Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Champions League..

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 05:27:30 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

abi sormayın ya aslında maçta o kadarda kötü oynamadık ama ters giden şeyler var bazı mevkiilerde oyuncular çok kalitesiz bazı mevkiilerde de iyi oyuncular var mesela cihan sol bekte oynadı yediğimiz gollerde adam bariz hatalar yaptı ya 3 goldede katkısı var adamın neyse ya artık lige bakacaz sadece gs için demiyorum uzun yıllar türk futbolu bişey yapamaz avrupada, gs tekrar toplanana kadar

muzzy

ne ii oynaması beaa...bu kadar rezil oyun olurmu ya...disiplinsiz..ruhsuz şerefsizler doluydu ortalıkta hep...azcık ruh olsun başka bişi istemiom yaw...

ugur-acikgoz

neyse ya walla moralim bozuluyo bu konu aklıma gelince artk lige bakalım belki öbür yıl bişeyler değişir bizde aklımıza geldikce moralimiz bozulmaz hatta seviniriz 

muzzy

ööle tabi mecbur lige bakcaz...bu ruhsuz itleri izlicez...ula tek istediğim ruh ya azcık da olsa bi gelse şunlara ya..hangi takımda oynadıklarının kıl kadar farkında olsunlar..tek istediğim bu..bu olmassa istersen takımın kökünü değiştir bi poka yaramaz..

makinacı

bu sene lyonun ortalığı yıkması muhtemeldir...avrupada her takımı rahat yenerler bence...real maçında bi rahatlık wardı üstlerinde...o yüzden az daa yeniliolardı
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ZongiR

bu sene bence lyon chelsea veya barcelona alcak ama benim gonlum chelsea den yana ellerinde cok iyi kadro var ve adamlari seviyorum gerci hic belli olmaz adamlardaki 11 kisilik kadronun tamami skoru degistirebilcek kapasiteye sahip uc takimdada.chelsea den yanayim lampard ve terry ikiside adamim seva nin ayri bi yeri var zaten bende.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ugur-acikgoz

messi ile etoonun yokluğu barcayı etkiler eğer onlar olsaydı kesin barca derdim ama yine de barca dan yanayım ben :D :D

immortal

barça manyaktır biraz nolcağı belli olmaz aşkom onlar bnm yaparlar yine bişi ama şu kaç senedir
brcelona-chelsea çekişmesi süper tabi barça yendiinde daha süper oluyo :) ama barça eto dan yoksun ne yapabilcek bakalım da bnce barçanın şampiyon olması muhtemel öteyandan lyon chelsea felan var bakalım neler olcak    bu arada shevchenko ayrılmaya hazırmış chelsea  dan  kendisisn oyunu  mourinho nun tarzına uymuyomuş
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

makinacı

ben saa bişi diyimmi...henry ocakta ispanyada...wengerle kapışmışlar...

ugur-acikgoz

ama geri barış sağlandı henry nin bi açıklamasında beni bu taraftar kovmadığı sürece beni burdan kimse gönderemez demiş ve şu andada taraftar ona tapıyor nerdeyse bu dediğin bence imkansız  :D :D ama barcaya giderse manyak olur messi ronaldinho henry üçlüsünü seyretmeyi isterim şahsen aynı takımda  :D :D

makinacı

harbi düzeldimi aq...üzüldüm lan...ben hayalimde düşünüodum henri kaç numara giyer acep die...

immortal

yok abi barçaya yeter olan hıh  başka yıldıza ihtiyacımız yok ben zaten geçen seneki takımı özlemişim bide  henry gelmesin aman
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

makinacı

henry messi roni 3lüsü war ya dünyada en hızlı organizasyon yapan forveti olur...

ugur-acikgoz

inanılmaz bişey olur bence  :D :D çok isterim henrynin barcaya geçmesini yaw

makinacı

düşünsene abi deco önünde roni henry messi...her maç gol şov