Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

LPinox

slm ben hataydan   inox daha önce lpe varken ben de bu site üyelerindendim.şifremi unutunca yeni bi adres açmak zorunda kaldım. :rolleyes:bu sitedeki ortamı beğenmiştim ama bi süre ara vermek zorunda kaldım.bu siteye eskiden beri üye olanlar beni tanır.

la ewrim ben geldim!!!!!! :mrgreen: :bonus:

ewrimcan

dana senii!!!    hoşt geldin laa.  bu soytarı beni lp ci yapan 3 kişiden biri ha!
bre walla hatay buluşmasına çeyrek var!

işine geleni basan basına basalım

makinacı

ewrimcan helal olsn la sana topluon harbiden hataylıları
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ewrimcan

ben bir kere söz veririm...  bu site bana çok şey kazandırdı, bırak da bikaç üe getiriim.

bu arada hatay üelerinin ortak paydası= ben..       hepsi beni tanio, ama kimse başkasını tanımio..

işine geleni basan basına basalım

makinacı

taam len abartma :D

ozy_slayer

ben özgür umut arkdasimin tavsiyesi ( ya tabi tawsiye) ile üye oldum pek öle forum forum dolasan bi insan diim zaten öss fln var bu sene onlarla uurasırken arada kafa daıtmak maksatli gireriz artik neyse iste tanışmak için baska ne yazılır ki bilmem böle hafif uçuk biraz kaçık yeri geldiinde psikopatin onda gideni bi insanim.  öle iste olmustur inş :D:D  böle hiç sevmem bi toplumun önünde kendimi tanıtmayı :P

ugur-acikgoz

hoşgeldin ozy :) :)

ZongiR

hoşgeldin ozgur.severim kendisini az da olsa. :mrgreen:nede olsa liseyi beraber okuduk.  lisede herkese zorla lp dinletirdim. kendisi severek dinleyen sayılı adamlardandı.umarım kalıcı olursun.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

makinacı

Quote from: ozy_slayer on Kasım 26, 2006, 01:53:59 PM
ben özgür umut arkdasimin tavsiyesi ( ya tabi tawsiye) ile üye oldum pek öle forum forum dolasan bi insan diim zaten öss fln var bu sene onlarla uurasırken arada kafa daıtmak maksatli gireriz artik neyse iste tanışmak için baska ne yazılır ki bilmem böle hafif uçuk biraz kaçık yeri geldiinde psikopatin onda gideni bi insanim.  öle iste olmustur inş :D:D  böle hiç sevmem bi toplumun önünde kendimi tanıtmayı :P
umut arkadaşım dediin eleman umut abimi(sirteze yada GRN)

ugur-acikgoz

yok ya yeeteam zongir=umut :) :)

makinacı

tenks cnm :D tekrar hoşgeldin :D

LPinox

ben de yeni gelmiştim am neyse...hoşgeldiin ozy

Darkshines

Merhabalar.. sitede iyi vakit geçirmeniz , çok çok arkadaş edinmeniz 2 veya 3 gün sonra bu siteyi terketmemeniz dileklerimle... (:

makinacı

Quote from: LPinox on Kasım 26, 2006, 02:50:44 PM
ben de yeni gelmiştim am neyse...hoşgeldiin ozy
pardn kanki :D sende hoşgeldin

black_ece

Quote from: Darkshines on Kasım 26, 2006, 02:52:52 PM
Merhabalar.. sitede iyi vakit geçirmeniz , çok çok arkadaş edinmeniz 2 veya 3 gün sonra bu siteyi terketmemeniz dileklerimle... (:

süper ya aynen katılıyorum arkadaşa hepiniz hoşgeldiniz