Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avril lavigne

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:13:00 PM

Previous topic - Next topic

shimy

bööyyykkk :S sizden de iğreniyorum sayın öpücük :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

banane..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

doğru sizene benim her yazdığım mesajdan bi anlam çıkartman da ayrı bi komiklik konununda içine sıçılmış ama neyse.. devam lütfen

Sumween

ıııy bi dergide test wardı yaptm bu karıyla benzeştiğim çıktı yaw...
samimi,duyarlı,bonkör we her ortama uyum sağlayabiliyomuşuz.yüzümüzde yerleşen melankolikcan bi ifade warmış.geçmişte yaşadıklarımıza takılmamız gelcee olumlu bakmamızı we yeni projelere başlamamızı engelliyomuş...
   allahım bende mi ormantik bi düğünle ewlenip,tipitip bi kız olcam yaw :S?
hahaheeha :D :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

dünyanın sonu gelir o zaman nazlı merak etme ben seni kurtarırım..

avril kendi halinde gidiyo artıkın o kadar nefret etmiyorum ortalarda değil çünkü..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

HIV

nefret ettiğim bir başka piyasa isimlerden biridir avril

ilk imajıyla ve şarkılarıyla ortaya fena bi tablo çizmiyordu ancak her yalancı insanın(sanatçı demek gerekirdi ama santçılık başka bir şey ve avirl için bunu kullanmaya lüzum bile duymuyorum)yaptığı gibi tarzıyla müzkleriyle fln oynayarak baştan beri ne yapmak istediğini bilmeyen dengesiz bi insan potresi çıktı karşımıza

şarkılarının hepsi pop a dönmeye başladı,artık şarkılarından da çok özel hayatı gündemde!o da artık ticari için bupiayasa olduğunu kanıtlamış insanlardan biridr bence

ewrimcan

bunu zaman gösterir. dahja genç ve yeni albümü çıkmadı.

işine geleni basan basına basalım

black_ece

yaf önceki sayfalara bakarsın ne olduğu açık müziği hariç her şeyi konuşulmuş hatta ben de konuştum bu da müziğini metalaştırdığını açıklar bence

lp_rockgirl

topici ben açtım ama açtııım zman avril için ii şeler düşünenlerdendim ama denildii gibi artık müzikten çıktı iş piyasaya döndü bence bu topici kapatsınlar ben açtım ama kendimden ireniyorum hepinisdende bunu rock sandıım için ösür diliyorum bu arada emeğe saygımda war da emek nerde yemek mi olmuş belli diil :lol:

Sumween

olur mu canım niye kapatılacakmış topic? ilk çıktığı zaman rock adı altında müzik yapmış kız bi çoğumuz da duymuş dinlemişiz yani piyasada adı war yorum yaptık işte :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

kendi halinde bi insan çoık görmemek lazım :D

delilah

ilk olarak bir yarışma kazanmış da öyle şarkı söylemiş sonra bütün millet ayağa kalkmış bu kız kim diye bi sürü hayranı olmuş o anda..sonra hemen albüm yapmışlar..ve mtv hemen kendi kölesi haline getirdi tabii...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

zten bırcok ınsaan avrıl lavıgne pek tanımıyo dısarda bır cok ınsan avrılın ısmını ve ıkı parcasının ısımını  ezberleyerek tanıyo sanıyosun ama  :lol: bı sarkısı  cıktıgı zmn soyleyenın kım  oldugunu merak eder  sozum meclisten dısarı yanı bu yorumu yapmasaydım catlardım gercek rockcılara duyrulur :razz: :razz:

ewrimcan

avrilin tüm şarkılarını, tamam hepsinin büyük bölümünün sözlerini biliorm. bana eskiden avrim derlerdi avril le çok alakalı olduum için.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

senın adına sevındım