Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

From The Inside

Başlatan Littleches, Kasım 19, 2006, 03:47:38 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

İlk duyduğum günden beri beni resmen alt üst eden parçadır .. Aşığım bu parçaya diyebilirim :ünlem:

Chester'ın hafif intro'su mike'ın parçanın yükselişini sahipLendiği verseLer .. Chester'ın parçayı yerden yere vurduğu nakarat ve tekrar aynı notayı verebilip clean'e dönmesi tekrar mike'ın parçaya hız katması , tekrar bangır bangır bir nakarat ve chester'ın parçanın gücünü gösterdiği o scream vocaL partisyon'u ...

Bu parça hakkında sabaha kadar yazı yazabilirim o kadar seviyorum .. Bu parça 15 dk yazılmış bi parça dinLediğiniz grubun kalitesi apaçık ortada gördüğünüz gibi 10 dk bir qwerty 15 dk bir from the inside 5 dk bir don't stay bu kadar iyi parça üretebiLen bir grup onLara tşk ediyorum bana From the inside gibi bir parça verdikLeri için ... Herhalde şu an 200. kez felan dinLiyorum ard arda bi koydum hala gidiyo ve her nakaratta her verse'de daha bi "OHAA" diyorum .. Parçanın adı gibi , parçayı yorumlayış tarzLarı da o kadar içten...

Var mı bu parçaya benim gibi bir sempatiniz.?
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

olmaz mı
çok farklıbişey bu ya neden bilmiyorum böyle insanın tekrarrrr tekrarr dinleyesi oluyo çok seviyorum
chester ayrı bi insan ya o adam manyak sese bakın fromthe inside a bakın bakın da bakın yani bayılıyorum

makinacı

o şarkıdan sonra genelde nobodys listening geldiği için klibini izledikten sonrada manasız bi şekilde nobodys listening bekliyorum...şartlı reflex
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

Quote from: lpfan659 on Kasım 19, 2006, 03:07:29 PM
o şarkıdan sonra genelde nobodys listening geldiği için klibini izledikten sonrada manasız bi şekilde nobodys listening bekliyorum...şartlı reflex
evet mp3 player a dosya olarak koymayı unutmuşum arkasından riff raff geliyodu sanırım hani nobodys listening nerde ya olmuştum :) bi de lp albümlerinde şarkılararasında boşluk değil efekt var from the inside nobodys listening in başındaki flüt sesiyle bitiyo mesela :)

Requiem

Quote from: black_ece on Kasım 19, 2006, 03:14:55 PM
bi de lp albümlerinde şarkılararasında boşluk değil efekt var from the inside nobodys listening in başındaki flüt sesiyle bitiyo mesela :)
Bence parça dizilimleri o uyuma göre de yapılıyor..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

bayılıyorum bu şarkının klibine :) tam anlamıyla sanat harikası :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

kesinllikle meteora da bittiim parcadır off
klibede bi o kadar biterim ztn :(

lp_legend

klip harika şarkı harika...özellikle klibe bitiorum yaa :wink:

makinacı

klibin sonu nedense çok hoşuma gidio

ölü gelin

şarkı mükemmel gerisine gerek yok zaten :)

Sumween

ewet from the inside mükemmel ya...
   bnmde aynı ufuk gibi, ''numb'' hastalığım wardı (ki hala da war) ama anlatamam şunu çok rahat söyleyebilirim ki üç ay boyunca sırf numb dinlemiştim abartmıyorum we her seferinde aynı şekilde duygulanıyordm ya... inanılmazdı geçirdiğim o üç ay sonra yawaş yawaş kafamı numbdan kaldırıp diğer şarkılara saldım... =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

eet o numb hastalıı bende de vardı cok pis bnm favori sarkılarımdandır meteora da off((:
ama sonucta hepsinin yeri ayrı((:

immortal

ya evt numb benide manyak ediyodu ruhum felan deliriyodum (iyi anlamda)Ama from the inside sanki chez bağırdıkça bende sinir kalmıyo  ruhum bedenimden ayrılıyo felan.Klipteki ufaklıkta süper oynuyo ama:)odadaki deil içimdeki herşey o şarkıyla bir tarafa uçuyodu...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

makinacı

Quote from: gizmo on Kasım 24, 2006, 09:13:47 PM
ya evt numb benide manyak ediyodu ruhum felan deliriyodum (iyi anlamda)Ama from the inside sanki chez bağırdıkça bende sinir kalmıyo  ruhum bedenimden ayrılıyo felan.Klipteki ufaklıkta süper oynuyo ama:)odadaki deil içimdeki herşey o şarkıyla bir tarafa uçuyodu...
ben nieyse numb u dinleince hepinizin aq bana bişi olmasın tribine giriom...

Sumween

benim hayatım bi ara tamamen numb'ın klibi modundaydı yaa.. hatta o yakın zamandı yani.. bi normal hayata döneli 3 hafta oldu şu an :D
neyse ya konu from the inside...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!