Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Millet, hadi korkularınızdan behsedin biraz da :rolleyes: weya fobileriniz...karanlıktan korkuyorum weya yalnız kalmaktan vs diyorsanız buyrun bu topic sizin  :razz:   :angel: ...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Aperion

hmm arkadşlarmn bni terk etmsndn korkarmm :rolleyes:

Darkshines

Yükseklikten..Yüksek bir yerden bakınca ordan düştüğüm an gözümün önüne gelir nedense .)

immortal

bende birinin beni hipnoz edip bilinçaltımdaki şeyleri öğrenmesinden çok korkarım
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Sumween

ya benim artık adı ne dir bilmiyorum ama kesin bi yalnızlık korkum war bir gün mutlaka yalnız kalacağımı hatta çoğu gün de kalakaldığımı hissediyorum... (bkz.change modu %30 oranında bu duyguyu içerir yerine göre) :) bi de inden cinden çok tırsardım küçükken ya ama arklarla gecenin bi yarısı ewin kapısının önünde toplaşıp korkunç hikayeler anlatmanın zewki bi ayrı olurdu :D

I choose hush...

ugur-acikgoz

Quote from: Sumween on Kasım 24, 2006, 09:27:57 PM
   ya benim artık adı ne dir bilmiyorum ama kesin bi yalnızlık korkum war bir gün mutlaka yalnız kalacağımı hatta çoğu gün de kalakaldığımı hissediyorum... (bkz.change modu %30 oranında bu duyguyu içerir yerine göre) :) bi de inden cinden çok tırsardım küçükken ya ama arklarla gecenin bi yarısı ewin kapısının önünde toplaşıp korkunç hikayeler anlatmanın zewki bi ayrı olurdu :D
aynısını bizde yapardık snra eve gidemezdim ben korkudan aşşadan annemde bağırırdım annneeeee anneee gel beni al diye sonra annem gelir beni çıkartırdı eve :) :)

matrax_zalim

kel klmktn kalkıyorum.bu okul stresiyle kesin gider bu saçlar
D R A U G A R

Requiem

Komik gelebilir ama böcekler fobim olma yolunda en ön sıradalar =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

yok walla komik değil ya sewilecek yaratıklar değiller ki ama! ki danaburnuya aşığım abimin de o böceğe resmen alerjisi war ya kaç kere başrolde danaburnu olan rüyalar gördü yani üni.ye gidip geldikten beri.. üniwersitede danaburnuyla tanıştı çocuk,çokmuş tekirdağda fln... 

neyse bi korkumu daha söyleyeyim büyük şeylerden tırsıyorum ki korku değil fobiye giriyor bu=) küçükken de uçak sesinden korkardım kulaklarımı kapatıp olduğum yere çömdüğüm zamanları hatırlıyorum uçak gidene kadar=)

I choose hush...

selinkinpark

Quote from: Requiem on Kasım 24, 2006, 10:05:24 PM
Komik gelebilir ama böcekler fobim olma yolunda en ön sıradalar =)
aynen direk böcekler hele o aradan sızan karafadimeler fln ıyykk hönkk öğğğ :S
yeterlimi karanlıktan korkmam korkuturum hahaha :D

Requiem

Bi de King-Kong filminin sonuncusunu izlediyseniz orda bi böcekli sahne var..  Az kabus görmedim o sahne gibi.. Uyurken yüzümde dolaşanlar fln.. :S
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

selinkinpark

o cok kötü bi his uyurken fobilerin,korkularını qörmek ıyy cidden cok qercekci oluyo i.neler ya :D

ugur-acikgoz

bende küçükken dinazorlardan korkardım  bazen yatağa dinazor girdi zanneder annemin babamın yanına kaçardım :) :)

Sumween

yeni aklıma geldi en nefret ettiğim şeyi yazayım :ÇEKİRGE... abi başka türlü bi böcek olsa neyse o kadar nefret etmem de bunun sağı solu belli olmuyo yani bi bakıyosun karşıdan sana bakıyo,bi bakıyosun üstünde! iki defa yaşadım o olayı ya bacağıma yapışmış bana bakıyodu gözgöze geldiğimizdeki korkumu anlatamam... tabi refleksle zawallı böceğe çaktığım şamarların sertliğini de genelde bacağımda iki gün boyunca hissederim :)

I choose hush...

Littleches

Ben "kabus" lardan korkarım.! Fena korkarım hemde , tanıdıkLarımı görürüm kabus şekLinde kötü olayLar gerçkeLeşir bi kere hiç unutmam , kuzenim ben ve kız arkadaşLarımız 4 kişi araba ile güle oynaya tatile çıkıyoruz , ve feci bir kamyon tarafından eziliyoruz .. Ben kalkıp banyoda sabaha sabah ağlamıştım 1 paket sigara içmiştim nerdeyse gerçekten kabus görmemek için bazen dua ederim ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.