Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

erken seçim tartışmaları ve türk SOLu

Başlatan ewrimcan, Kasım 22, 2006, 09:53:29 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

erken seçim... her dönem gündemdedir. ben bu tayyeap deniz hıyarının çankaya ya çıkmadan seçim olacaını sanmıyorm.

denizleri kirletmeyin

türk solu na gelince. hesapladım sola yalnız solcular verse %40-45 oy alır. zaten başkası vermio, üstüne solda aşırıya kaçan bölünmelerin olması insanları arayışa itiyor. önümüzdeki seçimlerde sadece chp ve dsp barajı aşar deniyor. peki bu partiler türk solu için demokratik bir durum mu? hayır. 

solda bütünlük sağlanır mı? niçin?,      nasıl sağlanabilir?

buraya bir de deniz gezmiş ve yusuf aslan ile ilgili bi şey koyma ihtiyacı duydum.

http://www.youtube.com/watch?v=hQpd-Gz7Jzs

işine geleni basan basına basalım

Sumween

cıx bugünlerde siteye fazla siyaset girmeye başladı... =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ewrimcan

olur mu olmaz mı die çok düşündüm. kaldırırsanız nie die sormam. ama kalırsa sitedekilerin sol hakkında çok şey öğreneceini düşünüorm. çünkü kaç kişi siyasi-toplumsal kitap okuyo?

selinkinpark

bence topic kalsın bi zararı olmaz zaten gündemde olan bisey

shimy

kalabilir aslın da ama karşıt fikirlilere kesinlikle saygı duyulmalı sağcı solcu kavgası artık günümüzde saçma bi uğraş olarak geçiyor...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: shimy on Kasım 23, 2006, 01:53:10 PM
kalabilir aslın da ama karşıt fikirlilere kesinlikle saygı duyulmalı sağcı solcu kavgası artık günümüzde saçma bi uğraş olarak geçiyor...
ya kalsın taam ama böle siyasi öğeler içeren bi topic açılınca direk kawga çıkıyo o açıdan dedim sonra yatıştır da yatıştır... neyse bakalm bunda ne olcak =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Dspyle Shp müttefik yapıp girsinler seçime şık olur kanımca baya oy toplarlar zaten dspnin genel başkanını beendim geçen genç bakışta da izledim, ben oyumu dspye vercem umarım koalisyon da olsa hükümete girerler yani bu arada yapılan bi ankette oyların hala %27.4ü akp görüküo nası bi millet nası bi düşünce..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ewrimcan

dsp ve shp  koalisyonu?....   
biraz araştırmam lazım ama bildiim kadarıyla zamanaında kürtlerle ilgili bişi olmuş, o zamandan beri yıldızları barışmamış bu iki partinin.  ama gönlüm bu koalisyondan yana.

aslında bide ÖDP  katılmalı; çünkü avrupa sol partiler meclisinde yer alan bir parti.

ama DSP bu ülkenin en büyük sol partisidir. baykal'lı CHP ancak akp ile kardeşlik kurar.

ewrimcan

sHiNoDa

bende dsp liderini genç bakışta izledim ve çok beğendim.. solda birlik şart bence..eğer birlik olmazsa oyum dsp ye

ewrimcan

birlik olursa da oyum dsp'ye !!!!!

ousan

siyaset ne kadar doğru bilmiyorum bu forumda.. bakalım kalsın biraz.. duruma göre...

ewrimcan

özgür bir platformda normal bu gibi tartısmalar.

tome3.mpq

dsp chp shp bunlar siyasık nebılıyım nasıl derler gundemde olan sadece sıyaset dısında bısey dusunmeyen sol partıler

ıdeolojık ve dava partılerı ıse

basta ODP,Tkp,dehap vs vs dır oyum kesınlıkle köylümdürde kendisi alper taş (odp genel baskanı) adır..

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

tome3.mpq

o Dhkp-c sımdı teror orgutu dıe anılıo onceden denız gezmısın lıderlıgını yaptıgı turkıye halk kurtulus orgutu ıdı adı (thko) (dhkp-c nın acılımıda demokratık halk kurtulus partısı - cephesı) her bırınde oldugu gıbı gayet ıyı amaclarla kurulmustur thko da ama sonra teror orgutu adı almıstır bunun gıbı ıbrahım kaypakkayanın kurdugu tikko war ama o bu son yıllarda bıttı sanırsam (son olayı 97 de ıbrahım kaypakkayayı polıse ıhbar edıp ıskencede kollarını ayaklarını kafasını keserek ısgence sırasında oldurdurulmesıne sebep olan bı ogretmenı kursuna dızmıslerdı)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..