Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester Charles Bennington

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:56:55 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

zuz ya  o bi baba bi kereki bence özel hayatı çok sorunluymuş üzülüyorum zaten
şerefsiz de deme adamın neler yaptıını ne biliosun

linkinbaby13

ya bi dakka ne oldumu şaşırdım ben arkadaşlar siz chez e bu kadar hayransanız bana söylicek bişi kalmıyo bu arda ben naz (chez in gülüşünü gören var mıııı cooook tatlllllııııı) :mrgreen: :mrgreen:
sonuna kadar

Sumween

Quote from: linkinbaby13 on Kasım 21, 2006, 07:51:54 PM
ya bi dakka ne oldumu şaşırdım ben arkadaşlar siz chez e bu kadar hayransanız bana söylicek bişi kalmıyo bu arda ben naz (chez in gülüşünü gören var mıııı cooook tatlllllııııı) :mrgreen: :mrgreen:
tanışma salonunda yazsaydın kız :) neyse hoşgeldin bari ben de nazlı oluyorum=)... bu arada biz chazin gülüşünü göremedik ya daha... sorma :S ahahahahhahaha :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

yoo kendi adına konus nazlıcım ben qördüm hıh :D :D cok qüzel qülüyo hehehe :D

shimy

bende gördüm kerhane karıları gibi gülüyo hahahah :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

Gülüşünün görüntüsü güzeL'de .. Ses nasıldır öle yaa hakkaten bilmem ne karısı gibi ses çıkıyo adamdan :) Şöle parçaları yorumLadığı gibi melodic bi gülüşü olsa mesela :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

linkinbaby13

aslında bende nazlıyım ama naz diyelim :D sese gelince bence onun sesini yarısı bende olsaydı trkiyenin en güzel sesli kızı olrdum:D
sonuna kadar

sHiNoDa

süper biri ya..

black_ece

ya adamın gülüşü ve bakışı çok güzel ya ses zaten dehşet öff öff =)

delilah

chaz hakkındaki iltifatları ben yaparım :P ben uraların ağasıyım medyumluk yaptırmayın... mı dememi bekliyonuz.. Demiyorum.. ve katılıyorum melodik bir gülüşünün olmasını isterdim şarkılarda daha güzel anlamlar olabilir
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

hayır ya melodik gülüş ne ??? o kadar da abarmayalım
gülünce de manyak somurtunca da :)

linkinbaby13

ya arkadaşlar ayıp olcak ama bişi sorcam ben hiç bi yerde she shines ın mp3ünü bulamıyorum elinde olan biri bana msnde şarkıyı atabilir mi  konuyla alakası şu bu şarkıda chaz süper söylüyo ama bende sadece album var mp3 yok :( :(
sonuna kadar

black_ece

istiyosan ben gönderirim sana sonra :)

linkinbaby13

ya benim acelem var şimdi yollasan olmaz mı? :)
sonuna kadar

Littleches

Bgn 50 kere Numb dinLedim nerdeyse , gittikçe daha çok çekiyo bu herif beni kendine .. Sanırım chester'ı temsil eden bir dövme yaptırıcam ben bu herifi hayatım boyunca unutacağımı sanmıyorum ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.