Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'nin en sevdiiniz üyesi :)

Başlatan shimy, Eylül 09, 2006, 02:06:26 PM

Previous topic - Next topic

lpgirl

beni lpye bağlayan tapmamı sağlayan chazz oldu o böğürmesi yok muu...offff ya...
türkçemiz, ses bayrağımız...bayrağını kaybeden bir ulus önce namusunu sonra ülkesini kaybeder...lütfen türkçemizi daha dikkatli kullanalım...

black_ece

çığlııııık :)
chaz :)

makinacı

rob ve chaz arası gidip geliom
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

bende mike we chaz arası gidip geliodm ama mikeın son halleri(bkz bıyık,kafa nerdeyse dazlak) baya soğuttu beni kendinden ama hewestir geçer :P :P :P hepsini sewiyorm politiğim... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

kız olsam chazla kaçardım walla o derece  :mrgreen: :mrgreen: adam başlı başına karizma bence

black_ece

Quote from: ugur-acikgoz on Aralık 04, 2006, 08:05:55 PM
kız olsam chazla kaçardım walla o derece  :mrgreen: :mrgreen: adam başlı başına karizma bence
daha bi ay önce öyle demiyodun ama uğur işte zafeeer seni de chaz manyağı yaptım :)

ugur-acikgoz

Quote from: black_ece on Aralık 04, 2006, 08:31:25 PM
daha bi ay önce öyle demiyodun ama uğur işte zafeeer seni de chaz manyağı yaptım :)

olurmu ya ben hep diyodum bunu ilk numb dinlediğimden beri chaz manyağıyım  :mrgreen: :mrgreen:

black_ece

Quote from: ugur-acikgoz on Aralık 04, 2006, 08:35:05 PM

olurmu ya ben hep diyodum bunu ilk numb dinlediğimden beri chaz manyağıyım  :mrgreen: :mrgreen:
kafanı patlatırım abi senin kimdi o chaz resimlerini falan gözüne sokan sonra sen değil miydin hülen ben de manyağı oldum diyen  falan bak döktürtme msn kayıtlarını ortaya :)

ugur-acikgoz

Quote from: black_ece on Aralık 04, 2006, 08:37:58 PM
Quote from: ugur-acikgoz on Aralık 04, 2006, 08:35:05 PM

kafanı patlatırım abi senin kimdi o chaz resimlerini falan gözüne sokan sonra sen değil miydin hülen ben de manyağı oldum diyen  falan bak döktürtme msn kayıtlarını ortaya :)

tmm hiç görmediğim resimlerini gördüm senin sayende ama ben zaten chaz i çok seviyodum ve zaman geçtikce tanıdıkca daha çok sevmeye başladım ama hadi öyle olsun senin sayende manyak oluyum ben kabul ediyom konuyuda burda bitiriyom  :mrgreen: :mrgreen:

makinacı

direk rob diorum artık
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

politikim.....hepsi... (ama ya mikela chazin yeri ayrı be mi desem?) =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

tabi chaz ister istemez ön plana çıkıyor ama...klasik laf hepsinin yeri ayrı...

Albrayn

Çığlıııııııık Chester  :D

Karizma MIKE  :D

black_ece

Quote from: Albrayn on Aralık 06, 2006, 09:58:45 PM
Çığlıııııııık Chester  :D
bi yerden bi tanıdıklık sezdim :)

chaz in hakkını yemeyelim dehşet biçimde karizma ya :)

metallic

chester in bağırmasına btiyorum mike in tatlığna :lol: :surprised: :surprised:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE