Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Duman

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:42:05 PM

Previous topic - Next topic

nane

Alen 3 seneden beri dumanla çalışmıomu yani ben 3 sene öncede gördüm aleni dumanla ondan sonada gördüm :D
başka bateristtemi varmış asıl olan  onu ne zaman görcez acep(askerden sona heralim)

Requiem

valla her iddiasına girerim o klipteki Alen
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

bşi demedik ya :D olabilir demekki duman röportajda yalan söylemiş (bu kısımda ciddiyim requiem sana bi söz diil yani yanlış anlaşılmasın )
zaten seviyom ben alen i o kalsın :D

wape

canlı performansları en iyi gruplardan bence :wink:
ankaraya geliyomuş ilgilnenlere duyurulur
18 kasım anotolia 25 ytl

Littleches

Batuhan'a sormuşLar ;

- Batu bu sene başka bir projeniz var mı.?

Batuhan - Var . TCK'ya teslim olup askerLik yapmak ... (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

konserlerinde özenti hatunların batu batu diye bayıldığıı ülkemizin müzik PİYASASINI ayakta tutan sevmediğim sevmiyeceğim grup  :mrgreen: iyi ki gitmişler askere biraz görmiyelim ortalıkta  ( :

selinkinpark

da gitmediler cnm :D
ama gidicekler ki bence o kızları saymazsak gayet basarılılar..

black_ece

ay uyuz kızlar ya :D marmara üni deki konserde yoktular ama =)
rock n coke u da bilemicem uzaktan seyrettim ama yaptıkları müzik iyi =)

Littleches

Quote from: Darkshines on Kasım 05, 2006, 01:38:17 AM
konserlerinde özenti hatunların batu batu diye bayıldığıı ülkemizin müzik PİYASASINI ayakta tutan sevmediğim sevmiyeceğim grup  :mrgreen: iyi ki gitmişler askere biraz görmiyelim ortalıkta  ( :

ön yargıLı olmamak lazım.. Duman'a piyasa diyen bi insan gerçekten türkiyede ki rock müzik PİYASASINI takip etmiyor demektir ..

Darkshines

Quote from: Littleches on Kasım 05, 2006, 11:12:41 PM

ön yargıLı olmamak lazım.. Duman'a piyasa diyen bi insan gerçekten türkiyede ki rock müzik PİYASASINI takip etmiyor demektir ..

Türkiye'deki Türk rock PİYASASININ en önünde heryerinde Duman bulunduğundan diğerlerini takip edemiyoruz yoksa gayet takip etmeye çalışırım...

Littleches

Quote from: Darkshines on Kasım 05, 2006, 11:55:13 PM
Quote from: Littleches on Kasım 05, 2006, 11:12:41 PM

Duman'ın her yerde olması grubun piyasa oldugunu açıklamıyor maalesef ..  Başarısı iLe bir yerlere gelen bir grup ve nadir bulunacak gruplardan ..

Duman sevmiyosun biliyorum ama sevmiyorsan bu şekilde dile getirme .. Özenti olan kızLar Duman'ın kalitesini düşüremez , Duman kendini ıspatlamış bir grup ne olursa olsun ..

Türkiye'deki Türk rock PİYASASININ en önünde heryerinde Duman bulunduğundan diğerlerini takip edemiyoruz yoksa gayet takip etmeye çalışırım...

LPinox

walla abi bence duman türk rock ında önemli bir yere sahip yani açıkçası ben çok seviorm müziklerini.yani o şarkıları kağan dan başka biri sölese şarkılar hiç güsel olmas.yani bence duman askere gitse de  yardım konserleri yaparlar(açıkçası o şarkıları kağan gibi söliebilecek kimse olamaz ama) ki yardım konserleri yapmasalar da  şarkıları onların yokluğunu hissettirmez...e canım onlar da askeri bandoda  seni kendime sakladım ı çalarlar(en kötü ihtimal)yeaaawww :D

Darkshines

Quote from: LPinox on Kasım 25, 2006, 05:17:02 PM
walla abi bence duman türk rock ında önemli bir yere sahip yani açıkçası ben çok seviorm müziklerini.yani o şarkıları kağan dan başka biri sölese şarkılar hiç güsel olmas.yani bence duman askere gitse de  yardım konserleri yaparlar(açıkçası o şarkıları kağan gibi söliebilecek kimse olamaz ama) ki yardım konserleri yapmasalar da  şarkıları onların yokluğunu hissettirmez...e canım onlar da askeri bandoda  seni kendime sakladım ı çalarlar(en kötü ihtimal)yeaaawww :D

Eksik kalsın bandoda beste vardır.Mümkünse asker de biraz ezsinler..Hayatın kız , uyuşturucudan ibaret olmadığını gerçekleri bilsinler (:

black_ece

bunlar gitmedi mi askere ya da askere gidince müzisyen olarak askeri gazinoda falan mı çıkıcaklar sahneye ???

Darkshines

Quote from: black_ece on Aralık 02, 2006, 04:34:19 PM
bunlar gitmedi mi askere ya da askere gidince müzisyen olarak askeri gazinoda falan mı çıkıcaklar sahneye ???

ahahahahaha askeri gazino mu :D :D gerçek askerliklerini ne ara yapıcaklar ya müzisyen değil askerler artık askerden dönebilirlerse yaparlar yine işlerini