Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lord of the Rings

Başlatan rlopd, Eylül 08, 2006, 05:36:45 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

işte eski sewgilim Boromir ve Gondor'un Düdüğü :D

esti aklıma,koyayım dedim=)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

faramir çirkin herif ya abisi boro'ya hiç çekmemiş bnmkinin asaletine bak bi kere :P

I choose hush...

delilah

sensin çirkin... bi kere onunyüzünde bir asalet var film için gerkli olan şey tam karakterine uygun.. ama abisinin yüzünde asaletten yana hırs ve yüzüğü almak için pis bir ifade daha vardı .. oysa bu tamamen temizdi..

film için konuştum normalde kim daha hoş o tartışılır ama benim demek istediğim o değil

Kozy_mac

filimde en gıcık olduğum karakterde şu gollum deyyususssssssssu  :D kıymetlisi ni bi tarafına sokcam bidahada ayrılamıycak mesut ölcek hayvancağız :lol:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

ewrimcan

bunun çizgi filmi mi çekiliomuş?

işine geleni basan basına basalım

Requiem

Çizgi Filmi zaten var ama biraz çocuk işi gibi geldi bana resimlerinden gördüğüm kadarıyla.. Başka bir tane çekiliyorsa haberim yok..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

gollumu nasıl sewmezsin Mustafa ya? aynı ben, çift kişilikli o da gollum ve smeagol.. iyi ve kötü :) aynı burçtanız sanırım gollumla =)

I choose hush...

Darkshines

Arada bir sadece 2. filmi izler savaş sahneleriyle dolduruşa gelirim.En başarılı film seride ki 2'dir kanımca..

selinkinpark

vet en qüzel 2. filmdir bencede 3. cidden sıkıyo bitsede uyusak sekli :D

Requiem

3'de ki savaş sahnelerini de yabana atmayın ya =) Minas Tirith olsun Aragorn'un Gandalf'ın fln Mordor'a at sürdüğü sahne olsun gayet iyiydi.. 1. film diğerlerine göre daha sıkıcı sayılabilir..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

delilah

ikinci filmin savaş sahnesine ben de hayranım..gerekten harika bir yapım..izlediğim en gzel savaş sahnelerinden..

ewrimcan

tabi eğer filmi taburede izlemek zorunda kalmadıysanız. kuzenim zorla izlettirmişti sinemada. gerçi 2.kere gitmiştim.
evet ama en ii savaş sahnelerinden biri

selinkinpark

savas sahneleri her zaman qüzel ama cok uzun olduğu için bir yerden sonra sıkıyo son film...cünkü serinin en uzun filmi 3. :)

ewrimcan

bugün arkadaş oyununu gösterdi. gerçekten ilgimi çekti.

bu filmin çekimleri sırasında (yanılmıyorsam) 2.filmin savaş sahnesinde -son- 20 kamera kullanılmış ve yönetmen bunları hiç kesmeden tamamını kaydetmiş. daha sonra masa başında kesmiş, eklemiş ve büyüleyici bir savaş sahnesi oluşmuş. bu tekniğin en güzel uygulandığı film : er ryan'ı kurtarmak'taki çıkartma sahnesi.