mutLu bana (:
hmm sewdim ben o deliyi,başarılı... biyolojim gelişti filmle :P

I choose hush...

Darkshines

Sonunda çalan şarkıyı buldum "Sakkara" gayet güzel parça..

delilah

deli maynak film deli maynak müzik işte
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

lp_rockgirl

hımmmm yorumlara bakılcak olursa bişi diyemicem :rolleyes:efett 4ü geliooo 3ü yeni wisyona girdiinde burda o çekişlmeye başlamıştı ben sefindim walla hıı bu arada 1in sonunda çalan şarkı da manyak bişi mudvayne forgot to remember o da manyak walla denildii gibi MANYAK FİLM MANYAK MÜSİKKK :lol:

Sumween

filmin dewamı gelir, sadist kawramı waroldukça film de sürer yani =) sonu olmaz zaten bitirme kararı almadıkları sürece...

I choose hush...

matrax_zalim

bence de devam etsin yani...ben zaten bıkmam bu ne kadar sürerse sürsün
elm sokağı kabusu ngibi olmasını da istemem ama kaç oldu o 7 filandı
galiba.
D R A U G A R

black_ece

ya eğer her filmde orijinal konular bulacaklarsa 50-100 falan da olur :D